-
اقای محسن خان 3ایکس
میتونم بپرسم پست و سمت شما در شمال غرب چیه؟؟
من و رضا لیدر شمال غربیم اونوقت شما چیکاره ای؟؟؟
1 سال منم که دارم با مشکلات این ساید دست و پنجه نرم میکنم منم که زحمت این ساید رو کشیدم منم که دارم مدیریت میکنم منم که همرای ساید رو حفظ کردم اونوقت تویی که یه ماهه اومدی توی سرور میخوای چی رو ثابت کنی؟؟؟
میخوای سایدی که من با زحمت ساختم رو خراب کنی؟؟؟ نه عزیزم چیزی که خودم ساختم رو نمیذارم ازم بگیری
میری با جنوب غرب صحبت متا میکنی؟؟ سایدی که وقتی که متا بودیم اومد زیر متا زد؟؟ اره؟؟ جنوب غرب؟؟
کل حدف من 100 کردن واندر شمال غرب هست اما به روش خودم نه به روش شما
الانم هر کاری بخوام انجام میدم خوشبختانه ساید هم پشتم وایستاده چون به اعتمادشون جواب دادم میدونن با سیاست و در جهت پیروزی ساید دارم حرکت میکنم
کل سرور از اول تا همین الان زیر اتک رقیب بودم تا شماها اسوده خاطر بتونید نیرو سازی کنید و همر بزرگ کنید
بالای 1 میل دفاع شخصیم بخاطر شماها از بین رفت که امثال تو اخر سرور چیزی واسه گفتن داشته باشن
اون موقع که من 400 کی دفاع داشتم 20 کی دفاع هم نداشتین اون موقع که من بیگ سرور بودم نصف من هم همر نداشتین
حالا میای واسه من منت میذاری که 200کی دفاع من توی بیس تو لاست داد؟؟
حرف اخرم رو میزنم: هر کسی خلاف سیاست ساید حرکت کنه هر جور که بتونم جلوش وایمیستم چه محسن باشه چه هر کس دیگه ای
اگر نمیتونی با سیاست ساید پیش بری اکانتت رو حذف کن چون نیازی بهت نداریم و بازی رو همین الانش بردیم
امیررضا بلوبوی
ا
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 1 نپسندیدن