نقل قول نوشته اصلی توسط Head_shout نمایش پست ها
راجب عارف و بقيه دوستان هم كه توقع نداشتم نامرد باشن ،كه جي مثلا ؟
سلام داش علی گل

من کلا چیزی نمینویسم تو فروم چون به نظرم خیلی محیط ناسالمه.

فقط اینجا یک توضیح بده دقیقا من چه نامردی کردم که خودم خبر ندارم؟!!

اگر میخوای اینو بگی که تو جنوب غربم ولی تو اتحاد شمال غربم بزار اینو بهت بگم چون اطلاعاتت ناقصه ظاهرا:

من اصلا به فکر بازی نبودم. همین الانم نیستم از اکانتم معلومه به نظرم اصلا اکانتم در حد من نیست کاملا مشخصه و خودت میتونی بفهمی منظورم چیه
کل داستانی که اومدیم این سرور، این بود که سر کل کل با یه سری از بچه های خودمون اومدیم با آرش. اومدیم کپ کلاب اونجا زدیم، بعد من دیدم جای خوب کمه اونجا، اصلا اومدم تو خود جنوب غرب ده زدم زمین که مستقیم در گیر بشم. معنیش هم واضحه! یعنی از این که بخورم اصلا نمیترسم چون از قدیم همیشه سبک بازیم هجوی و جنگی بوده.
اهداف من برای درگیری و بزن بزن حذف کردن رفتن و از همون موقع منم شل کردم. اگر بخوام بهت بگم دقیق تر، از اول برج 12 اصلا 1 دونه دهکده هم اضافه نکردم به اکانتم و اصلا هیچ کار خاصی نکردم چون چیزی که براش اومدم تکلیفش معلوم شد!

در حال حاضر هم کلا کسی رو حد درگیری نمیبینم. بخوام کسی رو بزنم بلدم چجوری بزنم، خوبم بلدم خودت میدونی. از منی که روسیه و کام و آمریکا بازی کردم بخوای بپرسی، برام اکانت کلا تارگته، فیدر و کپ و نان کپ حالیم نیست. بخوام بزنم یهو کل اکانت رو میبرم زیر حمله. به همین سبک هم انتظار خوردن دارم.
پس ببین که ایدئولوژی من تو بازی با بقیه چقدر فرق داره.

با این توضیحاتی که دادم جالا حساب کن الان نامردی که کردم چی بوده؟؟ به احترام سنت اینجا که میگن دف ساز نزن، فیدر نزن، ساپورت نزن، منم هیچ کاری نداشتم به کسی و ندارم تا آخرش چون اگه بخوام بزنم میگن نامردی کردی. وگرنه اسکات زدن و پلن ریختن برام کلا 24 ساعت هم زمان بر نیست و کل دفاع جنوب غرب هم نمیتونه به دادش برسه چون جوری که بزنم واقعا خودمم مدافع باشم نمیتونم دفاع کنم. پس دیگه کل کل این مدلی با من و آرش نکن. از تو انتظار ندارم اینجوری کف فروم چیزی بنویسی.

پ.ن: برای آرش اومدم این سرور، آرش هرچی بگه، انجام میشه. بگه پلن بچین بزن، میزنم. همونطوری که قبلا هم انجام شده
بگه حذف کنیم بریم، میگم بریم. خلاصه اینجوری در نظر بگیرین که من و آرش نداریم. لذا هرچی میگین به آرش دقیقا به منم گفته میشه. پس حرفی میخواین بزنین دقت بیشتری توش باشه که یه وقت دلخور نشم ازتون. ممنون