-

نوشته اصلی توسط
.SpaRtaN.
سلام و خسته نباشید منم هم خوشحال شدم از اشنایی با شما
منظور ما از زود بودن متا نبود واقعیت متا بود با زدو خورد و حرفایی که از ne داریم مشاهده میکنیم یکپارچپی ساید قطعیت نداره چه برسه متا
یه خبرایی تو تاپ هست مدافع و مهاجم خوشحال میشیم لینک بزارن لذت ببریم البته اگه لینک با سانسور بود نزارن بهتره

متایی که موجب هنگ بشه یا نشه برای ما مهم نیست متایی مهمه که مثمر ثمر باشه و مفید
قدیما یه اسپارتان بود درسته ولی ممکن بود از یک اسم چندین نفر استفاده بکنن

فروم ای ار با اسم NeMeS!S بودم ولی خوب با اسم محمدرضا اسپارتان و هدف و غیره هم میشناختن و در سرورهای جدید همیشه با اسم اسپارتان هستم و یا در تیم عمو عطا
با تشکر محمدرضا SPARTAN
اول اینکه
سرور در حدی نیست که کسی بخواد اکانت تو ساید دیگه بخره از خود ساید همر رو همون ساید بلند کنه
ولی متاسفانه ظاهران دوستان دژکوب رو اینجوری یاد گرفتند ما هم مجبور مییشیم بازی رو از مود فان به مود نیمه جدی تغییر بدیم ببینیم تا قبل از کتیبه ها چند تا اکانت تو سایدهای جنوب باقی میمونه .
مورد بعدی اکانتی خریداری شد همرهاش هم رو شمال شرق بلند شد دفاع هم شد دوستان جنوبی هم که بطور حتم با برنامه اومدند مشکلی هم با دیوار کردن همرهای شمال شرق ندارند خدا رو شکر
پ.ن. دلم به حال جنوب غرب میسوزه گرگهای وحشی رجیستر نکردن ! دوال دسته چندم ساید شمال غرب اومده شده لیدر
پ.ن. از فردا براتون لینک میزارم لذت ببرید
خوش باشید مانی پارتیزان !
آقای افشین خان شما تو شمال شرق ثبت نام کردی با رسم شکل توضیح بده چرا پست ضد شمال شرق رو لایک میکنی؟!!
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن