نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1066

موضوع: بحث و گفتگوی سرور فینال 95

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Shaniz نمایش پست ها
    خداییش روتون میشه بیاید پست بزارید؟
    1-تک هدفه زدن اقامتگاه!
    2-دف از چند تا دهکده بیرون میاد و شارژ میشه! همر از یه ده!

با فونت بزرگ نوشتم بیابون نشینای sw خوب ببینن منظورم چیه!
    Screenshot_2016-08-08-22-52-35.jpg
    حال توضیح اضافه ندارم ولی خوب یه دوروز بگذره شاید یه کم دف بکشید بفرستید اهان ببخشید دف زیاد دارید کم کم میفرستید و نمیخواید گندم زیاد بدید مثل دفعه قبل البته اونموقع گندم نمیخوردن دفا روزه میگرفتن.

- - - Updated - - -

راستی اینو یادم رفت بگم سزار و شوالیه توتن و گول چون نیروی دفاعی زیاد دارید فرستادید هواخوری اینجا
    موفق باشید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saman117 نمایش پست ها
    Screenshot_2016-08-08-22-52-35.jpg
    حال توضیح اضافه ندارم ولی خوب یه دوروز بگذره شاید یه کم دف بکشید بفرستید اهان ببخشید دف زیاد دارید کم کم میفرستید و نمیخواید گندم زیاد بدید مثل دفعه قبل البته اونموقع گندم نمیخوردن دفا روزه میگرفتن.

- - - updated - - -

راستی اینو یادم رفت بگم سزار و شوالیه توتن و گول چون نیروی دفاعی زیاد دارید فرستادید هواخوری اینجا
    موفق باشید
    من کل حرفاتو ول می*کنم چون اونقدر خنده دار هست که نیاز نباشه جواب بدم

فقط دوست عزیز شما جز کلاسه ریاضی* که نیاز داری اساسا یه آموزش کامل دژکوب هم نیاز داری

شوالیه توتن که دیگه قسمتی* از همر همون دٔه هست که میخواستین بپرونین :d

منتظر اتک*های فان بعدی شما هستیم(fun sw)

دیگه اکانت ندارین که بخواد حذف کنه جلو زن بشه بخندیم :d

میخواین من اصلا دفو بک میدم شما بزنید ببینم میتونید بپرونید یا نه

sepehr
    green man
    JUST NE

3. تشکر M3nTaL, AnTi, se7en تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, AnTi, se7en پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام خسته نباشید

اولا: پاتونو از رو خط قرمزایه من بردارید (مهرگان منظورمه ) شما نبایدم مهرگانو بشناسد چون در حدش نیستید

دوما: ما اومدیم بازی نه خاله بازی زدید همر رفته دیوار یه نیمچه دف ما هم پریده مهم اینه که هنوز به هدفتون نرسیدید (پروندن ده سپهر) ونخواهید رسید

سوما : از همین الان به فکر یه پلنر جدید باشد که کسی که این پلنو ریخته بد جور پاشیده یعنی بدجورا (پلنر ندارید مهری نسبت به جنوب غرب ارادت داره بفرستم پلن بریزه براتون )

سوما : همین الان ساعت پنج دقیقه به یک نیمه شب اراده کنم 250 کا دف میریزم تو ده سپهر خودم به تنهایی فدای یه تار مو سپهر که میخواد بپره (نتیجه گیری: اونقد دف هست که بتونیم جلو تمام سایدا قد علم کنیم )

چهارما : هیچ کدوم از پلیرای sw رو نمیشناسم . چرا؟ چون تا حالا دجکوب بازی نکردم لول

برید تو خودتون ما واس خودمون تو خودمون یه سری چیزا داریم که شما ندارید

امیدوارم جلسه کل کلو ختم کرده باشم . اگه بعد این پستی بیاد نشون از پوست کلفتی افراطی طرفه :دی

فدای همه

Abolfazl Farvahar (bax_anti)

5. تشکر M3nTaL, GREEN MAN, se7en تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, GREEN MAN, se7en پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AnTi نمایش پست ها
    سلام خسته نباشید

اولا: پاتونو از رو خط قرمزایه من بردارید (مهرگان منظورمه ) شما نبایدم مهرگانو بشناسد چون در حدش نیستید

