نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1572

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور l1.x

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

سلام به رفقا

به این سعید گفتم تو فروم چیزی نگو تارگت میشیم میریزن رو سرمون :d
    حرف گوش نمیکنه که

مصطفی دادا از این دهت بچه ها رو خیلی اذیت کردی خیلی فیک زدی صدا همه در اومده بود، خلاصه خودت سوژه دادی دستمون دیگه :|
    ولی برق ما رفته بود بچه ها در جریان هستن اینجا احتمال برق رفتگی در شب ها زیاده :| لانچ آخری با فاصله یه ساعتی زده شده بود ولی تو این مدت پاپ دهت رو 474 مونده بود، با شناختی که ازت دارم فکر کنم پای اکانت نبودی وگرنه دو تا خونه خالی پر میکردی صفر نمیشد!!
    من همون روز هم بهت گفتم چند تا سرور بازی کردن آدم رو فرسوده میکنه، ولی دمت گرم که موندی به پای بچه های سایدت.

man.j hossein.jpg

پ.ن؛ افشین دادا این ده با اون دهی که قبلا علی پلن چیفش رو رفته بود فرق میکنه، بازگشت چکمه هم به شمال شرق تبریک میگم.
    F1.T ~~~~> DooM
    H1.X ~~~~> Italiano
    L1.X ~~~~> WolFlanD
    K5.X ~~~~> WolFlanD
    N1.X ~~~~> Brain
    P1.S ~~~~> Morphine
    M5.S ~~~~> WolFlanD
    N3 ~~~~> WolFlanD
    Finalo3 ~~~~> Marked One
    Iran V3 ~~~~> Biohazard
    Y1 ~~~~> WolFlanD
    Z1 ~~~~> WolFlanD

no more no less

2. تشکر shoshor, M3nTaL, WolFlanD تشکر نمود
    پسندیدن shoshor, M3nTaL, WolFlanD پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Vikings نمایش پست ها
    سلام به رفقا

حرف گوش نمیکنه که

مصطفی دادا از این دهت بچه ها رو خیلی اذیت کردی خیلی فیک زدی صدا همه در اومده بود، خلاصه خودت سوژه دادی دستمون دیگه :|
    ولی برق ما رفته بود بچه ها در جریان هستن اینجا احتمال برق رفتگی در شب ها زیاده :| لانچ آخری با فاصله یه ساعتی زده شده بود ولی تو این مدت پاپ دهت رو 474 مونده بود، با شناختی که ازت دارم فکر کنم پای اکانت نبودی وگرنه دو تا خونه خالی پر میکردی صفر نمیشد!!
    من همون روز هم بهت گفتم چند تا سرور بازی کردن آدم رو فرسوده میکنه، ولی دمت گرم که موندی به پای بچه های سایدت.

man.j hossein.jpg

پ.ن؛ افشین دادا این ده با اون دهی که قبلا علی پلن چیفش رو رفته بود فرق میکنه، بازگشت چکمه هم به شمال شرق تبریک میگم.
    سلام میلاد جان خوبی داداش من در حال جا به جایی مغازه بودم چون کارم با شروع مدارس رونق میگیره لوازم التحریر هستش حتی وقتی ده پرید زنگ زدن بهم گفتن خودم تو صف گرفتن کتاب سال تحصیلی بودم خدایی یه زره ناراحت نشدم چون با این اوضاع ساید و زحمت چند نفر راضی هستم دمشون گرم کل اکانت هم بخوره میشم دف سازشون چون واقعا زحمت میکشن .
    G1:gorzii2
    J1:blueboy
    K1:mr.daner
    L1:man.j
    final:No00oBs
    k5:mage darim5x
    ir:man.j
    متضادترین قضیه دنیا اینه که:

حتی کسی که بخواد بفهمه بیشعوره ؛ باید شعور داشته باشه!!

اين ؛ كار رو سخت ميكنه !

4. تشکر M3nTaL, Knig}{T, WolFlanD, BiG PaPaa تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, Knig}{T, WolFlanD, BiG PaPaa پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Vikings نمایش پست ها
    سلام به رفقا

حرف گوش نمیکنه که

man.j hossein.jpg

دادا حقيقتش خسته شدم ميام اينجا كل كل كنم تارگت شم برم پي زندگيم اقا بياد بزنيد نبود؟؟؟؟؟؟

6. تشکر l0l:D, M3nTaL, WolFlanD تشکر نمود
    پسندیدن l0l:D, M3nTaL پسندید

کلمات کلیدی این موضوع