نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1066

موضوع: بحث و گفتگوی سرور فینال 95

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 2 پست

خیلی دوس دارمم بدونم چی جوری نمیزارید؟؟؟ نکنه شما مولتی های اک Dirty mind رو کاتا کردید از رید افتاد!!! البته شایدم مولتی بن کرده!!!! باید دید کی نوبت bideli میشه!!! دوستان پوشر یک به یک بترسید که اقایی شانیز نمیزاره مولتی بازی کنید!!! احسان جان باتی که براتون داره پاپ میزنه رو میشه به ما هم بدید؟؟؟ ما پاپ بازی بلد نیستیم اصلا راستش!!!

- - - Updated - - -

قربونه گنده رید توتنهای اس ای برم که بدونه پوش پوشرارو زیر گرفته!!!! دم سامان و میثم عزیز گرم
    هیچ کس زیبایی ها را به یاد نخواهد آورد، ما تنها برندگان را به خاطر می آوریم.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
    خیلی دوس دارمم بدونم چی جوری نمیزارید؟؟؟ نکنه شما مولتی های اک Dirty mind رو کاتا کردید از رید افتاد!!! البته شایدم مولتی بن کرده!!!! باید دید کی نوبت bideli میشه!!! دوستان پوشر یک به یک بترسید که اقایی شانیز نمیزاره مولتی بازی کنید!!! احسان جان باتی که براتون داره پاپ میزنه رو میشه به ما هم بدید؟؟؟ ما پاپ بازی بلد نیستیم اصلا راستش!!!

- - - Updated - - -

قربونه گنده رید توتنهای اس ای برم که بدونه پوش پوشرارو زیر گرفته!!!! دم سامان و میثم عزیز گرم
    دوست عزیز من کاملا بی طرف دارم نظر میدم : خب شما الیسا و مهرگانو متهم به پوش میکنید و مدعی هستید که دوستتون میثم پوش نمیکنه
    بهتره هیچکس در مورد هیچ پلیری چیزی نگه مگر اینکه مدرکی برای اثباتش داشته باشه
    باور کنید افتخار اشنایی با الیسا و مهرگانو نداشتم وهمچنین دوستان شمارو
    اما قرار نیست حقیقت رو زیر پا بزاریم
    کاش به سبک بازی هم احترام بزاریم و از لحن مناسب تری صحبت کنیم
    البته زمانی که مهرگان رفت رنک یک غارت هنوز مولتی ها اپ نشده بودن. کاش همه ی جوانبو در نظر بگیریم.
    ﻣﺘﺮﺳﮏ: «ﻣﻦ ﻣﻐﺰ ﻧﺪﺍﺭﻡ، ﺗﻮ ﺳﺮﻡ ﭘﺮ ﺍﺯ ﭘﻮﺷﺎﻟﻪ!»
    ﺩﻭﺭﻭﺗﯽ: «ﺍﮔﻪ ﻣﻐﺰ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﭘﺲ ﭼطوری ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﯽ؟»
    ﻣﺘﺮﺳﮏ: «خب... بعضی ﺍﺯ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻫﻢ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﻣﻐﺰ ﯾﻪ ﻋﺎﻟﻤﻪ ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﻦ! نمیزنن؟!»

3. تشکر BariSH_N, se7en, ZeuS HaS ReturN تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

- - - Updated - - -

ُسلام آقا خدا وکیلی بی انصافی نکنیم .
    مهرگان توی زمان حمایت رنک 1 غارت بود . شاید این هفته اتفاقی افتاده اومده یخورده پایین :|
    کمی بی طرف به قضیه نگاه کنیم..

پ.ن : کسایی که توی سرور اکانت ندارن نقش دستمال کاغذی ایفا نکنن. اگر اکانت دارین اسم بدین
    پ.ن 1 : میثم کجاس نمیاد بریم دوتا ؟ ))
    ســـجاد
    For Wнαт Yoυ Belιeve
    Sтαɴd
    Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

- - - Updated - - -

به به سلام خدمت lucifer عزیز
    پ.ن 1 :اولا که بنده مسافرت بودم و اکانت آف شده بود
    پ.ن 2 : دوما راید بنده تو زمان حمایتا بیشتر بود )) هفته اول سرور , تنها رومنی که تاپ اومد کی بود؟
    پ.ن 3 : سوما تاپ مهم نیست واسم )) رایدی که از 3 ده دارید میدید رو من از یه ده میدم نرفتم 5جای مپ ده بزنم واسه راید ))))
    پ.ن 4 : شاخ ترین رومی سایدتون کیه؟ بگو بیاد از تروپش بگه هرچی گفت 2x اش من رو میکنم )))
    پ.ن 5 : حالا رایدو بیخیال همر آخر بازی مهمه که فکر نکنم شما بمونید تا اون موقع! یه سرور اومدید 3x پارسال زدیمتون فرار کردید :* البته اگه اسم اکانتتونو ندزدیده باشن )))))
    پ.ن 6 : مهم برده ساید هست که هر سرور بودیم تا الان بردیم
    before you start anything , learn how to finish it

