نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 904

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور k1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Reza.Khan نمایش پست ها
    عارف جان من هم به شما هم به دوستان خودم هم گفتم که ادمه ندن و از شما هم بابت گذاشتن این لینکا عذر می خوام .
    به بازیتون تو k1 برسین و از بازی لدت ببرین.

در مورد دوستمونم من باید بگم شما هم بهتره ادمه ندی من از v4 در se حضور داشتم اونم به دلایلی که موندگار شدیم خوشبختانه ( خدا نیما رو بیامرزتش چقدر آیدینو اذیت کرد: )

من با سبهر رو اک JINGOOLAK بودم تا جاییم که یادمه شما رو اک HAWK دوال بودی اومده بودی بزنی در رفتی صفر شدی . لینک نگه نمیدارم متاسفانه .

در کل من نمیدونم شما کی هستی و چی میگی ولی شاد باش مهر افزون

=)))دمت گرم مو جون )) خب دلیل نمیشه وقتی یکی رو نمیشناسی بیای دری وری بارش کنی ، سرور 14 سر تمام جریاناتی که از سرور 8 راند 1 و سرور 2 راند 3 بود ، بر خلاف کل جهت رودخونه بازی ، من با مملی وگنوس رفتیم NW ممل اسم خودش VagnueSS و من هم به خاطر اینکه با فرشید بحثم شده بود سر یه پلیر ( که اون سرور اتفاقا با همون خانوم هم بازی کرد ) به اسم فرشید زدم D.K FOR EVER منتها چون اسم اصلی فرشید D.K forever بود ، ما یه اکانت ساختیم به همین اسم ، جاش بد بود ، بعدی رو یه فاصله انداختم عزیزم ، لازم نیس من در مورد خودم توضیح بدم ، شما از همون آقا سپهر بپرسی کامل خدمتت عرض میکنن ، کلا هم 3تا ورژن 4 قبل اینجا بازی کردم ، یکیش که همین 14 بود که اصن هیچ شباهتی به بازی نداش ، یکیشم که سرور 10 بود که همه میدونن تنها سروری بود که ج.غ با اون سرعت اون همه پلیر رو زد و 3تا سایدم زد و آخرم 100 کرد ، یه سرور دیگه هم بود

در ضمن ، از معرفی که کردی میشه نتیجه گرفت که ، شما پلیر بودی واسه یه اکانت نه بنده ، شما همین الان یه نفر رو بیار که بگه من رفتم رو اکانتش ، همین الان نامردم اگه همه زندگیمو در اختیارت نذارم ، در ضمن ، ما تو ریدکالو یاهو و گارنا ، همیشه همین Arash : D بودیم ، اونم فقط به خاطر اینکه دنبال لقب و داستان نبودیم ، یه بار هم جلو اسممون اسم اکانتی رو نذاشتیم ، و اونایی که پلیر بودن قدیم خیلی مردونه تر فروم بازی میکردن ، با اینکه 4 تا ساید رقیب بودیم ، آخر شبا میرفتیم روم عرفان مافیا بازی ، الان چی !؟ یه بات با 40تا مولتی ، بعدم جیغ و داد و زیادتر دیدن بازی از یه بازی

دیگه الان که اشتباه گرفتی بازم قرار نیس عذر خواهی کنی !؟ سپهر سرور 2 راند 3 کدوم ساید بود راستی

مصطفی تنها چیزیت که ناراحتم کرد انگ این بازی کثیفی بود که بهم زدی

دوست انالیزور ، من دارم از عارف بازی یاد میگیرم و درس پس میدم ، شما کجای کاری که تیکه میندازی !؟ اسم اکانت لطفا

2. تشکر M3nTaL, Insomnia, shoshor تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, Insomnia, shoshor پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash :D نمایش پست ها
    من گفتم ص.ص و دوستان شما کثیف بازی کردن.
    در ضمن خودتون گفتین که گودفلاس دست شما بود و در نهایت هم همه دیدن که باهاش واندر ne رو کلین کردین. پس شما هم همچین پاک و منزه نیستین.
    دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه

مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط arash :d نمایش پست ها
    =)))دمت گرم مو جون )) خب دلیل نمیشه وقتی یکی رو نمیشناسی بیای دری وری بارش کنی ، سرور 14 سر تمام جریاناتی که از سرور 8 راند 1 و سرور 2 راند 3 بود ، بر خلاف کل جهت رودخونه بازی ، من با مملی وگنوس رفتیم nw ممل اسم خودش vagnuess و من هم به خاطر اینکه با فرشید بحثم شده بود سر یه پلیر ( که اون سرور اتفاقا با همون خانوم هم بازی کرد ) به اسم فرشید زدم d.k for ever منتها چون اسم اصلی فرشید d.k forever بود ، ما یه اکانت ساختیم به همین اسم ، جاش بد بود ، بعدی رو یه فاصله انداختم عزیزم ، لازم نیس من در مورد خودم توضیح بدم ، شما از همون آقا سپهر بپرسی کامل خدمتت عرض میکنن ، کلا هم 3تا ورژن 4 قبل اینجا بازی کردم ، یکیش که همین 14 بود که اصن هیچ شباهتی به بازی نداش ، یکیشم که سرور 10 بود که همه میدونن تنها سروری بود که ج.غ با اون سرعت اون همه پلیر رو زد و 3تا سایدم زد و آخرم 100 کرد ، یه سرور دیگه هم بود

