-

نوشته اصلی توسط
ZeuS HaS ReturN
اولا که من موقع که ماهان هست میرم sw این سرور ام همه بچه*ها آمدن ne منم اومدم ne شما که خیلی* شاخی و همیشه ne پلی میدی چرا انقد جرات نداری اسم اکانتت بگی* چرا هر سرور چادری میای و هر سروری که میبینی* داری می*بازی میگی* من نیسم تو سرور تاحالا شده سروری خودت ۱۰۰کنی* ؟ تو که سنگ ne به سینه میزنی شده یه سرور بیای واندر بگیری برای ne و به اسم ne ۱۰۰ کنی* ؟تا جایی* که من دیدم ماهان ۱۰۰کرده توام کل سیدتو فروختی امدی اتحاد برنده زیر پرچم اینو اون بودن شاخ بودن نیست ما چیز دیگه بش میگیم :دی
در آخرم بت بگم تاحالا شده تو سرور*ها یکی* از سیدتو جا خودت بفرستی* اتحاد برنده ??
یه سرور مثال بزن ! من چادری اومده باشم ! هنوز فرق اینکه هر سرور با یه اسم بیای با چادری اومدن رو نمیدونی!!
جرات؟؟؟؟ با مزه بود ! آورین
بله برای شمال شرق واندر هم گرفتیم کم هم 100 نکردیم سوال بعدی؟؟
تو هر وقت درک و فهمت به حدی رسید که ماهان بیاد اینجا تایید کنه صرفا برای خنده تو اتحاد نگهت نداشته من در مورد مسایل ساید صحبت میکنم فعلا جنازه اون اکانت چیف شده ات رو از شمال شرق ببر بیرون مایه آبروریزی
برای اینکه ضایع شی صرفا از سپهر میتونی بپرسی من چند تا سرور تو اتحادی بودم که برنده شد و اومدم بیرون که بقیه بیان
خوش باشی حست نیست
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
partizan
یه سرور مثال بزن ! من چادری اومده باشم ! هنوز فرق اینکه هر سرور با یه اسم بیای با چادری اومدن رو نمیدونی!!
جرات؟؟؟؟ با مزه بود ! آورین
بله برای شمال شرق واندر هم گرفتیم کم هم 100 نکردیم سوال بعدی؟؟
تو هر وقت درک و فهمت به حدی رسید که ماهان بیاد اینجا تایید کنه صرفا برای خنده تو اتحاد نگهت نداشته من در مورد مسایل ساید صحبت میکنم فعلا جنازه اون اکانت چیف شده ات رو از شمال شرق ببر بیرون مایه آبروریزی
برای اینکه ضایع شی صرفا از سپهر میتونی بپرسی من چند تا سرور تو اتحادی بودم که برنده شد و اومدم بیرون که بقیه بیان
خوش باشی حست نیست
لوول والا ما که ندیدیم ۱۰۰ کنی* رو میلت*ام که چیزی نشون نمیده آهاا حتما می*خوای بگی* .ir زیاد ۱۰۰ کردی از این ۱۰۰ کردیما زیاد میگن ملت فعلا تو سایت دژکوب داریم بعضی* می*کنیم و تو اینجا تاحالا واندری ۱۰۰ نکردی رو میل خودت پس بشین کنار زیاد شاخ نشو الانم چادری نیومدی دیگه اسم اکانتت بگو همینجا همه بدونن
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن