نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1066

موضوع: بحث و گفتگوی سرور فینال 95

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام جناب خان
    والا ما تو سرور نیستیم بیشتر میخونیم ولی نظر که میشه داد
    اولا" تبریک به مهاجم و مدافع برای این لینک زیبا
    در مورد به صرفه بودن پلن که هیچ شکی توش نیست سایدی که یه جنگ آموز داشت الان 2 تا داره,دهی که نزدیک مرز جنوب شرق جنگ آموز توش بود 0 شد با همری که داشت و کل تروپی که تو این مدت شارژ کرده بود. باعث شد که اکانت مدافع (به نظر من از روی عصبانیت) یه همر 50 کی از یه ده دیگشو بزنه رو یه اکانت جنوب شرق که اون همرک هم اونجا دف شد یه مقدار دف دشمن و 58 کی کاهن که تو این تایم سرور دف شناور خوبیه(فکر میکنم باشه) پاکسازی شد.با توجه به لینکی که میبینیم دوستانی که پلن اک رو ریخته بودن به درستی از صفر شدن همر اول واقف بودن و هوشمندانه با روشن کردن قهوه خونه بیشترین اتک پوینت ممکنه رو تو ویو اول وارد کردن و ظاهرا" باقی همر های شرکت داده شده تو پلن آخ نگفتن(البته باقی گزارش هارو مدافع نگذاشتن که ببینیم چیزی اینسرت شده یا نه)
    با توجه به تایم اتک به نظر من بهترین عکس العمل مدافع میتونست جابه جا کردن کتیبه باشه و اینسرت کردن کل همرش و پایین اوردن وفاداری ده خودش باشه(البته با توجه به وضعیت اردوگاه)
    پ.ن:کاش این سرور بودم از اولش.الان دیگه دیره داداشای گلم :دی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Osiris نمایش پست ها
    سلام جناب خان
    والا ما تو سرور نیستیم بیشتر میخونیم ولی نظر که میشه داد
    اولا" تبریک به مهاجم و مدافع برای این لینک زیبا
    در مورد به صرفه بودن پلن که هیچ شکی توش نیست سایدی که یه جنگ آموز داشت الان 2 تا داره,دهی که نزدیک مرز جنوب شرق جنگ آموز توش بود 0 شد با همری که داشت و کل تروپی که تو این مدت شارژ کرده بود. باعث شد که اکانت مدافع (به نظر من از روی عصبانیت) یه همر 50 کی از یه ده دیگشو بزنه رو یه اکانت جنوب شرق که اون همرک هم اونجا دف شد یه مقدار دف دشمن و 58 کی کاهن که تو این تایم سرور دف شناور خوبیه(فکر میکنم باشه) پاکسازی شد.با توجه به لینکی که میبینیم دوستانی که پلن اک رو ریخته بودن به درستی از صفر شدن همر اول واقف بودن و هوشمندانه با روشن کردن قهوه خونه بیشترین اتک پوینت ممکنه رو تو ویو اول وارد کردن و ظاهرا" باقی همر های شرکت داده شده تو پلن آخ نگفتن(البته باقی گزارش هارو مدافع نگذاشتن که ببینیم چیزی اینسرت شده یا نه)
    با توجه به تایم اتک به نظر من بهترین عکس العمل مدافع میتونست جابه جا کردن کتیبه باشه و اینسرت کردن کل همرش و پایین اوردن وفاداری ده خودش باشه(البته با توجه به وضعیت اردوگاه)
    پ.ن:کاش این سرور بودم از اولش.الان دیگه دیره داداشای گلم :دی

کاملا حرف شما بجاست دوست عزیز اینجور که شنیدم 52 موج اتک بوده رو مدافع ولی اینکه کتیبه جابجا نکرده یعنی یا اطمینان داشته از دفش یا اینکه کلا قید همه چیزو زده
    اینجور که شنیدم از اینسرت هم خبری نبوده و فقط همون همر اول دیوار شده
    برد قطعا با مهاجمین بوده

3. تشکر I M P E R I A L, purya, ArteshBod تشکر نمود
    پسندیدن I M P E R I A L, purya پسندید