-
والا بنده هم از سرور تست بودم ، واقا ؟ يادم نبود ١ روز تحت حمايت هستن ،بابت اين موضوع بنده عضر ميخام ،
يه موضوع ديكه هم هست راجب تعديل ، أنبار هاي من فول منابع هست ولي كندم ٢٠ك ،وقتي ميخام تعديل بزنم نميشه ،مجبور شدم نيرو بسازم تا از منابع كم شه تا بتونم تعديل بزنم ،حالا من نخام نيرو بسازم ولي تعديل بزنم بايد جه كار كنم ،باريش نخند ٤ ساله بازي نكردم يادم نيست هيجي ،
خوشبختانه هر رو هم كتاب مي خونيم هم روزي ٢ بار مسواك ، شما به كتاب خوندن ادامه بده تا با اين حرف توهين نكني به كسي ، حالا ما يه اشتباه كرديم يادمون نبود جيزي ، ولي توهين كه نكرديم ،حرفم اشتباه بود عضر خاهي هم كردم ،شما كمي فرهنك داشتين اينجوري توهين نميكردين ، خلاسه فرهنك خانوادكي هر إنسان با حرف زدن خوب معلوم ميشه ،
غلط إملايي دارم ميدونم ،مشكل از من نيست،
- - - Updated - - -
دوستان اين اخرين بستي هست كه اينجا ميزارم ،بام هم تو فروم نميزارم تا هر كي از رَآه ميرسه يه توهين ميكنه ،كه البته ما هم ميتونيم غير مستقيم توهين كنيم ولي شخصيتو تربيتمون اجازه نميده ، اون آقاي كه از مسواكو كتاب حرف ميزنه و با اكاهي از قانون الان شاغل هستن و هر اثر هنري ١٠٠ك سيلور جكوش ميخوره شده نُون دوني درخور شخصيت من نيست بخام جوابشو بدم ،
آدم اكر عرضه داشته باشه كسي نميتونه نونشو اجر كنه ،آقاي بي نام ميبيني راحت ميشه غير مستقيم توهين كرد ،
خلاصه اكر به كسي از دوستان توهين كردم و يا با كل كل ناراحتشون كردم بنده از همه عضر ميخام و شرمنده ،
من اكانت اولد من هستم وعزو بجه هاي سابورت قديم ،نامه هاي سبز رو من جواب ميدادم و نامه هاي قرمز رو مولتي هانتردر ازاء هفتكي كلد ميكرفتم ،دوستان مولتي هانتر دوستان بنده بودن ولي كوجكترين خطاي وجود نداشت و بازي كاملا سالم بود ،خوب به قوانين اشنام و برام احميت نداره اكانتم ،دوست داشتي حذف كنش ،اكرم نه بعد دركيريها خودم حذفش ميكنم ،اين متن باك ميشه ،ولي تو بروفايلم ميزارم ،اونجا هم باك شه خوب باك شده ،لول ،
دوستان قديمي و دوستاني كه تازه باهاشون آشنا شدم واسه من عزيزين و خوشحال شدم در كنارتون بازي كردم ، بهترين دوستان زندكي من دوستاني بودن كه تو اين بازي بيدا كردم و هنوزم بعد از ١٠ سال باهاشون در ارتبات هستم ،
موفق باشيد ،
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن