-
ارشي داري زياده روي ميكني جيكر ، اين با عرضه بودن ما نشون ميده سايدو جمع كرديم و به اينجا رسونديم ،كه با اينكه ميشناسمت و رفيقمي تو اكر بودّي حذف ميكردي ، عمرا سايد نبود شده ج غ جمع ميكردي ، در كل بازي سجاد رو من قبول دارم ، در سطح خود منه ،مكر اينكه منو قبول نداشته باشي ،
انكيزه بازي ؟؟؟ جون ما بي عرضه بوديم ؟؟؟ شما اكر به فكر ١٠٠كردن خودت نبودي با ش ش متا نميكردي تا انكيزه داشته باشي ، ج غ كه ٣ ماه بيش تركيد ، ش ش هم انداختي به جون ج ش ، خودت هم كه وسط قويترين سايد هستي ،ديكه نكران جي هستي ، دليل نميشه همجين حرفي بزني ، ما به اندازه كافي عرضه داشتيم شما اكر داري با وجود اين همه بلير تو سايدت نشون بده ،
حالا با بست هاي سجاد مشكل داري يا فكر ميكني بده ، بايد بكم كه اين بست تو بدترين توهيني بود كه ميشود كرد ، زشته خجالت بكش ،
در مورد عارف هم بايد بكم كه دلم نميخام بزنمش جه تو ج غ باشه جه ش غ ، در مورد اكانت سعيد هم اشتباه از من بود نزاشتم بزنن ،كفتم سايد خوديه در اينده مياد دستمون يا خودش مياد با ما و ،،،،،،، ،اشتباه از من بود ،
- - - Updated - - -
جيه سوزش داره نصف ما هم سابقه نداري ؟ هنوز كل كل رو با جيزايه ديكه قاطي ميكني ،بعد واسه من جيك جيك ميكني ؟ بشت ارش قايم نشو از خودت بكو ، من هر جي بودم تو كذشته بوده ، اينجا هم واسه كل كل لازم شد ، كل كله ديكه ميفهميييييييي ؟؟؟؟!!!!
- - - Updated - - -
عزيز حرفت درسته ، بجه ها زياده روي كردن يكم حرمتا شكسته شد ، عيب نداره ،ما بسرا خيلي باحاليم فردا يه ٢ تا داداش به هم ميكن باز أشتي ميكنن ، منم مثل اينكه قاطي اين بحث ها شدم ،خودمم بعضي وقتا زياد روي ميكنم ،منم اشتباه ميكنم حرف نابجا ميزنم ، ولي وجودشو دارم عضر خاهي كنم ،
- - - Updated - - -
عارف باوو تو ديكه ول كن اتيشو بيشتر نكن ، من از سبيلات خجالت ميكشم ،
-

نوشته اصلی توسط
Head_shout
ارشي داري زياده روي ميكني جيكر ، اين با عرضه بودن ما نشون ميده سايدو جمع كرديم و به اينجا رسونديم ،كه با اينكه ميشناسمت و رفيقمي تو اكر بودّي حذف ميكردي ، عمرا سايد نبود شده ج غ جمع ميكردي ، در كل بازي سجاد رو من قبول دارم ، در سطح خود منه ،مكر اينكه منو قبول نداشته باشي ،
انكيزه بازي ؟؟؟ جون ما بي عرضه بوديم ؟؟؟ شما اكر به فكر ١٠٠كردن خودت نبودي با ش ش متا نميكردي تا انكيزه داشته باشي ، ج غ كه ٣ ماه بيش تركيد ، ش ش هم انداختي به جون ج ش ، خودت هم كه وسط قويترين سايد هستي ،ديكه نكران جي هستي ، دليل نميشه همجين حرفي بزني ، ما به اندازه كافي عرضه داشتيم شما اكر داري با وجود اين همه بلير تو سايدت نشون بده ،
حالا با بست هاي سجاد مشكل داري يا فكر ميكني بده ، بايد بكم كه اين بست تو بدترين توهيني بود كه ميشود كرد ، زشته خجالت بكش ،
در مورد عارف هم بايد بكم كه دلم نميخام بزنمش جه تو ج غ باشه جه ش غ ، در مورد اكانت سعيد هم اشتباه از من بود نزاشتم بزنن ،كفتم سايد خوديه در اينده مياد دستمون يا خودش مياد با ما و ،،،،،،، ،اشتباه از من بود ،
- - - Updated - - -
جيه سوزش داره نصف ما هم سابقه نداري ؟ هنوز كل كل رو با جيزايه ديكه قاطي ميكني ،بعد واسه من جيك جيك ميكني ؟ بشت ارش قايم نشو از خودت بكو ، من هر جي بودم تو كذشته بوده ، اينجا هم واسه كل كل لازم شد ، كل كله ديكه ميفهميييييييي ؟؟؟؟!!!!
