نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 904

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور k1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Aref نمایش پست ها

مصطفی حان با من چندبار حرف زدی، خودت متوجه شدی حتما که من اصلا بازی برام 1% مهم نیست. هیچ حرفی هم ندارم داداشی. ولی کری خوندن شماها یه مقدار نابجاست به نظرم.

این آنالیزور اکانت مولتی فروم هست مال بچه های شما. ببین کی از همه سنش کمتره، همونه، میدونی چرا؟ چون خیلی اشتیاق داره راجع به بازی و 100 کردن واندر
    به هر حال ای آنالیزور هر کی که هست. آنالیز کرده سرور رو که به این نکات رسیده.
    ولی عمو عارف
    شخصیت شما به ما اثبات شدست. اگه از کل کل من ناراحت شدین، من به شخصه از طرف خودم از تمام دوستان عذر خواهی میکنم و دیگه به احترام شما جواب به هیچ پستی نمیدم.
    دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه

مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه

2. پسندیدن shoshor پسندید
    نپسندیدن lucifer نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها
    به هر حال ای آنالیزور هر کی که هست. آنالیز کرده سرور رو که به این نکات رسیده.
    ولی عمو عارف
    شخصیت شما به ما اثبات شدست. اگه از کل کل من ناراحت شدین، من به شخصه از طرف خودم از تمام دوستان عذر خواهی میکنم و دیگه به احترام شما جواب به هیچ پستی نمیدم.
    آنالیزور کجا رو آنالیز کرده؟ گرفتی ما رو ولش کن بابا. امشب بیکار بودم یه مقدار فروم جواب دادم به حرفا. نه که من اصلا حوصله این حرفا رو ندارم.

دیگه به پستی جواب نمیدم تو فروم این سرور، حرفایی که لازم بود بزنم رو گفتم. دیگه اینکه کی چی فکر میکنه و چیکار میکنه برام 1% هم مهم نیست.
    گرفتاری و مشغله های مهم تر از بازی دارم که روشون وقت بزارم. بازی درهمین حد هستم این سرور هستم تا تهش. ببینم چه میکنید. امیدوارم این سرور بزنین منو وقتی هستم پای بازی، نه اینکه بشینید تا وقتی که ول کنم برم. من مثل دوستای شما نیستم که انگیزه اینجوری داشته باشم تا واندر ببینم همه کار تو دژکوب کردم دیگه چیزی نیست تجربه نکرده باشم، همینم که هستم واسه سرگرمی و دورهم بودن با دوستانه، تراون بهانه باهم بودن از قدیم گقتیم.

برای شما و دوستات آرزوی موفقیت میکنم تو هر سروری که هستین و در تمام مراحل زندگیتون.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Reza.Khan نمایش پست ها
    عارف جان منم اسم دژکوبیم این نیست بچه ها لطف کردن یه خان انداختن بشت اسم بنده و االله من کسی نیستم
    حاضرم دوستام باشن ولی من تراویین بلد نیاشم .
    شما هم چون S14 بودین میگم ( اون سرورم باید به یاد داشته باشید که به دعوت دوستان بعد سرورها 3.6 و 2.5 اومده بودیم) میتونید از محسن FATEB ببرسید . ایشون لقب اصلیه بنده رو میدنه . اگرم اشتباه نکنم اشکان خیابانی به بنده زنگ زد و گفت بچه های کلاسیک اومدن باشو بیا خدا لعنتش کنه و الا من الان تو ترک بودم:d

شب بخیر علی جان
    بله یادمه سرور 14 رو. منم بخاطر دوستان اومدم که البته فقط همون دورهمیش نصیبمون شد و نیمه کاره موند سرور.

محسن فاتب همشهری و دوست صمیمی منه.

شما اگر اسم من رو میدونستی، سوالت بی دلیل بود. چون باید بشناسی من کی بودم قبلا. مهم نیست حالا که کی بودم و چیکار کردم.
    اگر الان کسی بهت گقته، از همون بپرسی راجع به من اطلات مورد نیاز رو بدست میاری.

شب خوش دادش
    AreF

4. تشکر lucifer, mostafa-bi nam, shoshor تشکر نمود
    پسندیدن ShayaN_ShangFei, shoshor پسندید