-
سلام به همه
دوستان یم چیز جالب که نظرم جلب کرده تو سرور اینه که گندم منفی ۳۰ ک هم فارم ها جوابگو نیستن و لاستی که نیروهای پشتیبانی در اکانت ما میدن بسیار زیاده . و بیش اژ ۱۰ ک بوده و ااگر بخواد بشه منفی ۱۰۰ ک که هیچی.
همه سرورهای نرماب اینشکلی بوده عایا؟ یا بنظرم تولید منابع ناتار اصلا جوابگو الان نباشه خیلیه!
لااقل منابع دیگه هم میاورد تعدیل بخوره هم ایراد نداشت اصلا منابع نیس تعدیل بخوره اخه. خواهشمندیم بجایی که سرعت جفتگیری ناتار جهت تخم ریزی زیاد میکنین سرعت کشاورزی شون زیاد فرمایید. 
با تشکر
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Ðŕ. Şђǒϯğύŋ
سلام به همه
دوستان یم چیز جالب که نظرم جلب کرده تو سرور اینه که گندم منفی ۳۰ ک هم فارم ها جوابگو نیستن و لاستی که نیروهای پشتیبانی در اکانت ما میدن بسیار زیاده . و بیش اژ ۱۰ ک بوده و ااگر بخواد بشه منفی ۱۰۰ ک که هیچی.
همه سرورهای نرماب اینشکلی بوده عایا؟ یا بنظرم تولید منابع ناتار اصلا جوابگو الان نباشه خیلیه!
لااقل منابع دیگه هم میاورد تعدیل بخوره هم ایراد نداشت اصلا منابع نیس تعدیل بخوره اخه. خواهشمندیم بجایی که سرعت جفتگیری ناتار جهت تخم ریزی زیاد میکنین سرعت کشاورزی شون زیاد فرمایید.

با تشکر
من همون روزای اول گفتم ، این سرور منابعش درست نیست
نسبت گندمش خیلی بده . مطمعنا اگه همر ها برسه بالای 60 کی منفی باید هر 1 ساعت تعدیل زد
کلا سیستم این سرور با همه سرور هایی که بازی کردم فرق میکنه
ناتار به صورت وحشیانه نیرو سازی میکنه . گندم نیست اصلا !
دلم میخواد یه ناتار چیف کنم ببینم سرباز خونش سطح چنده !
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
M3nTaL
نسبت گندمش خیلی بده . مطمعنا اگه همر ها برسه بالای 60 کی منفی باید هر 1 ساعت تعدیل زد
افشین داداش شده ناتار چیف کنی که اصلا سربازخونه نداشته باشه و نیروسازی هم داشته باشه؟
فکر نکنم تخم ریزی ناتار ربطی به لول سربازخونه داشته باشه اونجا. دی
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Ðŕ. Şђǒϯğύŋ
افشین داداش شده ناتار چیف کنی که اصلا سربازخونه نداشته باشه و نیروسازی هم داشته باشه؟
فکر نکنم تخم ریزی ناتار ربطی به لول سربازخونه داشته باشه اونجا. دی
در صورتی که ناتار ها سربازخانه نداشته باشند نیرو تولید نمی کنند. فقط نیرو در زمان تسخیر یا احداث، در دهکده وجود داره که در صورت از بین رفتن این نیرو تا زمان ساخت سربازخانه نیرویی تولید نمیشه.
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
M3nTaL
سلام
منم خیلی دلم میخواست :دی چیف کردم پاپش 50 بود سربازخونش لول 7-8 بود فک کنم :دی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
l0l:D
درود درود
ولی یه چیزی ما اعتراف میکنیم انبارمون سریع پر میشه ولی گلد واسه تعدیلش نداریم هی سر میره
2121.jpg
یه روز خوب میاد که ما هم کیلو کیلو گلد بزنیم
پ.ن:دوستان پیشنهاد میزارم تو بازار نصف قیمت گندم میدم فقط ببرید که رو دست ما داره باد میکنه :پی
پ.ن2:ساپورترمون رفته مسافرت گلد تو جیبی روزانه نداریم

)))))))))
پ.ن3:رفیقم کجایی ساپورتر کجایی ؟

((((((((((((((
پ.ن4:خدایی سخته با روزی 21 گلد رو 5 تا ده بازی کردن..همه حقوقاشون زیاد شده گلد تو جیبی ما هم زیاد کن
لول:دی
اره کپ که اره سریع پر میشه ولی نان کپا جواب گندم خودشونو نمیدن
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن