-
یا ما نمیفهمیم شما چی میگی یا شما نمفهمی ما چی میگیم!
من دوس دارم پلیر بیارم تو سرور که بازی کنه و تروپ بسازه . منابع کپشم تا خشتک غارت کنم! باید کیو ببینم؟ این مورد کجا جرم حساب میشه؟ با فونت درشت مینوسم خوب ببینین اکانت مورد نظر پلیر داره ولی غارتش توی 24ساعت منفی 100میلیونه چون کپش مورد استفاده خودش قرار نمیگیره
مولتی هانتر شاید کم تجربه این سرور! یکی از دلیلای اصلیش برای مولتی اکانت بودن توی تاپ10منفی غارت بودن اکانت مورد نظره .خب اینو هر جای دنیا به دژکوب بازا بگی به ریشت بلند میخندن! فرض کن اکانتی که 1میل دف داره و پلیر هم داره به جرم منفی بودن بیش از حد غارتش بن کنن. مگه داریم؟ مگه میشه؟
من این سرور هیچ مشکلی نداشتم خوشبختانه ولی بخوام مولتی بکشم توی خونه 4تا خط تلفن میگیرم روی هر خط 10ت میدم از هر شرکت isp یه اشتراک اینترنت میگیرم!با خیال راحت قوانین رو دور میزنم! اینو نگفتم بگین داره ترویج بازی کثیف میکنه! ولی کسایی که این سرور این همه خرج کردن مطمئنا همچین کاری که گفتم براشون خیلی راحته! این کاری که بچه های ما میکنن اسمش مولتی بازی نیست همکاریه تیمیه! اگه میخواستن مولتی بازی کنن کاری نداشت 1000تا راه بهشون میگفتیم با خیال راحت بدون دردسر پوش کنن!(یکیش همین راهی که گفتم)
زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن