-

نوشته اصلی توسط
Reza.Khan
عارف جان من هم به شما هم به دوستان خودم هم گفتم که ادمه ندن و از شما هم بابت گذاشتن این لینکا عذر می خوام .
به بازیتون تو k1 برسین و از بازی لدت ببرین.
در مورد دوستمونم من باید بگم شما هم بهتره ادمه ندی من از v4 در se حضور داشتم اونم به دلایلی که موندگار شدیم خوشبختانه ( خدا نیما رو بیامرزتش

چقدر آیدینو اذیت کرد: )
در کل من نمیدونم شما کی هستی و چی میگی ولی
شاد باش مهر افزون
رضا جان من حرفی نزدم. همون سرور هم حرفی نزدم. از اسفند ماه همون سال به بچه ها گفتم من نمیرسم بازی کنم. به همون مهدی لوسیفر هم گفتم من نمیرسم بازی کنم، اگر هرکاری خواستی بکنی، یکن. فقط قبلش خبر بده. زنگ بزن بگو عارف من همین الان دارم لانچ میکنم. من که مشکلی نداشتم. همین الانشم ندارم! اگه زدین نوش جونتون، بردین، بازم نوش جونتون. برای من اصلا مهم نیست. خیلی وقته بازی برام فقط بازیه
در مورد اینکه منو نمیشناسی هم حق داری. همین که میگی نمیشناسی یعنی من موفق بودم. من اسمم عارف نیست اصلا. این لقبی هست که به این شکل در تلفظ فارسی در اومد که دیدم چون به اسم فارسی عارف نزدیکتره، از اون موقع اسمم رو گذاشتم عارف تو دژکوب.
بنده اگر قابل بدونید از سال 2004 در ورژن 2 دژکوب بازی کردم که حتی کتیبه و واندر هم نداشت. کسی بازی هم بلد نبود. منم بلد نبودم. اولین سرور IR که اومدم به اصرار یک سری از دوستان، فکر کنم سال 86 یا 87 بود سرور 6 کلاسیک 3.6 راند دوم، شمال شرق. اکانت king-of-persia بودم به همراه لقمان. اون سرور از کسایی که شما بشناسی احتمالا، نیما رونجر بود، همین آرش خودمون بودن. نعیم و نگار NJ بودن، حاجی بود، محمد F6q بود، مسعود و حسین Xman بودن، فکر کنم LORD HADI بود، و خیلی های دیگه، یادم نیست الان. بعدشم فکر کنم نهایت 3 تا سرور دیگه آی آر بودم. اولین ورژن 4 که اومد تو IR اومدم. بعدش سرور 10 بودم حنوب غرب. بعدشم سرور 14 بودم با کل بچه ها 
اکثر بازی من در کام- روسیه و آمریکا بوده. اونجا هاحداقل 20 سرور بازی کرد. که شاید بتونم بگم 8 یا 7 تاش برنده شدم. لینکی هم ندارم بزارم. همه رو هارد قدیمیم بود که متاسفانه 2 سال پیش سوخت و ریکاوری نشد، نه که کلی لینک جالب و خوب داشتم که بزارم.
حالا اگه مرامی قبول دارین، که دارین
اگه ندارین که ندارین
در کل برای من اصلا بازی مهم نیست. خیلی وقته بازی رو ترک کردم. الانم کاملا تفریحی و فان بازی میکنم. اگر کسی بازی بلد باشه، بتونه بازی بخونه، نگاه به اکانت هایی که من میسازم و میگشم بالا بکنه، میتونه بفهمه دقیقا چرا دارم بازی میکنم.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mostafa-bi nam
تکبیر ....................
- - - Updated - - -
عمو عارف ولن کن k1
همین کل کلاست که میمونه. خدایی امشب خیلی حال کردم.
آنالیزور کیه؟ خودشو معرفی کنه؟
مصطفی حان با من چندبار حرف زدی، خودت متوجه شدی حتما که من اصلا بازی برام 1% مهم نیست. هیچ حرفی هم ندارم داداشی. ولی کری خوندن شماها یه مقدار نابجاست به نظرم.
این سرور هم امیدوارم به کمک دوستای خوبت و پلنر خیلی خوبتون واندر رو 100 کنین و برنده بشین.
این آنالیزور اکانت مولتی فروم هست مال بچه های شما. ببین کی از همه سنش کمتره، همونه، میدونی چرا؟ چون خیلی اشتیاق داره راجع به بازی و 100 کردن واندر
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن