-

نوشته اصلی توسط
Head_shout
جي ميكي ؟ با كي كار داري ؟ جون جفت بچه هام حتی نمیدونم کدوم اکانت هستی :دی . فقط سجاد رو میدونم اونم میخواستم اون موقعی که شوخی میکردیم روش فیک بزارم بخندیم که نشد و نزاشتم
حالا ما اين كاره باشيم يا نه جه دخلي به شما داره خواستم بگم من منظورم به شما و سجاد نبود . دخلی نداره . میدونم . قول میدم کلا از این به بعد ندیده بگیرم شما رو که بهت بر نخوره یه آدم نوب شما رو طرف صحبت قرار میده؟ كساني كه بايد مارو بشناسن به خوبي ميشناسن ،نياز نيست ما به خودمون بكيريم ،حالا يه سري أشخاص جور ديكه فكر ميكنن ، واسه من نه ارزش دارن نه مهمه ،لول نخندون منو دقیقا هدف خندوندن بود .. شما جدی گرفتی !،اين سوبر همرو بزن ببينم جيه اينقدر بال بال ميزني ، اون بست هم بدون هماهنكي كزاشته شده بود ،سلاح ديديم حذف شه ،
والا از قبل كتيبه ها من با شما دشمن شدم ،من فيك كزاشتم رو ش ش ،شما جند تا دمبايي زدين به من ،حالا جرا بعدا؟؟؟؟ همين الان هم در خدمتيم ،
علي ستاره ها
خو از اونجایی که هرچی مینویسیم سریعا میایی و اعلام میکنی نپسندیدی ، واسه شفاف سازی گفتم که منظورم شما و سجاد نبودی !
حالا باز بیا نپسند !
اون سوپر همر هم واسه خنده میگیم عزیزم . ازش لینک زیاد دیدن ! 6کی شمشیر زن و 6کی شوالیه این حرفا رو نداره که !
ماشاالله اینقدر این سرور جدی شده واسه دوستان که شوخی رو هم جدی میگیرن و جبهه میگیرن
من تا الان چند بار گفتم . هیچ ادعایی ندارم . دف سازم . دف میسازم . زیاد میسازم !
نه پلن بلدم و نه چیزی . صرفا لانچ میکنم اونم واسه سرعت بالای اینترنتمه . نت 8 مگ دارم . کنار شعبه مخابرات . هرچقدر فکر کنی سرعتش خوبه . واسه همین گاهی لانچ میکنم فقط .
یه توضیح :اکانت اونجر زمانی که به من داده شد 2 تا همر داشتو یه 10 کی سزار جدا و 10کی دف و 7 تا ده و کپ 15 . الان 1 همر و 2 تا دمپایی داره و 80 کی دف !
همر یکی دیگه داره با رید از من ساپورت میشه . بازم من توی تاپ رید هستم . بدون داشتن مولتی !
تعداد دهکده ها 2 برابر شده و هنوز میشه 3 تا دیگه ده زد اما نمیزنم چون شاید خواستیم چیف کنیم !
اکثر دفاعی جنوب شرق قبل کتیبه ها کلین شد . برین فروم رو نیگا کنین . همه هم میگفتیم مهاجم ضرر کرده !
ما بیگ همر رو زدیم در و دیوار و دف کلین کردیم . اونقدری که الان با 2تا همر که نه ، 2 تا لنگه سندل داریم چیف میکنیم و کسی دفاع نمیکنه . چون نصفشون پرید و نصف دیگه متمرکز هستن رو یه نفر . توی 1 ماه یه ده زدم لب مرز . 3 چیفر کشیدم و 6 کی هم شمشیر زن و شوالیه اضاف کردم بهش !
به مسعو هم گفتم 3 چیفر اوکی کرد و شروع کردیم
چندین نان کپ چیف شده توسط اکانت .
خوب حالا بیاین و قضاوت کنین در مورد نحوه بازی من .
یث.jpg
سجاد نمیدونستم اونجایی هستی . خوب بهت کلی تبریک میگم ! 
شاد باشید و موفق !
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن