عجب ! اول یه سلام کنم بهت ، چون احتمالا انقدری محبت نداشتی نسبت به من و عارف که بعد یه ماه میای لا اقل یه سلام یکنی
در ثانی حالا من هی هیچی نمیگم جو زده نشن دیگه دوستان ، تا یه هفته قبلش که چشم یونیک داشته اکانت ، از همه اکانتا داشت اسکات میکشید ، اتفاقا ، فردای اون روزم که چشم رو زدم رفتم واسه جنگ که جا بجا کردین و بردین تو ترامادول ، از قضا تو l1 هم که این دوستمون بود و ما رو برد تو یه گروپ واسه یه جا دیگه که بعد از اینکه یه بچه رو اوردن تو گروه من لفت دادم چون دیدم بازی نمیخوام کنم تو اون سرور ، حرف از این بود که کتیبه شما و اکانت شما و واندر شما شخصیه ، نزدیک 30 نفر آدم هم داشتن مسخره میکردن این موضوع رو ! میگفتن این مال ساید نیس شخصیه ولی چون سجاد داداشمه کتیبه دادم بهش))) یعنی یه چی تو مایه های همون بیمارستانی که آقای سوپر لانچر پلنر اومد حرف زد ( یعنی تورو خدا ما رو نزنین
)) ) حالا یه عمر همر کشیدین به لانچ نرسید ، 300 کی دیوار کردین یه همر دیوار کنین بازم نتونستین ، آقا بلد نیستین دیگه ، زور که نیس ! مثلا منم منچ بلد نیستم =)))) عیب نداره که ، مام روز اول بازی بلد نبودیم ، کم کم یاد گرفتیم ! اتفاق جالبتر اون شب که لینک سبز چیف شدی میدونی چی بود !؟ تو کپ شما 7کی کاتا با 3کی رم پارک بود که من مطمئن بودم مال این همر هست که چیف شد ، ولی واسه اطمینان بیشتر یه اسکات همزمان زدم رو کپ ، یه 8موج فیک هم رفتم رو کپ ، در کمال ناباوری به یه اتفاقی بر خوردم که نصف شدم از خنده ، اگه میخوای دوست عزیز سوپر پلنرت که از قضا داداشته و علاقه شدیدی به اینسرت داره یه حرکتی زد که کل این حرفا که اکانت ول بوده رو نقض میکنه ! حالا شما میگی نبودی !؟ چطور یهو بحثش تو فروم پیش اومد ظاهر شدی !؟ چجوریاس که تو گروه تلگرامتون همه در مورد mr.myth حرف میزنین هنوز که هنوزه !؟ به هر حال ! بازی بلد بودن به التماس کردن به این و اون واسه لانچ نیس ! همز اصلی ساید بود این همر ، جنگ آموز کلا روش شارژ بود ، زره گرزیش 10 بود ، به غیر از رمش که 12 بود مابقی تروپ اسلحه هاش 20 بود ، چیفرش تحقیق شده بود واسه وقت مبادا ! یه فرقی که من میتونم داشته باشم با امثال لیدر شماا ، اینه که من اگه اینجا گنده بیام و خالی ببندم کسی نمیتونه بفهمه و ایراد بگیره ، ولی اون نمیتونه ، چون از خود من یاد گرفته ، چون از خود عارف یاد گرفته ، آیا در گذشته شما یا حتی دوست عزیز نوجوونمون تو فروم پست میذاشتین !؟
اما دوست من حالا که خودت اومدی و تو پستت یه جمله گذاشتی که نشون میده تمام این بحثا که اکانت ول بوده دعوا زرگریه و به نوعی سفسطه ( املاش یادم نیس)) )محسوب میشه ! شما 2 خط بالای همین جمله ای که من درشت کردم ، نوشته کسی نبوده یه ماه لاست خورده ، بعد میگی روند بازی رو میتونست تغییر بده ، چی شد بالاخره ، لاست خورد یا انقدری بود که تغییر بده !؟ عزیز من کسی رو اکانت نباشه تروپت خیلی بمونه ازش زیر یه هفته میشه 2کی گرزی ، ، 7 کی کاتات پارک بوده فقط
)) در هر صورت ، مثه من که وقتی پژمان خفت کرد تحسین کردم ، شمام تحسین که نمیکنین لااقل یاد بگیرین چجور چیف کنین ! نه اینکه 300 کی دیوار شین بعد هم با وقاحت بیاین پست بذارین ! یه نظر کمکی هم میدم خدمتتون ، من که همین طوری اینجا جنگ روانی رو تموم نمیکنم ، شمام توان مقابله فرومی که ندارین =))) انقدری بلدم مابقی همرارم یه کاری کنم ایندوست عزیز نوجوانمون بفرسته در و دیوا ر =))) خودتون غیب شین دوباره یه ماه تا همرا رو بتونین یه جا لانچ کنین ، دیگه واقعا حیفه این 2تا و نصفی واندر زنتونم بدون رم و کاتا دیوار شه =))))
((عمویی مونده تا برسی به ما))
بیاییــــــــــــــــــد با لــــــــــحــــــــــن منــــــــــــــــــــاسـ ــــــــــــــــــــــــب پست بذاریم))))
با تشکر