نقل قول نوشته اصلی توسط Arash :D نمایش پست ها
عزیزم این بحثا فک نکنم واسه بچه های اینجا جالب باشه ، یه گروه تلگرام بسازیم ، من همه رو میگم بیان ، خیالت راحت باشه من کلا از اول پستامم بخونی با تیم weedmaster مشکل داشتم گلم قبل اون هم سرور 4 راند 1 تیمشون بود دور هم به اسما خوب دقت کن ! بنیان گذارشون شهداد و حمید و علیرضا بودن ، اسما رو در کل سرور 2 گفتم ، اصن ما بیرون افتادنی بودیم فارم بودیم ، یه شماره تو خصوصی بده ، که با همین شایان جان و شما و بقیه عزیزان یه دور همی بذاریم ، اصن نه واسه کل کل ، واسه تجدید خاطرات ، البته شایان جان که نبودن ، لااقل تو ساید ما نبودن ، شمارم میگم که کارای اکانتو یه آریا نامی انجام میداد ، البته اکانتت تا اونجایی که یادمه چیز خاصی هم نداش

پ.ن و آنتی : http://k1.x.dejkoob.net/statistiken.php?tid=7

این هفته چه تغییراتی کرده تاپ )) آیا بازم عوض میشه !؟
در جواب شما دوست عزیز باید گفت ... عاقلان دانند ....

نقل قول نوشته اصلی توسط Aref نمایش پست ها
اوه اوه! گروه weedmaster

واویلا آقا بیشتر بنویس خوشم اومد. یادی از فارم ها ودیواری های قدیم زنده کردی الان ، یهو شناختمت

خداییش الان میخوای بیای بپرسی من کی بودم؟ و منو نمیشناسی

نپرس جواب میدم:
من اصلا بازی نکردم. تازه اومدم دارم بازی یاد میگیرم ولی اینقدر رو اکانت های مختلف لاگین داشتم که حسابش دستم نیست. شما هم نمیشناسی منو چون بازیکن بودی و کلا من بازی نمیکردم. لذا اصلا مثل شما شخصیت مهمی نیستم ولی تا دلت بخواد گند زدم به بازی هاتون تو سرورهای مختلف. به همتون، همه این اسم هایی که نوشتی

پ.ن: مخاطب شما نیستی در این قسمت مهدی جان، کلیه دوستان خودشاخ پندار هستن
اینقدر شاخ زیاد شده یهو از طرف دوستان تو فروم، که آدم فکر میکنه زمین گاو بازی اسپانیاییه و ماتادور بازی، باید مواظب باشی شاخ نخوری!
همون موقع ها هم سیاست نداشتین، سر تو اکانت خودتون و مولتی هاتون بود، دقیقا همینجوری که الان هستین، همون موقع هم همین بودین
حالاجوگیر شدین 4 تا بازیکن تازه دیدین یهو دور گرفتین اصلا من فارم! من تو همه سرورهای قدیم و جدید و مریخ و زحل و مشتری و.... سایر کهکشان ها 1 دونه اکانت داشتم با 1 دهکده و پاپ 1، ولی کلا عملکرد همه در خاطرم هست. لطفا دیگه بیشتر از این منو نخندونید. فروم فضای عمومی هست بهتره این اشعار منظم و زیبا رو با اشخاص مختلف در پیام خصوصی به اشتراک بزارین.

نکته ای دیگر:
لیدرها و شاخ هاتون هم اون موقع کیا بودن؟!! از آیدین بالاتر داشتین؟ اونم که اگه پنل از مهدی خسروی نمیگرفت و انواع کثافت بازی رو پیاده نمیکرد نمیتونست 1 دونه پلن موفق بزنه! اره داداش اینجوریاس. 4 تا نوب دیدین همتون زبون باز کردین. برای خیلی هاتون کتیبه زدم، برای خیلی هاتون اینسرت زدم، خیلی هاتون رو از چیف و 0 شدن نجات دادم، اون زمانا اینجوری نبودین، اینقدر جوگیر نبودین! بازیکنای جدید اینجوری باشن طبیعیه، ولی از شما بعیده!
و اما شما )
خیلی با نمکی
و این که پستات ارزش جواب دادن ندارن ... کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی
رجوع میکنیم به یکی از پست های شما که این روزا سوژه خنده ما شده (البته قصد جسارت نیست میترسم یکیو بفرستی ما رو هم بزنن)
نقل قول نوشته اصلی توسط Aref نمایش پست ها
یک شب زنگ زدن که آقا گفتی مهدی لوسیفر بچه مشهده و حرف زدی باهاش و گفتی حرفش جرفه و این حرفا، اومدن اکانت Lynch رو زدن. حالا بازیکن اکانت لینچ، نیما عزیز، خودشم از من گرفتار تر بود! کلا نبود!!

باهات حرف زدم کلا عوض شدی با بهمن ماه که میگفتی ما الان ضعیفیم و فلانیم الان نزنین، نپ کنین تا ما جو.ن بگیریم.
دیدم یه جوری حرف میزنی که انگار فتح الفتوحات کردی! همونجا سطح بازی و مهمتر از اون شخصیتت رو فهمیدم. میخواستم بدم تو خیابون تا جایی که جون داری بزننت که تا چند وقت راه نتونی بری. بعدش آروم شدم گفتم بیخیال بازیه حوونی کردی.
ارادتمند
مهدی BlackSword