دوما: ما اومدیم بازی نه خاله بازی زدید همر رفته دیوار یه نیمچه دف ما هم پریده مهم اینه که هنوز به هدفتون نرسیدید (پروندن ده سپهر) ونخواهید رسید

سوما : از همین الان به فکر یه پلنر جدید باشد که کسی که این پلنو ریخته بد جور پاشیده یعنی بدجورا (پلنر ندارید مهری نسبت به جنوب غرب ارادت داره بفرستم پلن بریزه براتون )

سوما : همین الان ساعت پنج دقیقه به یک نیمه شب اراده کنم 250 کا دف میریزم تو ده سپهر خودم به تنهایی فدای یه تار مو سپهر که میخواد بپره (نتیجه گیری: اونقد دف هست که بتونیم جلو تمام سایدا قد علم کنیم )

چهارما : هیچ کدوم از پلیرای sw رو نمیشناسم . چرا؟ چون تا حالا دجکوب بازی نکردم لول

برید تو خودتون ما واس خودمون تو خودمون یه سری چیزا داریم که شما ندارید

امیدوارم جلسه کل کلو ختم کرده باشم . اگه بعد این پستی بیاد نشون از پوست کلفتی افراطی طرفه :دی

فدای همه

سلام دوستان
    اولا ما به کسی بی احترامی نکردیم که میگید پاتونو از خط قرمز من بردارید اون دوست عزیزمون مهرگان اگه جایی بهش بی احترامی شده بگه تا عذرخواهی کنیم ازشون.
    راجع به حساب و کتاب در مثل مناقشه نیست دوست عزیز همونطور که جاسوسی بعدی رو هم گذاشتم که بیش از 24 ساعت گذشته بود از تایم اتکا پس لطفا مزه نریز که خیلی چیز جالبی نیست
    آقا شما استاد بازی و کام باز ما منچ و مار و پله باز شب دراز است و قلندر بیدار . تو این سرور افتخار آشنایی پیدا میکنی عزیز.
    آقای سپهر عزیز من کلا یک خط نوشته بودم و شما میگی کل حرفات رو ول میکنم دوست عزیز ظاهرا خود درگیری هم داری بگذریم شما که تو تایم و ریاضی استادی و آخر بازی این فروم هم با همین حرفها جذاب میشه دیگه وگرنه کی حال داره باید نوشته*های درر بار دوستان بخونه.
    در کل موفق باشید .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Shaniz نمایش پست ها
    از بیابون منظورم همون بیابونیه که اول بازی گفتم و دوستان گفتن نشون میدیم کدوم ساید بیابونه و خالی از سکنه هستش! و ادعا داشتن که حرفی واسه گفتن دارن ماهم منتظر نمایششون بودیم.دوستان خواستن نمایشی ارائه بدن که دیدیم نتیجشو! گویا خودشون راضی هستن از این پلنی که زدن!
    هدف تخریب ساید رقیب (رقیب که چه عرض کنم)نیست همونطور که به رقیب خوب احترام میزاریم , ولی خود ساید sw با این پستاشون دارن خودشونو تخریب میکنن
    با با خوش تیپ تیپت کشته منو تو ال وان هم پلی میدادی ظاهرا عزیزم هنوزم هستی یا مثل باقی سرورا دیگه وجود خارجی نداری بگذریم هنوز خیلی زود در رابطه با سایدها قضاوت کنیم بزاریم هر چیز به وقتش که هر نکته جا و هر حرف مکانی دارد .

7. تشکر lucifer, ztumrus, BiG PaPaa تشکر نمود
    پسندیدن BiG PaPaa پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saman117 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    اولا ما به کسی بی احترامی نکردیم که میگید پاتونو از خط قرمز من بردارید اون دوست عزیزمون مهرگان اگه جایی بهش بی احترامی شده بگه تا عذرخواهی کنیم ازشون.
    راجع به حساب و کتاب در مثل مناقشه نیست دوست عزیز همونطور که جاسوسی بعدی رو هم گذاشتم که بیش از 24 ساعت گذشته بود از تایم اتکا پس لطفا مزه نریز که خیلی چیز جالبی نیست
    آقا شما استاد بازی و کام باز ما منچ و مار و پله باز شب دراز است و قلندر بیدار . تو این سرور افتخار آشنایی پیدا میکنی عزیز.
    آقای سپهر عزیز من کلا یک خط نوشته بودم و شما میگی کل حرفات رو ول میکنم دوست عزیز ظاهرا خود درگیری هم داری بگذریم شما که تو تایم و ریاضی استادی و آخر بازی این فروم هم با همین حرفها جذاب میشه دیگه وگرنه کی حال داره باید نوشته*های درر بار دوستان بخونه.
    در کل موفق باشید .

