نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1066

موضوع: بحث و گفتگوی سرور فینال 95

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

خوشم میاد از سرور که اومدیم بیرون NE سه 4تا کتیبه درست حسابی هم نتونسته بگیره (همینای هم که گرفته سر mental و سپهر بوده)
    خوبه این سرور جدی بازی نکردیم و خرحمالی ساید نیفتاد گردن ما
    ---------------
    آقا عطا شما هم یه سن و سالی ازت گذشته . از شما بعیده زحمات الیسا و جاوید رو نادیده بگیری! همه میدونن الیسا نبود اکانت و مولتیاتون اونطوری بالا نمیاد
    به هر حال شانس اول قهرمانی سرور با شماست . درست نیست اینطور با پلیر هایی که نون و نمک خوردین رفتار کنین
    -------------
    جاوید تو هم هرچی بکشی حقته . اول سرور چی گفتم بهت؟
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Shaniz نمایش پست ها
    خوشم میاد از سرور که اومدیم بیرون NE سه 4تا کتیبه درست حسابی هم نتونسته بگیره (همینای هم که گرفته سر mental و سپهر بوده)
    خوبه این سرور جدی بازی نکردیم و خرحمالی ساید نیفتاد گردن ما
    ---------------
    آقا عطا شما هم یه سن و سالی ازت گذشته . از شما بعیده زحمات الیسا و جاوید رو نادیده بگیری! همه میدونن الیسا نبود اکانت و مولتیاتون اونطوری بالا نمیاد
    به هر حال شانس اول قهرمانی سرور با شماست . درست نیست اینطور با پلیر هایی که نون و نمک خوردین رفتار کنین
    -------------
    جاوید تو هم هرچی بکشی حقته . اول سرور چی گفتم بهت؟
    احسان عزیزم اول سطح بازی تو به این سرورا نمی*خوره باید بری سرور خالی* بازی کنی* بعدم تو اکانت خودتو نمیتونی* بالا بکشی خر حمالی ساید ؟ هر سروری بودی ماهان همه کاراشو کرده خیلی* عرضه دشتی بازی میکردی تو سروری*ام که نیستی* نظر کارشناسی نده عینکتو بزن زیر مهتابی
    ✏ You Can Find Better Than Me
    ✏Wrose Than Me
    ✏But Like Me You Will NEVER Find

3. تشکر Amir Lantuori, WhiteBird تشکر نمود
    پسندیدن Amir Lantuori, WhiteBird پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ZeuS HaS ReturN نمایش پست ها
    احسان عزیزم اول سطح بازی تو به این سرورا نمی*خوره باید بری سرور خالی* بازی کنی* بعدم تو اکانت خودتو نمیتونی* بالا بکشی خر حمالی ساید ؟ هر سروری بودی ماهان همه کاراشو کرده خیلی* عرضه دشتی بازی میکردی تو سروری*ام که نیستی* نظر کارشناسی نده عینکتو بزن زیر مهتابی
    داداچ داری اشتباه میزنی
    1- خود شما که سوپور اکانتای امیر پرشین شدی!
    2-هر سروری رفتیم در خدمت ساید بودیم (بجز وقتایی که لیدر ساید لیاقت لیدری نداشت) . همون سروریم که با ماهان بحثمون شد سر واندری که فروخته شد به امیر اگه من ساید رو 1ماه اول جمع نکرده بودم ساید کارش به میدگیم هم نمیرسید!
    3-یه سرور بگو نزده باشنت و صدا توپ پلاستیکی نداده باشه اکانتت
    ------------------------------------------------
    چون سطح بازی من پایینه ترجیح میدم سرورهایی که سطحشون از اینجا بسیار پایینتره (ویرایش توسط مدیریت) و توی ساید اصلی خودم بازی کنم
    از همینجا هم از ادمین عزیز درخواست دارم مدال اتحاد j3 منو پاک کنن

رفع اسپم :
    Screenshot (53).jpg
    ویرایش توسط MOD DeadShot : 09-18-2016 در ساعت 08:14 PM
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته