-

نوشته اصلی توسط
shoshor
بحثی ندارم سجاد جان بجث میخوای کنی مشتاقم گرزی ساختی ما هم داریم گرزی داداش اندازه ای که خیلی بیایم بالا ولی توافق داریم تا توافق گرزی خفت کردی نوش جونت دادا احترام نگه داشتی خوب مگه من بی احترامی کردم بهت که میگی به خاطر ارش چیزی نگفتم من عکس گذاشتم که ببینن مدافع و مهاجم کی هستن داداش بقیه با خودتون بزنید ببرید ولی زیاد جو نگریدتت داداش من این بازیه هر چند صد تا مدالم داشته باشی اتفاق خاصی نمیوفته میتونی از صادق بپرسی همه این افتخارات رو داره از همه بیشتر ولی میتونه باهاش یه دونه نون بگیره از نانوایی نه داداش یه ایمیله رمزش یادت بره دیگه همینم نیست .
آخه داری بحث الکی میکنی عزیز من ..
من اگر دنبال مدال بودم توافق نمیکردم که شاید واندر خودم 100 بشه ..
بحث الکی اینه که من و آرش یه حرفی زدیم دیگه کسی نباید روی حرف آرش حرفی بزنه !!
شما هم که داری .
بگیر
چی کارت داریم !!!
به قول مانی 2نوع پلیر داریم !!!
یکی میره ته مپ تا آخر سرور گرازو این چیزا میکشه با مولتی اکانت آخرشم هیچی نمیشه .
یه سریم داریم که وقت میزارن بازی میکنن .. الانم دارم جواب وقتی که گذاشتمو میگیرم .
در ضمن اگر همری بگیرم بزنم واسه اینه که خود بچه ها خواستن من رنک هجوم بگیرم . نه به زور کاری کردم نه چیزی !!!
رنک دفاع هم دفی هست که بازم خودم ساختم . دفاع توی سایدو بچه ها کوبیدن توی واندر
Yolo.jpg
SWpapa.jpg
1 میل پوینت دفاع گرفتم . همش از دفاعو همرایی که بچه ها نخواستن ترشی بشه !!
اندازه همین دفی هم که خورده دفاع توی واندر هستو همینقد بازم دفاع دارم!!
خوب وقت گذاشتم. تو هم مینشستی دفاع میساختی کمک سایدت میکردی . الان هم میکوبیدی توی کپت رنک 1 دفاع بشی !!
جای اینکه کپ bide vahshi غارت کنی یا اینکه طرف بیاد فیدرای mr-president یا old wolf یا xystero غارت کنه دفاع میساخت الان حالشو میبردی !!
الان من غارت نکردم کپ اکانتارو ازشون دفاع کشیدم شد تقلب ؟؟
بعدشم همرمو که قرار نیست ترشی بندازم !! میخوام باش ناتار کلین کنم
) کجاش عیب داره .
یعنی الان اگر آرش 3تا همرشو بزنه باهاش واندر منو کلین کنه رنک 1 هجوم بشه باید بگم تقلب کرده ؟؟!!
خوب زحمت کشیده ساخته .خودش نمیخواد بزنه چون اصلا به این چیزا فکر نمیکنه !!
ویرایش توسط SajjaD MaRiLyN : 08-24-2016 در ساعت 10:35 PM
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن