نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها
افشین جان نخواستم بهت توهین کنم. بازی با کلمات و فریب افکار عمومی کاری نداره. پس وقتی خودت میدونی واقعیت چیه سعی نکن با نوشتن دروغ بقیه رو گمراه کنی.
به هر حال اگه ناراحت شدی معذرت.
در ضمن شما که ادعای بازی پاک داری و به ما اتهام داشتن اکانت مولتی تو اتحاد شما رو میزنی،چرا باید از من لینک داشته باشی.
گرچه میدونم که روی کدوم اکانت لاگین دارین چون مسعود بهم گفته بود و البته گفت که دیگه روش لاگین نخواهد شد. منم به احترام حرف توتال سایدتون اون اکانت رو کاریش ندارم.
سخنی با مسعود: عزیز دلم قبلا هم تو چند مورد بهت گفتم که سعی کن تو صحبت هات ادب رو حفظ کنی. این لحن نامه نگاریهات با اکانت حنظله زیبنده شما رو نمیدونم ولی زیبنده توتال یه ساید نیست. وگرنه بی احترامی و مسخره کردن که کاری نداره.
عزیزم داستان رو کلا اشتباه فهمیدی . ازت لینک دارم منظورم لینک پلنهاته عزیزم خودت تو فروم گذاشتی و با اینکه از اتحاد ما زده بودی بازم خوشمون اومد و تبریک گفتیم
اونی هم که دیوار کردیم مولتی نیست عزیزم . از ساید خودمونه . بیرون اتحاد بود . فکر کردن فارمه در حالی که تله بود نه فارم
من فقط روی اکانت های اتحاد خودمون لوگین دارم . شما یک نفر رو بیار که بگه من مولتی میکشم . حتی توی ساید خودم
آخه من دف ساز رو چه به مولتی
در کل میگم هرچی اینجا کل کل میکنیم دلیل بر دشمنی ماها نیست . شاید سرور بعدی تو یه ساید بودیم