در ضمن ، از معرفی که کردی میشه نتیجه گرفت که ، شما پلیر بودی واسه یه اکانت نه بنده ، شما همین الان یه نفر رو بیار که بگه من رفتم رو اکانتش ، همین الان نامردم اگه همه زندگیمو در اختیارت نذارم ، در ضمن ، ما تو ریدکالو یاهو و گارنا ، همیشه همین arash : D بودیم ، اونم فقط به خاطر اینکه دنبال لقب و داستان نبودیم ، یه بار هم جلو اسممون اسم اکانتی رو نذاشتیم ، و اونایی که پلیر بودن قدیم خیلی مردونه تر فروم بازی میکردن ، با اینکه 4 تا ساید رقیب بودیم ، آخر شبا میرفتیم روم عرفان مافیا بازی ، الان چی !؟ یه بات با 40تا مولتی ، بعدم جیغ و داد و زیادتر دیدن بازی از یه بازی

دیگه الان که اشتباه گرفتی بازم قرار نیس عذر خواهی کنی !؟ سپهر سرور 2 راند 3 کدوم ساید بود راستی

دوست انالیزور ، من دارم از عارف بازی یاد میگیرم و درس پس میدم ، شما کجای کاری که تیکه میندازی !؟ اسم اکانت لطفا
    آرش جون بحث چی میکنی ؟ )))

پست های اینارم نباید ریپلی کرد چون گنده میشن

تایم اتک هاشون قطار که چه عرض کنم کشتی رد میشه از بینشون =))))

لینک اون اتکی که زدن کپتو تو c1 صفر کنن چون موفقیت آمیز نبود و اینسرت شد پاک کردن اینارو دکر کردن

قبل استارت سرور گفتیم بیاین اینجا ...

الان که 3 هفته گذشته دوباره سر و صداشون شروع شده که ما فلان کردیم )))))
    Mohammad

بسپاریم بر سر مزارمان تاریخ نزنند, تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

خوب ببين كي زبون باز كرده ،اخه نوب تو روت ميشه بياي اينجا بست بزاري يوزر ،
    نوب جان لا اقل قبل از حذف اون نيرهارو به نفع سايد خرج ميكردي ،زنك زدي به من كفتي باشو بيا ارش اينا هم هستن ،من بعد از جند سال اومدم ،يعني اينقدر فشار بود ؟ خلاسه با نبود نوباي امسال تو ما اين سايدو جمع كرديم ، كمتر حرف بزن اينجا وكرنه زنك ميزنم هر جي از دهنم در بياد بهت ميكم ،

6. تشکر SajjaD MaRiLyN تشکر نمود
    پسندیدن SajjaD MaRiLyN پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Head_shout نمایش پست ها
    خوب ببين كي زبون باز كرده ،اخه نوب تو روت ميشه بياي اينجا بست بزاري يوزر ،
    نوب جان لا اقل قبل از حذف اون نيرهارو به نفع سايد خرج ميكردي ،زنك زدي به من كفتي باشو بيا ارش اينا هم هستن ،من بعد از جند سال اومدم ،يعني اينقدر فشار بود ؟ خلاسه با نبود نوباي امسال تو ما اين سايدو جمع كرديم ، كمتر حرف بزن اينجا وكرنه زنك ميزنم هر جي از دهنم در بياد بهت ميكم ،
    والا شما که در جریان چیزی نیستی علکی بحث و به فروم نکش ...

اکانتی که 3 روز فول رو لاست باشه نیرویی ازش نمیمونه که بخوام واسه ساید خودی استفاده کنم

بعدشم خود تو داخل تیم اسپیک گفتی که سبک بازی منو قبول نداری و همه نوبن خودت پلیری فقط ..

جلو چهار نفر میای پست بذاری جو نگیرتت , ما چنتا سرور باهات بازی کردیم میشناسیمت چجوریه بازی کردنت )))

نکته بعدی اینه که اگه 1 % ما ادامه میدادیم تو این سرور به نظرت لیدری بهت میرسید ؟ )))

با نبود ما الان شدی لیدر بزرگ جنوب غرب ))

الانم انقدی رفیق دارم تو اون سرور که بهشون بگم کپ و همرت رو بپرونن که ...

الله اکبر نمیذارن با ملایمت رفتار کنیم )))
    Mohammad

بسپاریم بر سر مزارمان تاریخ نزنند, تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Insomnia نمایش پست ها
    والا شما که در جریان چیزی نیستی علکی بحث و به فروم نکش ...

اکانتی که 3 روز فول رو لاست باشه نیرویی ازش نمیمونه که بخوام واسه ساید خودی استفاده کنم

بعدشم خود تو داخل تیم اسپیک گفتی که سبک بازی منو قبول نداری و همه نوبن خودت پلیری فقط ..

جلو چهار نفر میای پست بذاری جو نگیرتت , ما چنتا سرور باهات بازی کردیم میشناسیمت چجوریه بازی کردنت )))

نکته بعدی اینه که اگه 1 % ما ادامه میدادیم تو این سرور به نظرت لیدری بهت میرسید ؟ )))

با نبود ما الان شدی لیدر بزرگ جنوب غرب ))

الانم انقدی رفیق دارم تو اون سرور که بهشون بگم کپ و همرت رو بپرونن که ...

الله اکبر نمیذارن با ملایمت رفتار کنیم )))
    همر که نموده بود .کپ که میتونستی بزاری یه دف بکشیم ؟؟!
    سهیلم مونده تو سرور که فقط آمار میده به Nw !!
    شده جاسوس 2جانبه..

فکر میکنه کاری که با ناصر کرد میزارم اینجا بکنه !!

در هرصورت بحثی نیست که بخواین اینجا بکنید .
    در ضمن علی با لیدری این چیزا کاری نداره .اکانتشو در اختیار من گذاشته .
    بعد شما هم جنوب غرب و من جمع کردم . اون خودشو دخالت نداد . چون وقت و حوصلشو نداره
    در ضمن تو که باهاش بازی کردیو بازیشو میشناسی .. باید بدونی علی هدشات هیچوقت دنبال این چیزا نبوده و
    تک بازی میکرده و کاری به کسی نداشت !!

باشد که رستگار شوید ؛
    موفق و پیروز
    ســـجاد
    ویرایش توسط SajjaD MaRiLyN : 04-24-2016 در ساعت 02:42 AM
    For Wнαт Yoυ Belιeve
    Sтαɴd
    Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere

9. تشکر Head_shout تشکر نمود
    پسندیدن Head_shout پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SajjaD MaRiLyN نمایش پست ها
    همر که نموده بود .کپ که میتونستی بزاری یه دف بکشیم ؟؟!
    سهیلم مونده تو سرور که فقط آمار میده به Nw !!
    شده جاسوس 2جانبه..

فکر میکنه کاری که با ناصر کرد میزارم اینجا بکنه !!

در هرصورت بحثی نیست که بخواین اینجا بکنید .
    در ضمن علی با لیدری این چیزا کاری نداره .اکانتشو در اختیار من گذاشته .
    بعد شما هم جنوب غرب و من جمع کردم . اون خودشو دخالت نداد . چون وقت و حوصلشو نداره
    در ضمن تو که باهاش بازی کردیو بازیشو میشناسی .. باید بدونی علی هدشات هیچوقت دنبال این چیزا نبوده و
    تک بازی میکرده و کاری به کسی نداشت !!

باشد که رستگار شوید ؛
    موفق و پیروز
    ســـجاد
    والا تا جایی که یادم میاد ناصر و اکبر و ... اینارو همرو من زنگ زدم اوردم وقتی هم حذف شد اکانت همه ول کردن

بعدشم اینو یادم رفت بگم این علی اقا هر سروری با ما بازی کرد جز نخاله ها ساید بوده از ts8 بگیر تا خوده ts10 و سرور C1 که تو هر 3تاش زدن صفرش کردن از ساید خودی پس دیگه بحثی نمیکنم دوستان خودشون در مورد این توتال کام باز قصاوت کنن )

بعدشم از چی سهیل داره امار میده ؟

مثلا از اکانت خرگوش که اونم خود سهیل زنگ زده اوردتش این ساید میره امار میده nw ؟

یه اکانت دستشه تو sw که اونم گلد روشه تا چند روز دیگه گلداشو که انتقال دادم اون اکانت هم حذف میکنم که دیگه حرف و حدیثی باقی نمونه و نیاید بگید امار دادید و فلان ...

بعدشم اقای علی اقا اونایی که باید تورو بشناسن کیان ؟ یعنی اونا مارو نمیشناسن ؟

این اونایی که تورو میشناسن معرفی کنی ممنون میشم )

هی ادم نمیخواد حرفی بزنه ولی یه داستانایی رو تو فروم مطرح میکنید که ادم خندش میگیره ))
    Mohammad

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

جوابتو دادم ولي باك شد ،در حد اندازه نيستي دوباره تايب كنم ، بورو منج بازي كن كمتر در مورد من حرف بزن ،به دوستاتم بكو بزنن ،*
    والا همه شاخ شدن ،٣ روز لاست نبود ،فشار ش غ بود لول ، در ضمن كساني كه بايد منو بشناسن به خوبي ميشناسن ،زماني ما تو كام توتال بوديم شما داشتي تو ورزن ٤ اي أر مولتي بإزيو بوش ميكردي شايد يكم كنده شي ،