نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 904

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور k1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Head_shout نمایش پست ها
    سلام
    كلا متن به اين طولاني ميبينم نياز نيست نكاه كنم كي بست كزاشته دييي،
    بنده بشخصه اكر بسورد ال ستار رو داشته باشم ،صبر ميكنم ببينم همر بلند ميشه رو جه تاركتي ،يا خيلي داستانهاي ديكه ، با اين بسورد خيلي كارها ميشه كرد ،نه اينكه دف بك بدن كه بسورد عِوَض شه و ،،،، . والا من ٥ ماه رو اك اسبارتاكوس بودم و بر عكس ،الانم بسوردشو دارم ولي حتي نميدونم جقدر نيرو داره ،إيميل هم بخام بهم ميده ،تا اونجايي يادمه سجاد هم بسورد جند تا اك تو ش غ هم داشت ولي حتي ١ بار نه أماري داد نه اتفاقي اوفتاد ،اكر به نامردي بوده قبلا ميتونستيم ،من كه به خودم شك ندارم ،سجاد هم خودش بياد در مورد خودش توضيح بده ،
    قبلا كفتم الانم ميكم ،اكر نامردي از طرف سايد من بوده باشه سايد خودي هم ميزنم ،واي شما دوستان ش غ اينهمه تهمت زدين جوري كه ١٠٠٪‏ ما اين كارو كرديم ،هيج جيز ١٠٠٪‏ نيست ،١٪‏ هم به غير از ما احتمال بدين كار خودي بوده باشه شايد قضيه حل بشه ، شايد از بين خودتون بوده ،ما كه علم غيب نداشتيم بسورد ال ستار رو بدست بياريم ،
    خلاصه بخاطر اين جور مسائل اسم منو نياريد كه كلامون ميره تو هم ،
    يه داستان كه ميخاستم قبلا تبريك بكم ولي نشد الان ميكم ،تبريك ميكم به ش ش كه رفتن زير سايه ش غ ،ما ميخاستيم حذف كنيم و ش ش ثبت نام كنيم ، زمين نشست كرد از ش غ سر در اوردين ديييييي كوشن بس ؟ فكر كنم جو زده شدن خودشون حذف كردن رفتن ش ش يه سرور ديكه ثبت نام كنن ،از اول هم منظورشون سرور ديكه بود ديييييييي
    ج غ كلا تركيد ولي حاظر نشدن با ما ادغام بشن ، بازم بكرريم ،
    ارش دمت كرم كه سياستت حرف نداره ،خوب سرور رو به نفع خودت بيش بردي ،ولي يادت رفته من مقابلتم ،بازم بكزريم ،
    اقايون خانمها ،اك من جند ك كلد مي ارزه ؟ ميخام برم سرور فينال كلد ندارم ،براي اينكه مقررات رعايت بشه من خودم رو اك كمكتون ميكنم هر جا هم خاستين بريتون ميزنم ،ولي إيميل نميدم ،
    شوخي كردم باوووو بن نشم صلوات ،
    با تشكر مهد كودك ستاره ها*
    علي هد شات ،
    یه بار با دقت پست منو بخون ! من حتی حاضر نشدم بگم که اتکی که از اکانت تو اومد رو خودت لانچ کردی ! علی خودتم میدونی اندازه ای که باید هم من بازی تو رو میشناسم هم تو بازی منو ، اتک به اون سبکی که میاد تابلو هست لانچرش ! حالا این وسط من یه چیزیو میخوام بگم ! اگه خودی بک کرده فقط و فقط میتونه کار 5 نفر باشه :

1- آرش :دی
    2- عمو عارف
    3- عباس آل استارز
    4- حسین آل استارز
    5- مریم آل استارز

اگه توام نمیخوای به شعور من توهین کنی بگو کار کدوم یکی میتونه باشه !؟
    مردونه بمون بازی کن ، نمیگمم جای دیگه بری یا نری ، ولی ول نکن اینجارو ! اتفاقا یادم نرفته تو جلومی ، وگرنه اون بنده خدایی که خودشو انقدر گم کرده خیلی وقت پیش خدافظی شو داده بود ، سر اینکه تو اونجا بودی به خاک و خون نکشیدم عشقم حالا هر کی هر برداشتی میخواد کنه محترمه جفتمون هم میدونیم که لانچ نکردنا به خاطر بی همری و ترس از زدو خورد نبوده ، اینکه میگم کار تو نبوده و مطمئنم چند دلیل داره ، اولا میدونم که اگه بخوای از این بازیا دراری این شکلی حرکت نمیزنی :دی اتفاقا به بچه های آل استارز هم گفتم چی مشد ، در ثانی واسه من جالبه که چرا آل استارز :دی ! اگه تو نمیخوای ببینی یه سری چیزا رو سر رفاقتات ، دلیلی نداره منم کور فرض کنم خودمو ، پستمو که ببینی همه جاش گفتم خود بچه ها آل استارز مقصرن هر جا هر اتفاقی رو هر اکانتی بیفته تقصیر کار خودشه ، نه فقط تو این موضوع !

پ.ن : ما رو که پیچوندی شهسوارم نیومدی آقای بی معرفت !!!

پ.ن : مردونه هر چی گلد بخوای میدم واست ، خودتم میدونی با این که کلی جو دادی ، هنوزم چقدر میخوامت ، با اینکه سال هاس رفیقیم و سنتم از بعضی از دوستان بالاتره و همین طور میدونم که از خیلیا میتونی قشنگتر فحش بدی ، هنوز ندیدم یه کلمه حرف بد بزنی بهمون تو جدیت ، واسه همینه که انقدر عزیزی واسم ، کاش بقیه هم یاد بگیرن که واسه بازی به جون همدیگه نیفتن ! همیشه گفتم ، حالا کار ندارم علی ستاره ها ادعاش زیاده و ماورایی فک میکنه ، ولی واقعا جز معدود کسایی بوده که همیشه فقط بازی کرده و جنبشو داشته ! واسه من به شخصه ، این قضیه قابل احترامه !

پ.ن !؟ : من هفته دیگه برمیگردم شمال ، نمیای ببینمت !؟

با تشکر

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

جطوري ارش ،
    خودت داري ميكي شما ٥ نَفَر فقط بسورد داشتين ،به من بكو ما از كجا اورديم ؟!؟!؟زود قضاوت نكن ،شايد يه روز همه فهميدن داستان جيه ،يا كار كيه ،
    باور كن نتونستم بيام ،كار زياده ،تو ميومدي ،تا حالا كسي بشت در من نمونده ،از بجه هاي فاتب تا اخيليوس همه اومدن سر سفره من كلي هم حال كرديم ،با اينكه رقيبام بودن ،
    من جايي نرفتم فقط هم وقتم كم شده هم خسته شدم ،دست تنها نميشه ،اين غارت خودكار دير اومد ،من ديكه توان بازي ندارم ،
    يه مشت آدم نشستن تو كانال تلكرام دجكوب تا كد كلد مياد رو هوا ميزنن ،به من نميرسه ،مسعول تلكرام دجكوب ،مشتي قبل از اينكه كد بزاري يه خبر به ما بده ،كلد ندارم درك كن ،
    ولي هر مي كلد منو بده تو سرور فينال ميام تو سايدش بازي ميكنم ،مهم نيست برام تو جه سايدي بازي كنم ،هر جا اكانتم باشه ميشه سايد من ،