جي ميكي ارش ؟؟؟؟ فازت جيه ،باز داستان سراييت كل كرد ؟ يه جاهايي رو خوندم ،بقيش واقا خسته كنندس ،اونقدر با كلمات بازي نكن جيكر ،والا كاتا يه همر ال ستار رو ما اينسرت كرديم تو زدي تو ديوار ،١٦ك شوال هم كه زدي ،حالا يه بلن سادت موفق نشد ،دليل نميشه اينجور دور برداري ،عيب نداره بلن بدي جبران ميكني ،
والا ارش يه جور ميكي همر داريم إنكار وسط تورنومنت جهاني هستيم ، وسط ٢٠ تا بلير تو خوشي و ارامش نشستي داري واسه خودت حال ميكني بقيرو ،،،،،، ، بكزريم منم مثل شما با نرم افزار غارت ميكردم الان ٤ تا همر داشتم ،تو دف ساز يا اك مولتي واسه دف داري به ما جه ، ميدونم تو هم تو فيدرات دف ميكشي ديييي اين بلن شاخهاست ديييي شما كه ماشالا شاغل هستي و بر مشغله ،نكنه منشئ استخدام كردي ٢٤ ساعته به مدت جند ماه همينطور ريد بدن ؟؟؟ منو سياه ميكني يا خودتو ايستكاه كردي ، راجب جي داري حرف ميزني ؟ بيشترين بلير رو تو سايدت داشتي ،نصفشون حذف كردن با اين حال بيشترين بلير رو باز دارين ، ما بيكفايت بوديم اندازه كل سرور از ش غ حذف كردن دييييي نكو مشكل از تو نبوده ، هر سرور ٤ تا آدم دور خودت جمع ميكني همجيّا همراه هستن اينجور احساس ،،،،، بيخيال اول صبحي صلوات ،،،اينجا هم عدا آدم بزركارو در نيار ما هم سنو سالي ازمون كزشته ،تو بازي هم داري با من كل كل ميكني ؟؟؟ كه جي ؟؟ ميخاي بكي از من بهتري ؟ من كه نكفتم بدتري ،ولي بهتر هم نيستي ، بس ول كن اين ادبيات تهديد كردنتو ، مغلطه هم نكن ، من نظرم نسبت بهت عِوَض شد ،راجبت اشتباه فكر ميكردم ،در كل موفق باشي ،اين بازي هم ماله تو ، مثل اينكه هنوز دنبال كنده شدني ، خوبه اين دجكوب خوبه واسه كنده شدن ، ما كه نوب شديم تو اين دجكوب ، دييييي اوه يادم رفت هميشه كلد رو اكتون بيشتر از بابتونه ديييي ،ما با ١٠٠ تا كلد استارت ميزنيم جيكر ، حالا بيا بزن ،اميدوارم بلنات جواب بده ،اين فروم هم رو سر ما خراب كني ، تو اينجا موندكاري نه من ، يه سرور خلوط هم بيدا كردم ميكم بياي كه وأندر ١٠٠ كني ،
علي ستاره ها