علی جان عزیز دل، همه رو با یک چوب نزن. من نمیتونم وارد مسائلی بشم که نه در اونا دخیل بودم، نه اطلاعاتی دارم، یه سری ها با هم مشکل دارن، کارشون بالا گرفته. من چندبار دوستانه به طرفین گفتم جو کل کل فروم رو متمرکز کنید در همین سرور و بازی. منتهاش گاهی وقتا نمیشه، یعنی یه چیزایی میزارن کف فروم که باید جوابی داده بشه. ولی در کل این فروم بازی ها و پستای این مدلی گذاشتن جالب نیست چون افراد دارن اطلاعات خیلی خوبی رو بدون اینکه بفهمن یا بخوان، منتشر میکنن
ما ریدمون دستیه، نمیگم با برنامه نمیزنیم، چون اگه چیزی گیرمون بیاد 100% استفاده میکنیم! قدیم هم استفاده میکردیم. گیرمون بیاد بازم استفاده میکینم.
تو همچین سرورهایی واقعا انتظار نداری که بشینیم از خواب و کار و زندگیمون بزنیم که ریدمون به راه باشههروقت باشیم میزنیم هروقت نباشیم نمیزنیم. اصلا هم مهم نیست همرچقدره و کمه یا زیاد، همون 50 کیلو گرزی با 15 کیلو تی کی و 2 کیلو کاتا دست ما باشه خیلی خطرناک تر از 200 کیلو گرز و 60 کیلو شوال و 10 کیلو کاتاست
پس برامون خیلی مهم نیست همر گنده بشه، چون بزرگ بشه نمیرسیم به نون دادنش هی لاست میدیم
از یک اخلاقت که خیلی خوشم میاد همینه که با اینکه این همه زدیم تو سر و کله هم، هیچ وقت بازی و رفاقت رو قاطی نکردی. این ویژگی اخلاقیت بسیار محترمه و قابل تقدیر.
اینجا هم دشمن نیستیم، رقیب هستیمیا شما میزنی یا ما میزنیم. من خودم به شخصه ترجیح میدم تو منو بزنی تا کس دیگه
حداقل بدونم یکی زد که بازیکن بود. نه نوابیب تازه ظهور.