نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 141

موضوع: ثبت نام سرور فینال 95

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 2 پست

البته سهیل که بدونه ماهان جایی نمیره!!!!! همیشه با همن!!!! حالا سهیل تنهایی ؟؟
    هیچ کس زیبایی ها را به یاد نخواهد آورد، ما تنها برندگان را به خاطر می آوریم.

2. تشکر l0l:D, moriVIP, MaHaN SaMuRaI تشکر نمود
    پسندیدن l0l:D, moriVIP, MaHaN SaMuRaI پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
    البته سهیل که بدونه ماهان جایی نمیره!!!!! همیشه با همن!!!! حالا سهیل تنهایی ؟؟
    واللا منو ماهان رفیق های قدیمی هستیم و تو ای ار هم ساید بودیم ... اینجا من 2 سرور کنارش بودم 5 6 سرورم رو بروش ... حتی 1 2 تا سرور تارگتشون بودم ... نمیدونم رو چه حسابی میگین سهیل بدون ماهان جایی نمیره ... البته من این سرورم میخواستم برم پیش ماهان و مانی و دوستان رفاقتا هم سر جاش عشق منن همشون اما ظاهرا تیمشون زیاد راغب به حضور من نیستن ... خداروشکر من هر جا بازی کردم چه ول کرده باشم چه تا ته بوده باشم چه باخته باشم چه نامردی کرده باشم چه سالم بازی کرده باشم همیشه و همیشهههههه در اختیار ساید بازی کردم ... حتی شده اشتباها جایی ریجستر کردم ولی برای اون ساید بازی کردم ... الانم دیدیم دوستان زیاد منتظر ما نیستن گفتیم بیایم اس ای دوستای جدیدم پیدا کنیم

200t
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط MR-PRESIDENT نمایش پست ها
    واللا منو ماهان رفیق های قدیمی هستیم و تو ای ار هم ساید بودیم ... اینجا من 2 سرور کنارش بودم 5 6 سرورم رو بروش ... حتی 1 2 تا سرور تارگتشون بودم ... نمیدونم رو چه حسابی میگین سهیل بدون ماهان جایی نمیره ... البته من این سرورم میخواستم برم پیش ماهان و مانی و دوستان رفاقتا هم سر جاش عشق منن همشون اما ظاهرا تیمشون زیاد راغب به حضور من نیستن ... خداروشکر من هر جا بازی کردم چه ول کرده باشم چه تا ته بوده باشم چه باخته باشم چه نامردی کرده باشم چه سالم بازی کرده باشم همیشه و همیشهههههه در اختیار ساید بازی کردم ... حتی شده اشتباها جایی ریجستر کردم ولی برای اون ساید بازی کردم ... الانم دیدیم دوستان زیاد منتظر ما نیستن گفتیم بیایم اس ای دوستای جدیدم پیدا کنیم
    آقا سهیل قدمت روی چشم ما . هرجا باشی عزیزی

کلمات کلیدی این موضوع