سلام
خوش به حال شما آقا مهدی عزیز
موفق باشید انتظار دیگه ای از شما برای جواب نمیرفت
ممنون
عطا

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط purya نمایش پست ها
دوست عزیز که پلیر نیستی و بلکه خودتو بالاتر از پلیرها میدونی واقعا از خوندن مطالب شما من به شخصه رنجش میگیرم!حالا بماند بقیه بچه های سایدتون...

شما فکر نکن با ساپورت گلد و بکارگیری پلیرها و تعداد اکانتهای زیاد و ... میتونی برا خودت اسم و رسمی بپا کنی...

دوم اینکه این بازی و پلن بازی و .... ارزش این رو نداره ک ادم بخواد همبازی های خودشو ناراحت کنه..که البته شما با دید هم بازی و دوست نگاه نمیکنی بلکه با دید اینکه بقیه کارگر(و حمال..ببخشید بابت این لفظ) هستن و شما رییس هستی میبینی..

بعد در مورد بازیتون هم بگم ک شما سبک بازی کاملا مافیایی و سیاستهایی بچه گانه رو انجام میدی و از نظر من بشخصه ارزشی نداره این سبک بازی..در ضمن این کار شما لذت بازی برای دیگران رو کم میکنه .

اگه چند صفحه عقبتر بزنی صحبتهای ناصر استورم در مورد بازیه سبک سنتی و احیای قوانین قدیمی خیلی بدردتون میخوره.

بابت تند بودن جملات عذر میخوام از همگی...

- - - Updated - - -

@-نکته اخر اینکه من بشخصه اگه اکانتی تو جنوب همر یا دف یا هرچی بخواد مخلصشم هستم بنده اگه مشکلی پیش بیاد همگی سعی میکنن حلش کنن و با هم کنار بیان ولی شما بجای کنار اومدن با پلیرهای اکانتت اونهارو میندازی دور....(قدیما وقتی دو نفر نون و نمک همو میخوردن ی عمر هوای همدیگرو داشتن)

مساعل ساید شما هیچ ربطی به ما نداره و ما خوشحال میشیم از کم شدن پلیرهای شما ولی این اتفاقهای اخیر تو سرور و فروم واقعا دله هر شخصی رو بدرد میاره و ناراحت کنندس..

- - - Updated - - -

شما هم خوش بحالتون و میدونم پلیر هستید .............
والی اقلا از پست من سر در میآوردید و ...............
موفق باشید در پلی دادنتون
من نمیدونم چرا بعضی ها اصرار به پست گذاشتن دارن

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
سفسته چیزیه که لیدر هر ساید باید بلد باشه!!! عطای عزیز هم خیلی خوب بلده!! اخه برادر من !!! چرا میگی من باعث ضعف سایدم شدم؟؟؟ دوبار عضو شورا بودم که دوبار اول شدیم!! یه فینالم که همه دیدن چی شد!!! حالا به امار خودت به عنوان یه لیدر تگاه کن!!!!
من هیچ وقت پلیر اول اکم نیستم قبول!!!! پلیر اصلی اک لوسیفر متین عزیز هست!!! متین اختیار تام اکانت لوسیفرو داره اینو همه تو se میدونن!!! جلو بزرگان من حرف نمیزنم انتظار داشتم شمام جلو پلیر اصلی اکت سکوت کنی!!
از همه بچههای se هم تشکر میکنم که به قول عطا پشت من هستن حتی تو اشتباهاتم! فرق من با شما اینه که منو حتی اگه بدترین اشتباه بکنم تنها نمیزارن ولی شمارو....
سلام مجدد
مهدی جان چرا فکر میکنی همه پست ها رو باید جواب بدی که غیر از از بین بردن وجهه خودت سود دیگه ای نداره حد اقل بازیکنان سایدت تو رو خوب میشناسن حالا خوب و یا بدش با خودشونه نه گفته شما و شما من میدونم همیشه ماستت شیرینه واسه همین هم خودت بیشتر از همه علاقه به خوردنش داری دلیلی نمیشه که دیگران هم از اون ماست بخوان بخورن
در خوردن ماست موفق و سربزیر باشی