نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1066

موضوع: بحث و گفتگوی سرور فینال 95

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

دوست عزیز آقا مصطفی
    این سرور خیلی دوست داری خودت رو مطرح کنی انگار بازیکنی تو دیگه خیلی زور داره یه بازیکنی که اکانتشو میزاره فرار میکنه بیاد کری هم بخونه وخودش رو نخود هر آشی بکنه عزیز شما برو دنبال همون نخود سیاهی که مهدی بهت میگه مجبوری پست بزاری که خودت هم نمیدونی چی میگی اکانت منه و من بازیکنم رو بیرون کردم تو پست میزاری و میگی من ول نمیکنم برو جناب سیاهی لشگر جنوب شرق الیسا خوبه خوب ببر تو اکانت خودت اگر اکانت مال توست البته به درد من نمیخورد دیگه
    موفق و برای حفظ احترام خودت سربزیر باشی
    از ماست شیرین مهدی هم بخور یکم برات خوبه

عطا

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط GREEN نمایش پست ها
    محمد جان تمام حرفات درست ولی شما تو سرور نیستی اکانت داری ولی روش نمیای خیلی وقته دست ما بوده

از اتفاقی هم که افتاده هیچ خبری نداری اکانت بیدلی رو دور زدن که کتیبه دستش نیافته درصورتی که با توتال ساید هماهنگ شده بود کتیبه رو ما برداریم ما حتی به توتال گفتیم جنگ اموز کتیبه ای هستش که میچرخه اشکال نداره مهم قوی شدن سایده فرقی نمیکنه کی اول کتیبه رو برداره فقط مشخص کن کتیبه کی دست ما میاد خودمونو اماده کنیم که برگشتن گفتن معلوم نیست کتیبه ای دست شما بیاد . قرار بود ما مرتاض کوچیکو برداریم این اقا باز رفته بود به یکی دیگه هم گفته بود این کتیبه رو بردارید ولی خب افتاد دست ما .وقتی دیدیم اینجوری هستشو طوری برنامه ریزی کردن که بیدلی رو گوشه گیرش کنن اکانتو از اتحاد در اوردیم .ما زحمت کشیده بودیم عطا هم کلی هزینه کرده بود ولی خب یه سری از دوستان تو شمال غرب طاقت اینو ندارن کسیو بالاتر از خوشدون ببین ما اگه به اب و اتیش زدیم محض خاطر خودمون نبوده اولو اخرش اکانت مال عطا بود مثل سرور قبلی که بدون هیچ بهونه ای مارو انداخت بیرون اینبارم همین کارو باهامون کرد

بعد این اقا به جای اینکه بیاد از پلیراش حمایت بکنه اونارو از اکانت انداخت بیرون . در اخر اینو بگم من اگه مشکلی با عطا پیدا کردم یا با هرکس دیگه داخل بازیه

خوشحال شدم که دیدمت امیدوارم هرجا هستی سالم و تندرست باشی
    جاویدجان سلام از کدوم اکنت بنده شما رو غیر از بیدلی بیرونکردم لطفا اسم ببر تا یادم بیاد ثانیا شما بازیکن من نبودی با الیسا بازی میکردی چقدر دوست دارین خودتون رو به اکانت من ببندیدید و پزش رو بدین یادت سرور قبلی میگفتی اسمت رو توپروفایل اکانتم بزارم عکس بگیرم بدم بهت چی شده الان اکانت من اخ شده
    عکس رو گذاشته بودین تو یه پروفایل دیگه و افتخار میکردین که تو اکانت من بازیکن بودین
    پس شما هم موفق و موقع ماست خوردن سربزیر باشید والا ما رو ببین آخر عمری چه افرادی برامون................ الله و اکبر

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها
    از مدیران عزیز خواهش دارم
    این دوستانی که دارن وسط فروم از افتخاراتشون تو خرید و فروش اکانت ها صحبت می کنن رو خواهشاً جمع کنید.
    باشد که رستگار شویم
    سلام آقا مصطفی

یکی به دوستش گفت ما نون بازوی خودمون رو میخوریم و......................... دوستش بهش گفت واسه همینه که همیشه گشنه ای

وقتی پشتت حرف زیاده که
    یا آرزوشونه جات باشنُ نمیتونن
    یا اینکه میخوان باهات باشنُ نمیتونن
    ویرایش توسط bide-vahshi : 09-18-2016 در ساعت 02:09 AM

وقتی پشتت حرف زیاده که
    یا آرزوشونه جات باشنُ نمیتونن
    یا اینکه میخوان باهات باشنُ نمیتونن