نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1572

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور l1.x

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shoshor نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوست عزیز داداش غارت نفر اول هیچ چیزش مشکوک نیست بسته به بازیکن داره مشکلی هست به مولتی نامه بزن بگو چرا اخه چرا واسه چی اینجوریه سرور بابا یه کلاس واستون می زارم بفهمید چه جوری میشه غارت کرد بدون تقلب راستی سجاد داداش دمت گرم شما دیگه نگفتی چرا باز اولیم اخه میدونی چرا اک رو.من اونم اکانت منصور و من چرا اوله ؟
    پی نوشت : داش عارف کجایی دقیقا کجایی که باز بیای مثل سرور K1 واسه همه توضیح بدی اخه ما دیگه خسته شدیم !!!

MosTaFa

مصطفی جان
    منکه بهت گفتم وقتی با منصور سر یه اکانت باشی تازه میفهمی چقدر کارش درسته
    بدون پوش و مولتی
    خودت میدونی با رومن هفته ی اول بیای توی تاپ خیلی هنره
    از بازی حسابی لذت ببر
    راستی یادت نره لیستاشو دست کاری نکتیا :-)

2. تشکر shoshor, .SpaRtaN., Aref, Man.j تشکر نمود
    پسندیدن shoshor, .SpaRtaN., Aref, BLACKHAND, Man.j پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط All Stars نمایش پست ها
    مصطفی جان
    منکه بهت گفتم وقتی با منصور سر یه اکانت باشی تازه میفهمی چقدر کارش درسته
    بدون پوش و مولتی
    خودت میدونی با رومن هفته ی اول بیای توی تاپ خیلی هنره
    از بازی حسابی لذت ببر
    راستی یادت نره لیستاشو دست کاری نکتیا :-)
    ممنون از لطفت
    اما حقیقتش اینه که من دارم زیر سایه ی مصطفی و مرتضی بازی یاد میگیرم
    بیشتر اوقات هم همین دو برادر رو اکانت هستن
    فکر میکنم که هنوز زوده بخایم قضاوت کنیم

پلیر های خوبی دارن ساید های مختلف

در مورد ساید،من هنوز فکر میکنم شمال غرب پلیر کم داره و حد اکثر در حال حاضر سومین سایده
    امیدوارم بتونیم روند رو به رشدی داشته باشیم
    پتانسیل داریم اما باید بالفعل بشه

شک نکنین برای برد بازی میکنیم

کاش ما هم آرش و عارف داشتیم تو سایدمون،آرش یادشه تو K1 به محض اومدنش ساید رو بهش سپردم،هرچند آشنایی قدیمی و شناخت زیادی نداشتم ازش،ولی پلیر ها نیازی ندارن با سر و صدا خودشونو ثابت کنن

اتفاقا همه میدونن هرکی سر صدا بیشتر راه میندازه تو خالی تره

برای جنوب شرق هم آرزوی موفقیت دارم،و اصلا دست کم گرفته نمیگیریمشون
    چون پشت کار عالی دارن همیشه

در آخر بگم منم از بچه های All.stars بازی یاد گرفتم وقتی رو اکانتشون بودم، هر سه تاشون
    و لطف زیادی در حق من داشتن و دارن الانم دارم از بازی با مصطفی و مرتضی هم لذت میبرم هم آموزش میبینم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Aref نمایش پست ها
    کار خوبی کردین اینجوری شمال غرب هم وارد گردونه بازی شد به صورت قدرتمند.

حالا بریم سروقت عکس و اطلاعات توش و بررسی کردنش

عرض شود که تقریبا همه اتحادها و اکانت ها رو بررسی کردم. در حال حاضر اونجوری که نشون میده شمال شرق از همه جلوتره. ولی اینجوری نشون میده و دراصل خیلی شکننده خواهد بود در ادامه چرا که تعداد بازیکنای داخل شمال شرق زیاد هست درست، ولی بازیکنای با تجربه اش نسبت به تازه کارا خیلی کم هستند. کار خیلی سختی خواهند داشت لیدرای شمال شرق در هدایت این ملتشون

شمال غرب هم در حال حاضر داره خوب نشون میده، تاپ غارت و رنک پاپ برای اون تعداد بازیکن خیلی خوبه منتهاش به شرطی که تداوم داشته باشه و موقتی نباشه. چون بررسی کردم دیدم 15 کراپی های نسبتا خوبی بین مرزهای شمال شرق و شمال غرب هست اگه دنبال دردسر باشن دو طرف، مرز نا امنی خواهند داشت و بازی به شدت مهیج میشه.

جنوب شرق از نظر بازیکنای با تجربه به نظر خلوت میاد. لذا فعلا میزاریمشون کنار تا ببینیم کسی میاد یا نه. البته دوست غارتگرمون به شدت جلب توجه کرد در تاپ غارت و احتمالا براش مشکل ساز خواهد شد این جلب توجه

بریم سر وقت ساید برنده ، ببخشید بریم سروقت جنوب غرب
    جنوب غرب دارای تراکم اکانت کمتری نسبت به شمال شرق و شمال غربه، ولی عوضش چن دتا امتیاز بزرگ داره که میتونه کمبود اکانت ها رو جبران کنه
    اول اینکه تیم فعلی که ساکن هستن در جنوب غرب، چندین بار همبازی بودن و هماهنگی نسبتا بیشتری دارن و بچه ها اخلاق هم رو میدونن
    اکثر اکانت ها حداقل دارای 2 بازیکن با تجربه هستن و نظم خاصی در پیشبرد اهداقشون دارن که در ادامه بازی مشخص میشه.
    و اینکه احتمالا بهترین کار تیمی رو در جنوب غرب خواهیم داشت چرا که بچه ها قبلا نشون دادن با هم باشن، 3 تا ساید رو هم حریفن، اونم نه اینجا بلکه در سرور های آی آر و حتی یه کوچولو کام.

پ.ن: از اتاق فرمان اشاره میکنن هنوز دیر نشده، حذف کنیم بریم NE ثبت نام کنیم

مرسی که همیشه پخته تحلیل میکنی
    خیلی موافق نیستم با بخشی از صحبت هات
    ما همه ی بازیکنان ش غ رو نگه داشتیم و سعی میکنیم درگیری داخلی نشه و آموزش بدیم
    در حالی که شما نیاز به آموزش سایدتون نداری
    کافیه هماهنگشون کنی

ش ش هم قویه و قوی میمونه ایشالا
    نیاز به لیدری قوی و پخته دارن که قطعا توشون پیدا میشه و میتونه مثل ساید شما خودشو جمع و جور کنه

به شرطی که حذف دسته جمعی رخ نده همه ی ساید ها میتونن مدعی برد باشن
    اما کار ما سخت تره

Man.j

کلمات کلیدی این موضوع