-
ارشي داري زياده روي ميكني جيكر ، اين با عرضه بودن ما نشون ميده سايدو جمع كرديم و به اينجا رسونديم ،كه با اينكه ميشناسمت و رفيقمي تو اكر بودّي حذف ميكردي ، عمرا سايد نبود شده ج غ جمع ميكردي ، در كل بازي سجاد رو من قبول دارم ، در سطح خود منه ،مكر اينكه منو قبول نداشته باشي ،
انكيزه بازي ؟؟؟ جون ما بي عرضه بوديم ؟؟؟ شما اكر به فكر ١٠٠كردن خودت نبودي با ش ش متا نميكردي تا انكيزه داشته باشي ، ج غ كه ٣ ماه بيش تركيد ، ش ش هم انداختي به جون ج ش ، خودت هم كه وسط قويترين سايد هستي ،ديكه نكران جي هستي ، دليل نميشه همجين حرفي بزني ، ما به اندازه كافي عرضه داشتيم شما اكر داري با وجود اين همه بلير تو سايدت نشون بده ،
حالا با بست هاي سجاد مشكل داري يا فكر ميكني بده ، بايد بكم كه اين بست تو بدترين توهيني بود كه ميشود كرد ، زشته خجالت بكش ،
در مورد عارف هم بايد بكم كه دلم نميخام بزنمش جه تو ج غ باشه جه ش غ ، در مورد اكانت سعيد هم اشتباه از من بود نزاشتم بزنن ،كفتم سايد خوديه در اينده مياد دستمون يا خودش مياد با ما و ،،،،،،، ،اشتباه از من بود ،
- - - Updated - - -
جيه سوزش داره نصف ما هم سابقه نداري ؟ هنوز كل كل رو با جيزايه ديكه قاطي ميكني ،بعد واسه من جيك جيك ميكني ؟ بشت ارش قايم نشو از خودت بكو ، من هر جي بودم تو كذشته بوده ، اينجا هم واسه كل كل لازم شد ، كل كله ديكه ميفهميييييييي ؟؟؟؟!!!!
- - - Updated - - -
عزيز حرفت درسته ، بجه ها زياده روي كردن يكم حرمتا شكسته شد ، عيب نداره ،ما بسرا خيلي باحاليم فردا يه ٢ تا داداش به هم ميكن باز أشتي ميكنن ، منم مثل اينكه قاطي اين بحث ها شدم ،خودمم بعضي وقتا زياد روي ميكنم ،منم اشتباه ميكنم حرف نابجا ميزنم ، ولي وجودشو دارم عضر خاهي كنم ،
- - - Updated - - -
عارف باوو تو ديكه ول كن اتيشو بيشتر نكن ، من از سبيلات خجالت ميكشم ،