-

نوشته اصلی توسط
whitebird
داشی اول که من دارم واسه سرور نرمال میگم که نصفشم گذشته نه بی نهایت اون کلا بحثش جداس
برای سرور بی نهایت شاید این قیمت اوکی باشه من نمیدونم چون بازی نکردم و اصلا نمیدونم سیستمش چجوریه ولی واسه سرور نرمال و اسپید اصلا این قیمت منطقی نیس به هیچ وجه
نهایت قیمت همون 500 تا سکه برای سرور نرمال بیشتر از این اصلا نمیارزه
واسه استفاده ازتاکتیک و بات و ... اصلا نیازی به وی پی اس ماهانه نیس شما میتونی با 80 هزارتومن یه سرور مجازی unlimit بگیری
هر چی هم بگید اگه با این قیمت که شما میگید برای ادمین نمیرزه که بزنه پس اخرش میشه نتیجه گرفت زده نخواهد شد
چرا سرعت بی پایان یکه مشکل دارن مال شما که سرعتتون چند برابر اگه حملاتتون هم بی نهایت باشه و محدودیت نداشته باشه
افلاینم برای شما را بندازن 24 ساعته با تعداد نیروی بالایی که سرور مورد نضر شما میتونه بسازه و غارت بفرسته یعنی ملیونی غارت بفرسته درجا cpu سرور میسوزه
اگه میبینید سرور ما مشکلاتی هست به دلیل ترافیک بالا میباشد که فشار به سرور میاره وچون تعداد اکانت بالا میباشد محدودیت 1000 غارت رو گذاشتن و کاردرستی هم کردن چون سرور کشش نداره باید قدرت سرورشونو ببره بالا
مال شما هم ترافیک کمه ولی سرعت بالا میباشد هر چه سرعت سرور بالا تر بیشتر به رم و.. سرور فشار خواهد اومد و ازش کار میکشه
بخوای حصاب کنی برای شما قرون تر درمیاد تا واسه ما سرعت یکا
تو افزایش سرعت هارد و رم و cpu مال همین سرور ها که العان ما تو بی پایانش هستیم
نمیبرن بالا که افزایش تعداد غارت داشته باشیم
ولی درباره vps
اشغال ترین vps کار غارت افلاین رو راه میندازه
تازه میشه چند مرورگر هم روش نصب کرد کار چند اکانتو انجام بده
فقت ما میخوایم مرورگرو باز کنیم وارد اکانت بشیم و صفحه غارتو باز نگه داریم و خروج از vps همین
سرور Unlimited بدرد کار ما نمیخوره که مگه میخوایم روش بازی دژکوب دو رو ران کنیم
قصد من باز کردن موضوعه و کمک به سایت و همچنین پلیر ها برای پیشرفت بهتر میباشد فقت همین
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 1 نپسندیدن