والا علی منظورم از بی عرضه اصن تو نبودی ، چون واسه اولین سرور هس که درت میبینم میتونی تیمی هم بازی کنی ، کلا دیده من نسبت به بازی علی ستاره ها سر همین یه سرور عوض شد ، حقیقتا معلومه نمیموندم و حذف میکردم ، ولی باید ببینیم آیا تا حالا تو این وضع گیر کردم یا نه !؟ خود همین سوال جواب همه ش رو میده !!! ولی علی در مورد نظریه ت ، کدوم سرور دیدی که من به عضق واندر بازی کنم ، یا چند تا سرور دیدی که کلا دنبال واندر باشم !؟ ش.ش هم متای باهاش کاملا بین خودم و مسعود مشخصه ، کاملا هم همه چی رو از روز اول رو بازی کردیم
یه بار گفتم ، ش.غ با هر سایدی متا میکرد این مشکلا پیش میومد ، دنبال این بودن دوستان جنوبی 3 به تک بزنن ، که حالا نشد ، دیگه هم نمیشه ، ولی از یه ظرف 3 به تک هم فول میبینن ، حالا به هر حال بحس زیاده ، به خاطر یه بازی کلا نباید بحث و دعوا کرد ، ولی شما هم نمیشه بگی این این طور شد ، مقصر منم ، حس بازی ندارم اصن به جون علی ، خودت میدونی اگه داشتم هر شب پلن درس حسابی مییزدم و خودمم اصن پیشنهاد 3 به تک میدادم ، به نظرم خوب و بد و کم و زیادش ، مسعود خیلی مرد تر از منه ، با اینکه روزا اول نمیشناختمش ، و خیلی هم بهش سخت گرفتم و همین الانم یه اذیتای زیادی میکنمش و خیلی وقتا دلخور میشه ازم ، کلا هم 3 ماه نیس رفیق شدیم ، کلیم از من کوچیکتره از لحاظ سنی ، ولی یه بارم ندیدم زیر و رو بکشه ، به خدا دلم میشکنه یکی مثه علی بعد این همه سال این جرفا رو میزنه بهم ، سجادم که هیچی 
پ.ن : شهسوار دیگه :دی فردا یا پس فردا 3 4 روز میرم تهران برمیگردم ، اگه دوس داشتی تو بیا ، این سری گیرم واقعا
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
اين بست رو ميزارم همه بخونن بد نيست ، دوستان كل كل ميكنيد مهم نيست كي بهتره مهم اينه كي بتونه أفراد بيشتريو قانع كنه ،بخاطر همينه ميكن كل كل ،حالا شما هرهر بلن ي بري من ميكم بده ،تو بقيه أفراد رو قانع كن كه حرف من اشتباس حرف شما درست ،ديكه اين بجه بازيا نداره شاكي ميشين ، والا
الان من هم صفر بشم سعي ميكنم يجور حرف بزنم كه بقيه قانع شن ، والا هم من هم كنده هايي كه خودتون قبول دارين هم فارم شدن ، درسته ١٠ تا سرور شاخ بوديم ولي سرور هايي هم بوده فارم شديم ، ديكه اين همه جنكو دعوا نداره ،والا اونقدري شما بال بال ميزني ، مرغ مكس خار اينقدر بال نميزنه ، حرس نخور خشك ميشه ديييي شوخي كردم به دل نكيرين ،
- - - Updated - - -
عزيز بخدا من فقط ناراحتيم اينه مسخره جندتا يوسر نشيم ، اينا تا قيامت هم بدون به ماها نميرسن ، الكي هم دارن بين بليراي قديم تفرقه ميندازن ، باوو بخدا فقط جنبه كل كل واسه خوشكزروني داره همه بست هام نه جيز ديكه ، ارش زماني ما بازي ميكرديم اين دوستان كامبيوتر نداشتن جون سنشون در حد اتاري دستي بود ، حالا بايد بخاطر اين دوستان تازه زهور كرده ما با هم بحث كنيم ؟؟ كل كل جايه خود داره ، ولي بحث جدال ديكه جرا ،قديم ها هم من تيمي بازي ميكردم فقط تفاوتش اين بود بقيه نميخاستن با من تو يه تيّم باشن ، قرورشون اجازه نميداد طبق بلن من بيش برن ، البته اين مشكل از ورزن ٤ شروع شد ، وكرنه تو ٣.٦ هميشه با سايد همراه بودم ،
بخدا همينه منم اكر تو ش غ بودم حتما با بجه هاي ش ش رفيق ميشدم ،كلا هيجوقت به مشكل نميخورديم ،الان جون رقيبيم داريم به مشكل ميخوريم ،اين دليل نميشه همه آدم بدّي باشن ، من تو روم ش ش بودم جلو همين مسعود هم تيميهاش به من توهين كردن حتي به خانواده من ، كه همون لحظه مسعود تو تلكرام به من بي ام داد كفت داش اينا ،،،،،،،،،،، تو به دل نكير ، بكزريم من باز هم جيزي نكفتم ، به اندازه ١٠٠٠٠ سال تو اين بازي قديما فوش خورديم اينم روش ،
ویرایش توسط Head_shout : 05-04-2016 در ساعت 12:08 PM
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن