-
خوشم میاد از سرور که اومدیم بیرون NE سه 4تا کتیبه درست حسابی هم نتونسته بگیره (همینای هم که گرفته سر mental و سپهر بوده)
خوبه این سرور جدی بازی نکردیم و خرحمالی ساید نیفتاد گردن ما
---------------
آقا عطا شما هم یه سن و سالی ازت گذشته . از شما بعیده زحمات الیسا و جاوید رو نادیده بگیری! همه میدونن الیسا نبود اکانت و مولتیاتون اونطوری بالا نمیاد
به هر حال شانس اول قهرمانی سرور با شماست . درست نیست اینطور با پلیر هایی که نون و نمک خوردین رفتار کنین
-------------
جاوید تو هم هرچی بکشی حقته . اول سرور چی گفتم بهت؟
زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته
-

نوشته اصلی توسط
Shaniz
خوشم میاد از سرور که اومدیم بیرون NE سه 4تا کتیبه درست حسابی هم نتونسته بگیره (همینای هم که گرفته سر mental و سپهر بوده)
خوبه این سرور جدی بازی نکردیم و خرحمالی ساید نیفتاد گردن ما
---------------
آقا عطا شما هم یه سن و سالی ازت گذشته . از شما بعیده زحمات الیسا و جاوید رو نادیده بگیری! همه میدونن الیسا نبود اکانت و مولتیاتون اونطوری بالا نمیاد
به هر حال شانس اول قهرمانی سرور با شماست . درست نیست اینطور با پلیر هایی که نون و نمک خوردین رفتار کنین
-------------
جاوید تو هم هرچی بکشی حقته . اول سرور چی گفتم بهت؟
احسان عزیزم اول سطح بازی تو به این سرورا نمی*خوره باید بری سرور خالی* بازی کنی* بعدم تو اکانت خودتو نمیتونی* بالا بکشی خر حمالی ساید ؟ هر سروری بودی ماهان همه کاراشو کرده خیلی* عرضه دشتی بازی میکردی تو سروری*ام که نیستی* نظر کارشناسی نده عینکتو بزن زیر مهتابی
✏ You Can Find Better Than Me
✏Wrose Than Me
✏But Like Me You Will NEVER Find
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ZeuS HaS ReturN
احسان عزیزم اول سطح بازی تو به این سرورا نمی*خوره باید بری سرور خالی* بازی کنی* بعدم تو اکانت خودتو نمیتونی* بالا بکشی خر حمالی ساید ؟ هر سروری بودی ماهان همه کاراشو کرده خیلی* عرضه دشتی بازی میکردی تو سروری*ام که نیستی* نظر کارشناسی نده عینکتو بزن زیر مهتابی

داداچ داری اشتباه میزنی
1- خود شما که سوپور اکانتای امیر پرشین شدی!
2-هر سروری رفتیم در خدمت ساید بودیم (بجز وقتایی که لیدر ساید لیاقت لیدری نداشت) . همون سروریم که با ماهان بحثمون شد سر واندری که فروخته شد به امیر اگه من ساید رو 1ماه اول جمع نکرده بودم ساید کارش به میدگیم هم نمیرسید!
3-یه سرور بگو نزده باشنت و صدا توپ پلاستیکی نداده باشه اکانتت
------------------------------------------------
چون سطح بازی من پایینه ترجیح میدم سرورهایی که سطحشون از اینجا بسیار پایینتره (ویرایش توسط مدیریت) و توی ساید اصلی خودم بازی کنم
از همینجا هم از ادمین عزیز درخواست دارم مدال اتحاد j3 منو پاک کنن
رفع اسپم :
Screenshot (53).jpg
ویرایش توسط MOD DeadShot : 09-18-2016 در ساعت 08:14 PM
زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته