نقل قول نوشته اصلی توسط changiz khan نمایش پست ها
چه حمله ناشیانه ای با تعداد کمی شمشیر زن بدون دژکوب قهرمانش رو هم فرستاده
دیگه شما ببخشین همینقدر در توان دستمون بود و اون موقع هرجی داشت زد )

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
درود عرفان جان

با توجه به سیر اتفاقات افتاده روی دو اکانت موصوف یه نتیجه نصفه و نیمه میشه گرفت البته صرفا حدس و گمان هست

نظر من اینه که این اکانت (مهاجم) یاغی شده بود و بهترین کاری که یه لیدر انجام میده اینه که اکانت یاغی رو میکنه تو دیوار اول باهاش رفتین واندر کلین کردین ولی بخشی از نیروش موند وقتی صاحب اکانت دیده شما با بیگ همر (البته در این زمان) رفتین واندر کلین کردین و خودتون چیف کردین صبر کرده همرش برگرده با توجه به مختصات ده همر که توی عمق هست .و فاصلش با واندر و زمان برگشتش و فاصلش با اکانت شما تایم درست در میاد از حرصش زده به شما.

اگر غیر از این بود و به قول خودتون رفیقتون بود و شما که معنی رفیق رو میدونید چیه؛ به جای این که با کمک اتحاد دیوارش کنید؛ الان که نه کتیبه ای داشتید نه اتک دیگه ای از جایی روتون بوده که بگید این جلوزن بوده میشد تک اتک رو جا خالی داد نهایت 2تا تارگت شما صفر میشد ؛ میتونستید همرتون رو پارک کنید جایی بیاد بزنه برگرده صحیح و سالم ؛ سریع هم شما رو دوستان پوش میکردن و با 40 الی 50 تا گلد دو تا ساختمونی که خورده بود بر میگشت سرجاش.

کمی به این موضوع فکر کنیم که دیگران هم بازی کردن و فقط شما بازی بلد نیستید.

سربلنـد؛پیـروز ودنباله دار باشید

پی نوشت: فکر کنم با این پست کاملا معلوم شد که توی سرور هستم و بازی میکنم اسم اکانت رو هم که محسن خان فرمودن.
شایان عزیز اینا همش حدس گمان است و من توضیح میدم هر چند مجبور نیستم
همر ی که از اکانت به ww زد شد بدون رم و کاتا بود یعنی 12 ساعت رفت 12 ساعت برگشت بیشتر از 5 روز از چیف واندر گذشت.
در مورد قسمت رفیق دقت داشته باشین ما از اتحاد خارج شدیم و الان بدون اتحاد هستیم پس با چند نفر به مشکل خوردیم تو ساید و برای چک نشدن چراغ از اتحاد خارج شدیم و 2 روز بعد از اکانت دوستمون (حمید و محسن و علیسان ) رو ما اتک میاد ان هم با نصف نیرو های دهکده(بقیه تو غارت بودن) و خودشون خبر نداشتن و گندم دهکده صفر شده مفهمیم رمز اکانت دست یکی دیگه است و ما میتونیم جا خالی بدیم از اون ور حدس زدیم احتمال داره کار همان افرادی که باهاشون مشکل داریم باشه (جوری نتظیم میکنن که جلو شن بزشه) که اینجوری نشد و بازم رو اکانت بودیم از اونجایی که دف ثابت سنگینی رو دهکده هست با همر سنگین حدس زدیم که حدس زدن قبل اتک,اتک بیاد بک نمیدیم و نیاد بک میدیم و صبر کردن ما هم بک ندادیم و ههمین دوستان(sorrow) گفتن بزار دیوار شه چرا بک ندادیم چون دوستان مشکل دار(اونایی که با ما مشکل دارن نزدیک ما هستن) بک کردن دف و دوباره فرستادن به اندازه ی کافی فرصت برای 2 بار صفر کردن دهکده میداد که این حالت اتفاق نیفتاد در نیجه ما ریسک نکردیم چون از این همر ها زیاد داریم و ارزش ریسک نداشت همرش و دف بمقدار فراروان بود که اسیبی هم به دف نخور

پ.ن:بدون کمک از اتجاد دیوارشد با دف خودمون همین موند این موقع سرور از انحاد دف بگیرین
پ.ن:ما نگفتم که کسی بازی بلد نیست خوش حالیم که بازی بلدین اتفاقا ما بازی بلد نیستیم

و در اخر به سرور خوش امدین
عرفان odin