-
دوست عزیز پستت منشوری بود ریپلای نکردم گزارش کردم
عزیزم لینک نمیخواد شما e1 تاپ لیدر جنوب غرب بودی حالا ول کردی رفتی که عذر بدتر از گناه میشه به هرحال تاپ جنوب غرب شما بودی
اصلا ما هیچ دهی از شما نپروندیم
تهش کدوم ساید واندر100 کرد ؟ مسلمه جنوب شرق پس شما باختی حالا چه صد تا ده وهمر از ما صفر کردی چه نکردی چه ما اتک دادیم چه ندادیم چه ترسیدیم چه نترسیدیم.
واندر جنوب شرق 100 شد و تو باختی !
بازنـــــــــــــــــــــ ــــده باختی
میفهمی باختـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــی
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
آنالیزور
دوست عزیز پستت منشوری بود ریپلای نکردم گزارش کردم
عزیزم لینک نمیخواد شما e1 تاپ لیدر جنوب غرب بودی حالا ول کردی رفتی که عذر بدتر از گناه میشه به هرحال تاپ جنوب غرب شما بودی
اصلا ما هیچ دهی از شما نپروندیم
تهش کدوم ساید واندر100 کرد ؟ مسلمه جنوب شرق پس شما باختی حالا چه صد تا ده وهمر از ما صفر کردی چه نکردی چه ما اتک دادیم چه ندادیم چه ترسیدیم چه نترسیدیم.
واندر جنوب شرق 100 شد و تو باختی !
بازنـــــــــــــــــــــ ــــده باختی
میفهمی باختـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــی
همین قدر برای شما کافیه که اکانت مولتی حتی در فروم هم ساختی :d
من نباختم، جنوب غرب باخت. در غیاب من
شما چی هستی و کی هستی که برای کسی گناه مشخص کنی؟ انتظار داشتی وقتی کسی نبود کمکم کنه و شما به هر روشی میخواستی 100 کنی واندر رو ، من از زندگیم بزنم که نزارم شما 100 کنین!؟؟ خوب 100 کردین، مبارکتون باشه. درود بر شما قهرمانان!! درود بر شما بزرگان
احسنتم الله. آجرک الله بالخیرات
میخوای بگم یه مراسم تقدیر و تشکر برگزار کنن براتون؟
اینقدر تازه کارین که 100 کردن واندر تو سروری که 50 تا بازیکن هم نداره، براتون افتخاره. بچه سالین دیگه متولدین دهه هفتاد و اواخر 60 هستین دیگه. کاریتون نمیشه کرد
خیلی دارین حال میکنن واندر 100 کردین. ما اصلا اشتیاقی برای 100 کردن نداریم. راحتت کنم. بیاین k1 هم 100 کنین کاری نداره که.
فقط این حرکات شخمی و حرفای بیهوده جیه میزنین؟!! دمتون گرم! شما خوبین، شما خوب ما نوب 
ولی در کل بازم دارم میگم، جایی که ما بودیم، تا زمانی که بودیم، لینک بزارین.
سرور k1 هنوز هستیم. رفیقاتم کلی مولتی دارن. بسم الله. ما 2 تا اکانت داریم. بیاین جلو ببینیم چیکاره این
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Aref
همین قدر برای شما کافیه که اکانت مولتی حتی در فروم هم ساختی :d
من نباختم، جنوب غرب باخت. در غیاب من
شما چی هستی و کی هستی که برای کسی گناه مشخص کنی؟ انتظار داشتی وقتی کسی نبود کمکم کنه و شما به هر روشی میخواستی 100 کنی واندر رو ، من از زندگیم بزنم که نزارم شما 100 کنین!؟؟ خوب 100 کردین، مبارکتون باشه. درود بر شما قهرمانان!! درود بر شما بزرگان

احسنتم الله. آجرک الله بالخیرات

میخوای بگم یه مراسم تقدیر و تشکر برگزار کنن براتون؟
تکبیر ....................
- - - Updated - - -
عمو عارف ولن کن k1
همین کل کلاست که میمونه. خدایی امشب خیلی حال کردم.
آنالیزور کیه؟ خودشو معرفی کنه؟
دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه
مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Aref
ولی در کل بازم دارم میگم، جایی که ما بودیم، تا زمانی که بودیم، لینک بزارین.
سرور k1 هنوز هستیم. رفیقاتم کلی مولتی دارن. بسم الله. ما 2 تا اکانت داریم. بیاین جلو ببینیم چیکاره این

سرور نرمال بین 9ماه تا یکسال طول میکشه تا جایی که ما بودیم معنی نداره یا تا تهش هستی یا متواری شدی ، معمولا آدمای متواری هم بهانه هایی مثل کسی نبود و زندگیم واجبتر بود و .... اینا میارن
شاید ما میخواستیم آخر سرور شما رو بزنیم شاید هزار تا داستان دیگه داشتیم برا اکانت شما، شما تا تهش میموندی بعد اگه نمیزدیم میومدی میگفتی نزدین نه این که تا ما بودیم!!!!
به هرحال بازیکن هایی مثل شما رو ما میگیم بازیکن میدگیم که میان تا میدگیم هستن میبینن به جایی نمیرسن بهونه میارن ، میرن یه سرور دیگه ، مگر این که یه بازیکن با تجربه مثلا اینجا آرش باشه توی سرور تمام کارو. بار و زندگیتونن روال میشه و میمونین و اصولا یا میدگیمین یا زیر پرچم.
شب خوش من برم بخوابم صبح باید برم مدرسه آقا ناظم دعوا میکنه دیر برسم
شب بخیـــر عارف شب بخیر (این تیکه رو با لهجه جناب خان بخون)
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
آنالیزور
سرور نرمال بین 9ماه تا یکسال طول میکشه تا جایی که ما بودیم معنی نداره یا تا تهش هستی یا متواری شدی ، معمولا آدمای متواری هم بهانه هایی مثل کسی نبود و زندگیم واجبتر بود و .... اینا میارن
شاید ما میخواستیم آخر سرور شما رو بزنیم شاید هزار تا داستان دیگه داشتیم برا اکانت شما، شما تا تهش میموندی بعد اگه نمیزدیم میومدی میگفتی نزدین نه این که تا ما بودیم!!!!
به هرحال بازیکن هایی مثل شما رو ما میگیم بازیکن میدگیم که میان تا میدگیم هستن میبینن به جایی نمیرسن بهونه میارن ، میرن یه سرور دیگه ، مگر این که یه بازیکن با تجربه مثلا اینجا آرش باشه توی سرور تمام کارو. بار و زندگیتونن روال میشه و میمونین و اصولا یا میدگیمین یا زیر پرچم.
شب خوش من برم بخوابم صبح باید برم مدرسه آقا ناظم دعوا میکنه دیر برسم
شب بخیـــر عارف شب بخیر (این تیکه رو با لهجه جناب خان بخون)
2 تا پستت رو جواب دادم جو گیر نشو.
برو بخواب خانواده نکران میشن
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن