نقل قول نوشته اصلی توسط Arash :D نمایش پست ها
کدوم شیر !؟ کجا !؟ دوست عزیز 2 نفر دیگه صحبت میکردن فکر کنم بحث ارتباطی به صحبتای آقا افشین نداشت ، شما دهی که چیف شد رو پاسخگو باش ، یه کم از فشارها بکاه ، بازی زدو خورد داره انقدر غصه نخور ، لذت ببر ، عشق و حال کن باهاش ، فعلا با چکمه ماجرا جویی ها رو بزن زود میره و میاد هیرو =)))

فکر میکردم یه بار که گفتم متوجه شدی منظورم رو عزیزم ، دقیقا منظورم این بود که اکانت مال آریا بود و در مورد 2تا اینسرتی که زدم واسشون و وقتی که انبار میخواست و همین طور چکمه با ایشون صحبت کردم نه شما ، والا بچه های ویدمستر رو نمیدونم کدوماشون رو میگی ، ولی پلیرهای اصلی که ، علیرضا درادیس و حمید ولئو و مهدی اسنایپر و شهداد و عرفان و آرمین فار فار و آرمین و امر رضا بلو بوی و ... در کل تو اون عکس هستن اکثرش ، تولد شهداد که گذاشتم ، آقا ما نبودیم ، همه شم دروغه ، این سرور دوم هست ، اولیش که کهدی لوسیفر فارمم کرد ، اینم دومیمه آقایی که حتی دوال بودنتون هم در حر شک و شبهه هستش !

پ.ن : میترسم یه پلن درس بریم ، دیگه کلا وجود داشتنمون هم زیر سوال بره ، بگن اصن آرش نیستی :دی

پ.ن : سجاد میدونی خوشحالیم چیه !؟ شاید اگه با مسعود متا نمیبستم خیلی چیزا رو نمیفهمیدم :دی

پ.ن : اصن دلم خواسته با ش.ش متا کنم ، سطح بازیتونو ببرین بالا که توازن بهم نخوره ، اسطوره دف و سوپر پلنر رو نگه میداشتین ، نه اینکه 10کی گلد بگیرن اکانتو بدن دست سهیل ککه منم مجبورم شم بگم نباید استفاده کنه ازش ، و پلیر من هم بذاره بره =)))

با تشکر
))
بلاخره یکی شما رو شناخت اونم چه شناختی ))
گفته این همونیه که 3-4 ماه اول بازی انداختیمش بیرون ) - اسم نمیبرم کی گفته چون مطمئنم خودت بهتر میدونی
جالبیش اینجاست خودتو لیدر یکی از شاخه ها خوندی که به کل تکذیب میکنم )
پ ن : اکانت BlackSword تو هر سروری با ایمیل بنده ساخته شده ) و تا حالا دوال کسی نبودم << بازم رجوع کنی به بچه های ما (weedmaster) میفهمی
نکته دیگه : عرفان - مهدی اسنایپر - حمید ولئو(3dot) : اینایی که اسمشونو نوشتم از گروه weedmaster نیستن دوست عزیز - بگو یکم بیشتر یهت تقلب برسونن حداقل کمتر خراب شی گلم )
محض اطلاع جنابعالی که دفعه بعد سوتی ندی - گروه weedmaster قبل سرور tc2 در s1 r2 تشکیل شد در اتحاد لویال

ارادتمند
مهدی blacksword