- - - updated - - -

با با خوش تیپ تیپت کشته منو تو ال وان هم پلی میدادی ظاهرا عزیزم هنوزم هستی یا مثل باقی سرورا دیگه وجود خارجی نداری بگذریم هنوز خیلی زود در رابطه با سایدها قضاوت کنیم بزاریم هر چیز به وقتش که هر نکته جا و هر حرف مکانی دارد .
    l1 نصف دوستان یه ساید بودن نصف دیگشون یه ساید دیگه. واسه اینکه کسی ناراحت نشه از دستمون ول کردیم سرورو
    باقی سرورا کدومش از تیممون فشار خوردی؟ دقیقا اعلام کن رسیدگی کنیم چون من فارمارو تو ذهنم نگه نمیدارم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
    2 باره تاکید میکنم ، مدیونید 0 نکنین اون ده رو

از الان نقش اون ده رو میگم که همه بدونن ، اون ده قراره یه کتیبه یونیک از جنوب غرب بزنه

تاکید 3 باره ، مدیونید 0 نکنین اون ده رو

پ ن : تو ال 1 هم تا جایی که یادم میاد احسان نبود . احسان بودی و نگفتی ؟
    پ ن : تو ال 1 ما هستیم با همین اسم و دوستان زیادی هم تو جنوب غرب هستن
    پ ن : لینک اکانتمون رو بدم یا از جستجو استفاده میکنین ؟ ))
    پ ن اصلی : عرفان جان ، من 3 ماهی هست بیکار شدم . کلا خانمم از خونه انداخت منو بیرون . ومدم کف فروم میخوابم ممنونم تو اون مورد ناراحت نشدی
    پ ن : دوستان جنوب غربی که دوستیم حساس نشین کل کل شیرینی فرومه )

آنتی :

http://final1.x.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7

- - - Updated - - -

راستی مهدی تورو هم دوس دارم
    تقریبا 1هفته شایدم کمتر تو سرور حضور داشتم
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته

9. تشکر AnTi, M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن AnTi, M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

متا

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها

حالا طبق شنیده ها با فرض بسته شدن متای شمال، آمار کفه ترازو رو خیلی سنگین تر به نفعشون نشون میده
    نقل قول نوشته اصلی توسط AnTi نمایش پست ها

دوست عزیزمون AnTi اشاره ای به 3 بر 1 بودن سه ساید ش غ / ج غ / ج ش بر علیه ش ش کردن درحالی که بازم ش ش حریف این سه تا ساید با هم دیگه میشن و اینقدر دف دارن که هر سه ساید رو با هم دیوار کنن

اخه عمو جون برو یه نگاه اجمالی بنداز دستگیرت میشه که NE هیچ وقت تنهایی نمیتونه جلوی هر سه ساید بایسته حتی میتونم بگم تنهایی جلوی NW هم نمیتونه وایسه

امیدوارم دوستان درمورد متا تصمیماتی بگیرن که بازی رو جداب تر بکنه وکفه های ترازو برابر بشه (با توجه به این که SW تعداد پلیر کم ولی با کیفیت داره)
    نه اینکه مثل سرور K1 با بستن متای مسخره سرور رو از حالت برابری خارج کنن و بازی رو برای خودشون بی معنی و بدون جذابیت
    تا اونجایی که توی سرور K1 بعد از بسته شدن متای شمال و حالت 2 بر 1 بودن تعداد اکانت های قدرتمند
    خیلی از دوستان شمال بازی رو رها کردن و رفتن
    چون میدونستن دیگه بازی جذابیت خودش رو از دست داده و شور و هیجانی در زدن حریف نمیدیدن

اینم گواه بر با کیفیت بودن پلیر های جنوب غرب وحشی

بهترین اتحاد (مهاجم)

1. Sw University 1060606
    2. SE brothers2 898635
    3. UNITED NW™ 753556
    4. NE 4 EveR 636901
    5. SE brothers 590879
    SW FoR EvER
    لطفا ثبت نام کنید.
    Final 1x--->mr.myth

درود بر اذمهایی که
    وقتی میفهمند چقدر دوستشون دارید