نقل قول نوشته اصلی توسط The Wall نمایش پست ها
اخه بد بختی من اینه که سر لج بازی دارم ادامه میدم تا الان فقط 2 تا سرور نیومدم از وقتی که سرور 1000 بازی نمیکنم خخخخخخخ
خدایش از اونجا که با تیم کوکو بحثتون شد من بهتون با اکانتم گفتم من بی طرفم بعد شما تو اولین سرورتون اومدین توهمت هک زدین بعد بهتون گفتم چرا این حرفو میزنین دیگه جوابی ندادین من از اون موقع تا الان منتظر جوابم سرور رو بخاطر 3 تا اکانت چپ راست کردین من خدایش هیچی نگفتم
فقط نظر دادم اونم هیچ جوابی نیومد حالا شما بگو حق ندارم ناراحت نشم!
ولی فدای همتون همه جا گفتم الانم میگم بهترین سایت دژکوب هستش تو همه جا اقا .com هم من بازی کردم به این باحالی نبوده
ببینید نامه ها توسط چند مولتی هانتر پاسخ داده میشه. ممکنه مورد شما توسط یه مولتی هانتر بررسی شده و پاسخ شما توسط یه مولتی هانتر دیگه داده شده یا نامتون خونده شده و رفته تو لیست بررسی و چون مورد قبلا بررسی شده بود اقدامی صورت نگرفته.
در مورد ادعای هک ما ادعا نمی کنیم اکانتی هک شده خود کاربر ادعا میکنه و ما لیست یوزرهایی که تو اکانتش لاگین کردن رو براشون ارسال میکنیم. بعد اونا تشخیص میدن که کدوم یوزر نباید میومده رو اکانت که اومده!

به قول امید شما اگه تغییراتی تو سرور میبینی نباید به حساب خصومت شخصی یا دشمنی یا توهین بذاری. تغییرات برای رضایت اکثریت هست. سرور 1000 هفته پیش یه اتحاد سه تا عمارت دانش رو 100 کرد و جایزه به 20 نفر رسید این هفته سه اتحاد بود و جایزه ها به 60 نفر خوب قطعا حالت دوم مورد نظر مدیریت سرورها هست.

هفته پیش ما چقدر نامه داشتیم که از دست شما و اتحادتون شاکی بودند و مشخصا پلیرهایی هستند که دیگه بر نمی گردند چون از سیستم بازی رضایت ندارند. حالا نوب یا حرفه ای وقتی نباشند سرور خلوت میشه و هرچه سرور خلوت تر بازی بی مزه تر.

اما این هفته یه نامه شکایت از اتحادی نداشتیم خوب اینا برای ما مهمه.