نقل قول نوشته اصلی توسط SajjaD MaRiLyN نمایش پست ها
احسان جان کل میکنی اسم منو نیار
حتما همیشه باید بیایم بهت بگیم که زیادی گند یه چیزیو در میاری ؟
بعدشم تو کی 3-4 شب اومدی واسه من لانچ زدی ؟
1شب نتم قطع بود همر خوابیده گفتم بیا بزن . دیگه زدن دف سازی که پلیر روش نیست کاری داره ؟
سپهر هم یه شب اومد که که اونم همه فهمیدن آره .. آقا سپهر اومد سر رفاقت اومد اونم خودم بغل دستش نشسته بودم کمک ..
1 شب هم اومد اونم خودش نت منو دید که چجوره .. اگر قرار باشه کسی منت بزاره اون باید بزاره .. نه تو که 1 شب اونم زوری گذاشتم بزنی..
در ضمن هر کاری داری به خودم بگو . اسم منو الکی اینور اونور نیار ..
هم تو هم بقیه چه Sw چه NE ..
میخواین کل کل کنین راجع به سروری که توش هستین کل کنید ..
دیگه نگین سرور x سرور y ...
همین سرور سرور فینال 1x بزنید لینک بزارید کل کل کنید ..
واسه کل کلتون یا گنده شدن دست به دامن بقیه سرورا نشین..
(در ضمن K1 لانچر داریم خودم هستم نیازی به کسی ندارم)

پ.ن 1 :فروش انواع دفاع به صورت اقساط و نقدی ..هر 10کی دفاع توتن و گول 100 تا گلد
هر 15ک محافظ 175 تا گلد .. مشتری باشی تخفیف هم میدم )دفاع سواره از هفته دیگه موجود است ..
قیمت اتحادیه نیست خودم دوست دارم اینقد بگم ))

گفتم یکم فانش کنم نگن همش میای میپری به اینو اون ..

ممنون
تو که این همه هوای سایدتو داری این سرور میتونستی بری پیش بقیه دوستات که sw هستن بازی کنی,امیدوارم این سرور طبق پلنی که بهت داده میشه بازی کنی و کاتا های مهرگان عزیزم دوباره خفت نشه
لانچ 2شب بیشتر نبود قبول , اینسرت چی گلم؟ حیف که دستم نمک نداره و به خاطر تو اومدم با آرشی که رفیق قدیمیه درگیر شدم!(وقتی نه لانچ ایراد داشته نه اینسرت دیگه تارگتش برای من مهم نیست که طرف چیکاره بوده! چون تو سرور حضوری نداشتم که بدونم طرف پلی میده یا نه, به عنوان یه دوست اومدم لانچ و اینسرت زدم و هیچ ایرادیم توی لانچ یا اینسرت وجود نداشت)
خوبه که آدم خوبیارو یادش نره
پ.ن : ریپلای نکن بعضیا سو استفاده نکنن (از بحث سرور خارج نشیم)