-
سلام خسته نباشید دوستان عزیز
هرچی میگم تو این تاپیک پست نزارم نمیشه آدم مجبور میکنن پست بذاری
این همه سر و صدا برا چیه الان افتخار میکنید 2 تا پلن رفتید لینک هم بگیرید بعدا به کی بدی؟
اصن روت میشه بگی سرور کا 1 ما بودیم رو برو جنوب شخمشون زدیم و فلان ...
تا یه عکس از اکانت دفسازم تو این سرور گذاشتم فروم که شک و شهبه ها دوستان برطرف شه
با دو همر خوابوندی اومدی رو اکانت دفساز ساعت 3 شب کاتا هات زدی دیوار جا گذاشتی رفتی
حدود فک کنم 1 ماه پیش بود با سجاد صحبت میکردم گفت که میان میزنن جنوب غربو گفتم نه نمیزنن
اینها خودشون پلیر جنوب غرب هستن اگه یه ذره تعصب ساید بکشن نمیزنن ج غ رو دیدم نه من اشتباه فکر میکردم حق با سجاد بود
آی آر پلیر که میرفت ساید دیگه اکانت رجیستر میکرد اصن قبول نداشتن میگفتن فلانی پلیر فلان ساید هست
این سرور اومده اینور و فلان نه تو شورا راش میدادن نه بهش پست مقام میدادن تازه امکانش هم بود 0 بشه
سرور 7 داشتیم همچین موردی ساید به دو دسته تقسیم شد یه دستش میگفتن یاغی و شورشگر :d
بگذریم اینجا که آی آر نیست پلیر نداره اکثرا هم دوست تیمی میرن دجکوبه کسی توش نمونده هر جا خواستی برو سرور بعد هم برگرد
بحث سعید هم جداس ما سرور ها رو قاطی نمیکنیم تو همون سرور میمونه هرچی که بود
با اینکه سعید اکانتش داد به تیم لیدری شمال غرب و اکانت دفسازم زدید دیدم تقصیری نداره
یه سری حرف هاش درسته الان هم سرور l1 جانشینش هستم میرم کمکش میدم رابطه مون هم خوبه میگیم و میخندیم :d
نمیخواستم پست بذارم ولی نمیزارید که اسم ما هم میکشوندید وسط امیدوارم دلخوری پیش نیاد
پ ن :شرمنده عارف مجبور شدم پست بزارم 1% حرفم هم با شما نبود مخاطب داشت
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن