-

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN
من موندم این حرفارو از کجا در میارین ..
آقا گفتن فروم نویسی با سیاست پست بزارین و این حرفا
اما نگفتن که دیگه بیاین دروغ تحویل بدین

))
حرفی ندارم راجع به این موضوعاتی که پست گذاشتین .
فقط این چیزی که مسعود میگه یا سوء تفاهم بوده یا داره دروغ میگه . خیلی ببخشید رک میگم .
پس یعنی من شمارتو دارم چرا باید از اکانت u.master که همون شب با ما بحثش شد به ما آمار داده باشه ؟
آیا کسی جز اون شماره تورو نداشته ؟ بیخیال این حرفا چیه ؟؟
در آخر آرش من هیچوقت قصد متا نداشتم از همون کسی که بهت گفته میتونی بپرسی(هر دومون میدونیم کیه)
بعد بیای اینجا ضایعش کنی رفیقیو که روت قسم میخوره . خیلی جاها ما واسه اینکه دوستامونو نبریم زیر سوال خیلی حرفارو نزدیم تو که دیگه رفیق چند سالته

)))
البته اگر معنی رفاقت و میفهمی . تارگت من از اول سرور مشخص بوده

)
دروغ نمیگم با مسعود قصد متا داشتم اما بعد اینکه تکلیفش مشخص بود دیگه هیچی در باره متا بهش نگفتم
پ.ن : دیگه فرومکم تر میایم دروغ بخونیم . اصلا حس بازیو میپرونه انگار خاله زنک بازی میکنیم :|
موفق و پیروز باشین
اولا سجاد جون شما هیچ وقت شماره منو نداشتی :دی مجبوری دروغ بگی مگه ؟
دومن من خطمو عوض کردم ، شماره این خط جدیدمو فقط بچه هایه خودمون داشتن حتی بچه هایه قبلی ش.ش هم ندارن .
سومن اگه خیلی میخای مطمئن بشی بیا تلگرام عکس نامه هایی که رد و بدل کردیم رو بدم .
پ.ن : الان یه سری ها میان میگن سجاد که شمارتو نداره پس چطوری میخاد بهت پیام بده ؛ چن روز پیش افشین منو برد تو یه گروه که سجاد هم اونجا بود و بهم دیگه پی ام دادیم ولی شماره رد و بدل نکردیم :دی
پ.ن : پیشگیری بهتر از درمان
پ.ن : در دروازه رو میشه بست ، در دهن مردومو نمیشه بست :دی
پ.ن : شایان خان شما که میگی مصطفی تک بازی میکنه یه لطفی هم کن بهش بگو اگه میخاد پلنی اجرا کنه اسم کسای دیگه رو نیاره ( اینم یه شیرین کاری از رضا خان ) قبل اینکه بولوفی بزنید حداقال باهم هماهنگ کنید که سوتی ندید :دی
مــســعــود
ویرایش توسط Brain : 04-27-2016 در ساعت 04:24 PM
دلیل: غلط املایی :دی
بگذار هرچه از دست میرود برود
من آن را میخواهم
که به التماس آلوده نباشد ؛
حتی زندگی را ...
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن