نقل قول نوشته اصلی توسط St0rm نمایش پست ها
شما اگر ۱۲۰ کی شمشیر زدی اونوقت بگو فرق نداره . یارو داره میزنه مهم نیست ما نداریم مجبوریم اینجوری برنیم . خدا وکیلی توهین به بشریت هست که به شما بگن پلیر بمنم بگن پلیر. از رو حذف برداری بر نداری بازم شیر شئر است و ....
تحت هیچ شرایطی دیگه ادامه نخواهم داد اصلا منطق نداری. من منظورم اون نبود که شما برداشتت این بود. ضمنا اویشن خانوم نسبت به بنده لطف داشتن بعدش لطفشون شامل حاله شما شده که با هم رو ی اکانت بازی میکنید از ۸۸ ایشون رو میشناسم و اشنایی با ایشون باعث خرسندی و مسرت بنده شده.
بهتره از داشته هاتئن حرف بزنید.فکر کنم اون 300 ک که میگین کشته شد 70%همرا شمال غرب بود رفتن تو دیوار.
عزیز شما منطق داری؟؟؟تو روم گارنا کی داشت بیشتر از حدش حرف میزد؟که برخورد کردم باتون.البته دست خودتون نیست نشان از ضعفتون که پشت سر دختر مردم حرف زدین
شیر شیره چه پاستوریزه چه شیر فلکه.چه شیر جنگل بستهگی داره خودتون چه شیری میبینید.اما واقیعیت چیه.
اینو بزار برای شما و رفیقاتم مشخص کنم.فقط کافیه ارداه کنم.بازم تاکید میکنم فقط کافیه اراده کنم.که چوب لا چرختون بزارم خیلی واستون بد میشه.اینو اونایکه باید بدونن میدونن شما نیازی نیست متوجه حرفم بشی.
نقل قول نوشته اصلی توسط فلفلی نمایش پست ها
ناصر جان میگن شهر که شلوغ بشه قورباغه ۷ تیر کش می*شه . محسن ۱۰۰% منو می*شناسی* اینو یادت نر اگه فینال همین ناصری که داری اینطوری میگی* نبود ۱۰۰ بار میخواستن بچه*ها بزننت اما ناصر نزاشت این درست نیست یه سرور یکمی اکانتت یکمی به یرزه شاخ شد خودتو گم کنی* . انقدر از این سرورا اومده و رفته یا میا*دو میره که نگو اما مهم اینه که همیشه احترام همدیگرو نگاه داریم . من و ناصر سر یه بحثی* توی ts6.ir باهم دوست شدیم پس امیدوارم شماهم دست از این بچه بازیا بر
بله خوبم میشناسمت.شما همونی نیستی که بهترین کتیبه ها سرور دستت بود فکر کنم یونیک جنگ بود اونم تو اسپید هیچ بخاری ازتون در نیومد چیف شدی؟عزیزم ما شاخیم که با نیمچه همر ملتو عذاب میدیم نه مثل شما بشینیم راست راست همرامون چیف کنن.پس شما یکی از شاخ شدن حرفی نزن.که خندم میگیره.
بابا اینقدر نگین ناصر نزاشت فلان نزاشت همون بابایی که میگین یدور حمله کردم بهش حذف کرد یاداوری کنم باز؟؟؟؟؟
والا من نه کاری به ناصر خانتون دارم نه هیچ کس چون طرف حساب من شماها نیستی.و اینکه تو بحثی که به ایشون مربوط نمیشد دخالت بیجا کرد.و جوابشم گرفت.