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط se7en نمایش پست ها
    به به سلام خدمت lucifer عزیز
    پ.ن 1 :اولا که بنده مسافرت بودم و اکانت آف شده بود
    پ.ن 2 : دوما راید بنده تو زمان حمایتا بیشتر بود )) هفته اول سرور , تنها رومنی که تاپ اومد کی بود؟
    پ.ن 3 : سوما تاپ مهم نیست واسم )) رایدی که از 3 ده دارید میدید رو من از یه ده میدم نرفتم 5جای مپ ده بزنم واسه راید ))))
    پ.ن 4 : شاخ ترین رومی سایدتون کیه؟ بگو بیاد از تروپش بگه هرچی گفت 2x اش من رو میکنم )))
    پ.ن 5 : حالا رایدو بیخیال همر آخر بازی مهمه که فکر نکنم شما بمونید تا اون موقع! یه سرور اومدید 3x پارسال زدیمتون فرار کردید :* البته اگه اسم اکانتتونو ندزدیده باشن )))))
    پ.ن 6 : مهم برده ساید هست که هر سرور بودیم تا الان بردیم
    سلام

در مورد اکانت ایمپریال نمیتونم نظری بدم فقط باید بدونین که هر اکانتی یه پلنی داره توی هر تیمی

اما در مورد برد ها در سرور های نرمال ما هر سروری بودیم رو بردیم این از این

ولی شما هر سرور 3 ایکس که بودین رو نبردین اشاره میکنم به سرور i3 که فرار کردید البته شخص شما حضور نداشت دقیقا مثل سرور فینال پارسال که ما نبودیم ولی تیمتون بود و باخت براتون حساب میشه

ولی در کل توی توانایی های شما شکی نیست

موفق باشید
    آی ام شاخ مجازی هاوار یو؟ لطفا ثبت نام کنید.

7. تشکر lucifer تشکر نمود
    پسندیدن I M P E R I A L, lucifer پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط فازت چیه هاه؟ نمایش پست ها
    سلام

در مورد اکانت ایمپریال نمیتونم نظری بدم فقط باید بدونین که هر اکانتی یه پلنی داره توی هر تیمی

ولی شما هر سرور 3 ایکس که بودین رو نبردین اشاره میکنم به سرور i3 که فرار کردید البته شخص شما حضور نداشت دقیقا مثل سرور فینال پارسال که ما نبودیم ولی تیمتون بود و باخت براتون حساب میشه

موفق باشید
    عموجون باز اومدی؟ یک بار پست دادی گفتم بیا اسم اکانتت بگو رفتیا دیگه نیومدیاااااااا
    رفع اسپم
    http://final1.x.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=1&page=1
    روز عاشقی اخرین روز بودلطفا ثبت نام کنید.
    کاش باز صبح بشه کاش باز افتاب بتابه
    هی وای که افتاب من غروب کردهلطفا ثبت نام کنید.
    بدرود

9. تشکر moriVIP, se7en تشکر نمود
    پسندیدن moriVIP, se7en, AnTi پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Chiefer نمایش پست ها
    عموجون باز اومدی؟ یک بار پست دادی گفتم بیا اسم اکانتت بگو رفتیا دیگه نیومدیاااااااا
    رفع اسپم
    http://final1.x.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=1&page=1
    علی سهیل دقیقا کجاست؟ :|
    بعضی از دوستان دوست ندارن ما سالم بازی کنیم چراشو میدونی؟
    پ.ن :http://final1.x.dejkoob.ir/spieler.php?uid=745 پاپباز کثیف
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط فازت چیه هاه؟ نمایش پست ها
    سلام

موفق باشید
    آقا من اول یه تبریک بهت میگم بخاطر انتخاب اسم آیدیت چون کاملا بهت میاد واقعا فازت چیه دوست عزیز

شما جا این کارا برو با آیدی خودت بیا نه آیدی که ۲روز ساختی ببینیم اصلا کی هستی چیکاره هستی

در مورد گنده ریدرهای خفنه se که بدون پوش بازی میکنن هم که اصلا حرفی ندارم

همینقدر میگم که مهرگان با اک رومن ۳هفته حتا هفته که حمایت ها هنوز تموم نشده بود تنها رومن تاپ۱۰ بود

این سرورای نرمالی که میگی بردی همون سرورأی هست که ۴تا ساید یکی میشدین که ناتار ۱۰۰ نکنه دیگه بعد یکی میومد ۱۰۰ میکرد

SEPEHR
    GREEN MAN
    خلاصه میگن که ... شب درازه
    JUST NE

12. تشکر SajjaD MaRiLyN, Shaniz, se7en تشکر نمود
    پسندیدن SajjaD MaRiLyN, Shaniz, se7en پسندید