-

نوشته اصلی توسط
Arash :D
سلام عرض شد قربان ، اقااااا سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااام ، شایان جان ، عموووووووووووووووووووو شایاااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااان :|
ای بابا :| انقدر کوچیک شدیم اخیرا دیگه حتی صدای سلاممونم نمیشنوه عمو شایان
)))
استاد یک سوال فنی به قول عمو عارف ، شما وقت نداری بازی کنی ، تایم نداری ، ایشالا هر چه زودتر مریضیتم بهبودی کامل پیدا کنه ، ولی سر اون قضیه حال بازی هم نمونده واست ، از یه طرف هم انگیزه شو نداری ، اون وقت 90 نفر رو ول کردی به امون خدا ، اومدی اینجا پست میذاری !؟ اقا نکن مردم رو از نون خوردن ننداز ، اون 90 نفر بی گناه چه گناهی کردن :| اصن من دیگه پست نمیذارم که اه و نفرین پشت سرم نباشه
)))
بعد شما وقت بازی نداری ، چطور انقدر وقت داری به فروم سر بزنی :دی !؟ میدونی که منظورمو چی میگم !؟ شما خیلی بیشتر از من نوعی وقت واسه فروم میذاری دوست من ، واضح هس منظورم دیگه !؟
اگه بازی میکنین که بیاین بگین ما فلان اکانتیم ، اگرم بازی نمیکنین که تو کار ادم کوچیکا دخالت نکنین :دی
من نمیدونم یهو چطور شد ماها کوچیک شدیم :دی در واقع بهتر بگم ، چی شد موارد بسیار یهو انقدر بزرگ شدن !؟
سوپر پلنر عزیزمون که فعلا دارهیار کمکی هاشو لایک میکنه ، واقعا وقتی یه نفر یه کسی رو اصن نمیدونه کیه ، بعد ازش بد میگه جای دفاع داره :| !؟
ر
درود
آقا آرش شما چرا به خودت میگیری ، اون موقع که ما منچ و مارپله بازی میکردیم شما گندهء دژکوب بودی. بیماری هم خوب میشه یه عمل کوچیکه درستش میکنم
فروم خوندن وقت از آدم نمیگیره ، صفحه بازه گاهی چک میشه کرد، بازی نکردن ربطی به وقت نداشتن نداره، آدم یه سرور تا آخر بازی میکنه میره یه سرور بعد من هم هنوز درگیر j1 هستم پس تا اون تموم نشه سرور جدیدی نمیرم
شایدم اصلا دیگه سرور جدیدی نرفتم آخه دیگه قدیمی ها و بازی بلد هایی مثل شما اومدن دستم رو میشه چیزی توی چنته ندارم.
سربلند،پیـروز ودنباله دار باشید.
پی نوشت: من الان دوباره پست قبلیمو خوندم اسمی از شما توش نبود، احتمالا یه حس خود کوچک پنداری داری که هرجا آدم کوچیکا رو صدا میکنن بر میگردی جواب میدی. نکن اینکارارو با خودت.
تو آدم بزرگی هستی دست کم توی این بازی شاید باشی ، یه ذره اعتماد به نفس داشته باش، تا میگن کوچولو سریع جواب نده شاید با شما نباشن
ویرایش توسط ShayaN_ShangFei : 04-27-2016 در ساعت 05:05 PM
دلیل: پی نوشت
سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن