نقل قول نوشته اصلی توسط St0rm نمایش پست ها
سلام و درود بیکران مجدد
من هم نسبت نه به شما بلکع بطور کلی نسبت به همه بچه هایی که هم تو بازی هم فروم حضور دارن ارادت داریم شمارو ویژه و پر مسلم هست که مانی عزیز رو ویژه تر علاوه بر این من هم شیفته مرام و صحبت بی الایش و بدون سانسور شما شدم . نه اینکه تعریف از من بوده باشه. هدف بنده این بود که معمولا کسایی که معرفی میکنن تو فروم خودشونو و اسم اکانتشون رو زیر ذره بین ترن ما هم داشتیم دور دور میکردیم زدیم ریال مادرید نبود پس از کند و کاو فراوان دیدیم نیست تصور بر این بود که حذف شده که به زعم فرموده شما و جناب شانیذ نشده. ولی بنظرم بهتر بود این هم اطلاع رسانی میکردن چون مانی خیلی گرد و خاک کرده بود و بقول خودم مزاح زیاد کردند تو فروم با بچه های اس ای . همونطور که ما حتی اعلام کردیم ممکنه اسم اکانت رو عوض کنیم . بله وصف تواضع ایشون رو زیاد شنیدیم بخاطر دوستان جانفشانی ها میکنند.
سلام به همه ی دوستان
عزیزم از این دفعه اسم اکانت خواستیم عوض کنیم اول به شما نامه می زنیم سپس توی روزنامه اگهی می دهیم بعدش به ادمین می گیم توی صفحه اصلی بنویسه بعدش میایم باز از شما یک مجوز می گیریم بعد عوض می کنیم خوبه؟:|
عزیزم گرد خاک اینجا جای خود داره ان شاالله یکم صبرکنید به مید گیم برسیم امیدوارم خاک نره توی چشماتون :-)
بله این طوریاس عزیزم:-)
یاحق
Ali Chiefer