نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 1572

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور l1.x

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Aref نمایش پست ها
    درود میلاد جان

والا ظاهر قضیه نشون میده جنوب غرب شلوغه ولی در اصل از همه سایدها خلوت تره

غارت رنک 1 در جنوب شرق به دلیل خلوت بودن سایدشون امری طبیعیه به نظر من مشکوک نیست.
    اگر بررسی کنیم عوامل مختلف بر میزان غارت رو، تراکم اکانت های غارتگر در منطقه مهمترین عامل در میزان غارت هست بعدش میزان نیرو و لوپ غارت و لیست فارم و .... من و شما الان داریم رید میزنیم. خوب حالا گزارش ها رو اگر ببینی متوجه میشی که تعداد حمله های خیلی زیادی روی واحه ها میاد

دوستان دقت کنید از نظر تولید منابع کلا 3 نوع واحه داریم:

1- واحه 25% : این واحه در هر ساعت 70 واحد منابع تولید میکنه. 40 تا از اون منبع خاص خودش و از منابع دیگه هر کدوم ساعتی 10 واحد

2- واحه 50% ترکیبی: این واحه در هر ساعت 100 واحد منبع تولید میکنه. از اون 2 تا منبع خاص خودش هر کدوم 40 واحد و اون 2 تای دیگه هر کدوم 10 واحد

3- واحه 50% خالص: این واحه در هر ساعت 110 واحد منابع تولید میکنه. 80 واحد از منبع خاص خودش و از بقیه هر کدوم 10 واحد

طبق این اطلاعات و این که میدونی هر واحه در هر ساعت چقدر منبع توش تولید میشه، حالا بررسی کن میزان حملات روی واحه ها در هر ساعت رو.
    یه واحه 25 درصدی رو تحت نظر داشتم دیشب ، توی یک ساعت حدود 30 تا حمله روش اومد که من دیدم، حالا خارج ازاتحادی ها که میزنن من اونا رو نمیبینم. ولی حتما میزنن بازم. حالا این وسط شوالیه رومن بود، گرزی، لژیون، دلاور :9 خلاصه جنس جور بود ولی من ندیدم کسی بالای 9 تا دونه منبع ببره.

این مطالب رو بزاریم کنار مطلب اول، حالا شما حساب کن غارتگر تو منطقه ات کم باشه یا نباشه در حال حاضر جنوب شرق چیزی نشون نمیده و کسی نیست ظاهرا لذا این دوستمون احتمالا داره از این قضیه استفاده میکنه. البته اینم بگم تاپ که ریست شد ایشون یهو 50 کیلو رید زده بود، در حالی که بقیه تو همون حدود 3-4 کیلو بود ریدشون. لذا نمیگم که کاملا هم داره پاک بازی میکنه چون به نظر من یه مقدار شیطنت هم میکنه ولی در نهایت اگر کسی درست رید بزنه و طبق قاعده، حتما راهشو به تاپ 10 باز میکنه. این دوستمون هم تا مدتی میتونی از این امتیاز بهره گیری کنه، بعدش یهو از روش رد میشن بچه های جنوب غرب
    مرسی عارف جان از توضیحات دقیق .
    ماشالا کریلوید و حفظ کردی ) دمت گرم .

با توجه ادامه صحبتات خواستم یه نکته ای بگم (البته واسه دوستان تازه وارد )
    منابع توی آبادی به صورت یکجا ریخته میشه . یعنی به صورت تولیدات دهکده یا ناتار نیست .
    بعضیا فکر میکنن اگر هر 5 دقیقه غارت بزنن ،بیشتر منابع میاره یا مثلا اگر 2بار پشت سر هم غارت بزنن که این کار اشتباه محض.
    فقط باعت اتلاف وقت و غارت کمتر میشه ..امیدوارم عزیزان از این نکته توی غارت کردن استفاده کنن..
    کلا قبلا یک امکان از طرف سرور بود (نمیدونم هنوز هست یا نه) که اگر توی 20 ثانیه یک تارگتو پشت سر هم غارت کنی،به جز دفعه اول بقیش خالی میومد.
    و جمله معروف :
    مهم نیست چقد نیرو داری و غارت میکنی مهم اینه درست غارت کنی ...

پ.ن : بعضی از دوستان رزومه خودمو بهتر از خودم میدونن . چه حرفا در میارین ) من دیگه حرفی ندارم . جایی که نبودی فقط نامه پاک کن بودی نظر نده . با مصطفی نامه هاتونو میخوندیم )))))دیگه حرفی ندارم...
    پ.ن 1 : استاد عارف ببخشید در حضور شما اظهار نظر کردم
    پ.ن 2 : هنوز نمیخواین دعوت نامه بدین ؟ آقا منو میخوان فارم کنن )) (الکی مثلا میتونن)
    jasosi.jpg
    نزنید آقا درست نیست همش دیوار میشین )

کوچیکتون ســـجاد
    ویرایش توسط SajjaD MaRiLyN : 04-13-2016 در ساعت 11:37 AM
    For Wнαт Yoυ Belιeve
    Sтαɴd
    Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere

2. تشکر .SpaRtaN., Aref تشکر نمود
    پسندیدن .SpaRtaN., Aref پسندید

کلمات کلیدی این موضوع