به به ,ماشالا به دوستان se چقدر پشت ما بودین یه پی ام ندادین که عرفان چی شد؟ برا خودتون داستان درست میکنین ؟ همین مجتبی ماتریکس که ساید رقیب زنگ زد 2 ساعت حرف زدیم بعد شما امدین اینجا دارین تخیلات ذهنتون و بازگو میکنین؟ همه میگفتن نمیشه با se متا کرد حبف من که تا تش پای شما بودم اما داستان چیه ,, قشنگ موقعی خودتون و نشون دادین

یه بابای به ما پیام داد ما هم اوردیم با رمز جانشینی رفته رفته اعتماد زیاد شد و امکانات رو باز کردیم, گلد ساپورتر اوردیم رو اکانت و از اول سرور داره برا ما گلد میگیره ولی مثل اینکه چند روز قبل حالا نمیدونم فروخته یا همینجوری کتیبه رو داده ما رو به فنا بده نمیدونم یا اصلا خود بچه های ne بوده و همینجوری با نقشه امدن سراغ ما

به هر حال 18 ساعت قبل از اکانت پرشین استایل رو ما اتک امد ما هم که 500 کیلو دف ثابت داشتیم هیچی رد نمیشه من داشتم فیلم نگاه میکردم که یهو یادم افتاد روم اتک بود رفتم چک کنم که ریل هست یا فیک دیدم دف تو ده نیست گفتم مگه چی بوده که رد شده؟ گزارش ها رو باز کردم هیچی نبود حتی یه گزارش !!! رفتیم تاپ تن دیدیم اونجا هم نیسیم بعد دیدم یه نامه رو اکانت امد چک کردم که بله فکر کردی کی هستی که گلد میدم و مثل سگت رفتار میکنی و از این داستانا و نیروهای که تو دهکده بوده با غارت زده شده کپ ناتار منابع صفر بوده انبار داشته میرفته پایین که رمز عوض کردیم و جانشینا رو برداشتیم خدا رحم کرد کاتا ها پارک بودن

پ.ن:ولی در اخر ایمیل اکانت همون ایمیل هست برای دوستانی که میگین اکانت فروخته شده میتونن چک کنن
پ.ن:دوستی که میگه کتیبه فروخته میتونستم راحت بگم که با ne متا شدیم حال کردم بدم به شما چه ربطی داره تو sw چی میگذره ؟
پ.ن:اون دوستی که میگه عرفان ادعای رنک 1 و داره اصلا تا حالا باهات حرف زدم ؟ اصلا میشناسمت؟والا من فقط میثم میشناسم از اکانت شما بعد کجا ادعا کردیم رو شما فشار هست که ما رنک 1 هستیم ؟
پ.ن:ما بازنده ایم ؟؟؟ سرور l1 دیدیم چجوری فرار کردین با این که خیلی ادعا داشت سایدتون ما اینجا با 3 تا اکانت موندیم ما بازنده ایم

عرفان Odin