-
سلام به دوستان ،دشمنان ،نوبايي كه تو ج غ بودنو حذف كردن بخاطر فشار كه خودشونو در حد من ميدونن ،و البته سلام به كل ٤ تا سايد ،
ميبينم كه كلا بازي از كنترول خارج شده بخاطر جيزايي كه اسمشون رو ميزارين كل كل ،
عزيزان جرا بحث ميكنيد ،همتون مولتي دارين ،جه به عنوان دف ساز جه به عنوان باركينك يا غارت يا جاسوسي تو اتحاد هاي ديكه ،همتون هم دارين با يه برنامه غارت ميكنيد كه نياز نيست ٢٤ ساعته بايه بازي باشين ،فقط منم كه از اول سرور دستي غارت ميزنم ،ماشالا همه شاغل شب ها هم خاب كسي رو اكانتاشون نيست ولي غارت همجنان زده ميشه ، بكزريم همتون دارين از اول بازي به اين صورت كار ميكنين بعد همديكرو محكوم به جي ميكنيد ؟ لول والا خودتون رو مسخره كردين ،
در كل اين داستانارو كفتم تا منو قاطي اين ماجراها نكنيد ، من نه مولتي دارم نه آدم نامرديم ،اكرم توهيني به كسي كردم ناخاسته بوده ،
واسه ارش و عارف هم متأسفم كه با اين سن و سالشون و قديمي بودن تو اين بازي بجا اينكه اين قضيه رو درست كنن دارن اتيششو بيشتر ميكنن ،به قول عارف ما قبلا بازيمونو كرديم ،حالا نوبته شما ها ،بخدا قسم كل بازيكنا اين دجكوب جمع بشن نصف منو ارش و عارف بازيكن نيستن نصف ما هم سابقه ندارن ،بس هيجوقت خودتونو با ما مقايسه نكنيد ، ش غ دشمن من هست حتي اكر ارش و عارف كه قديمي ترين دوستان من هستن توش باشن ،
خلاسه جم كنيد خودتونو اين بجه بازيا هم بزاريد كنار ، ش ش شما عرضه داشته باش جاسوس تو اتحادت نباشه ،منم از اتحاد اومده بودم بيرون بخاطر همين قضيه ،ج ش اكر اين قضيه درست باشه كارتون اشتباس ،اين سرور ارزش نداره ، شروع كنيد دركيري هارو كه اين سرور تو همين ماه تكليفش معلوم شه بريم بي كارمون ،
علي ستاره ها
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن