خب یه خسته نباشید میگیم به همه بازیکنای سرور که تا اینجا بازی کردن
یه سری از دوستان دنبال موش دووندنن
فدات شم چی کار کردی تو سرور ؟ یه کار کردی که 2 تا ساید که ادعاشون رو تریلی جا به جا نمیکنه، قبل کتیبه ها حذف کنن برن ؟ سایدت چیکار کرده ؟ در حدی بود که کسی بزنش ؟ الان پرچم پرچم میکنین ؟
دفاع کردین ؟ پلن رفتین ؟چند تا کپ پروندین ؟ چند تا کراپ لاک کردین ؟ چند تا نان کپ چیف کردین ؟ چند تا همرتون دیوار شده؟ کل سرور 4نفر روی اکانت هاتون بود که شب تا صبح کیشیک بده ؟ چقد تلفات دادین ؟ 4تا اکانت تک دهکده ای چسبیده به لیدر های ساید رقیب تونسین بالا بیارین ؟ الان پرچم پرچم میکنین! نخندون خواهشن
مشتی کتیبه هاتونم که با همر های ساید دیگه زدین

جدا از کل کل هامون ، احسان یا هر اکانت جنوبغرب خودشون قدرت تفکر و تصمیم گیری دارن . شما نمیخواد تحریک کنی . اتفاقی هم که برای اکانتش افتاد واقعا ناراحت کننده بود چون هرچی هم که باشه واسه اکانتش هزینه کرده و زحمت و بیخوابی کشیده . واقعا یکی از بهترین اکانت هایی بود که توی کل دژکوب دیدم وقتی عکس از نیرو های اکانتش گذاشت کف فروم !
من شما رو خیلی قبول داشتم و همیشه تعریفتون رو میکردم و اصلا انتظار این حرف رو نداشتم ! همیشه میگفتم دمشون گرم که موندن . مردونگی کردن
یادمه یه بار مانی پارتیزان اومد همچین حرفی زد و میخواست 2 به هم زنی کنه و بگه se با NW متا بسته چرا هیچ کمکی بهش نمیکنه، و شما اومدی گفتی اصلا چنین چیزی نیست و طرف رو شستی گذاشتی کنار ولی حالا ....................
حالا دلیل اینکه ما واژه ی پرچم و زیرپرچم رو بکار میبریم اینه :
ساید شمال شرق سرور فینال قبل دف واندر داد . اکانت خود بنده توی NE حدود 20 30 تا پلن موفق رفت . تو همه پلنا شرکت میکرد . اکثر کتیبه ها و جنگ آموز ها هم با پرواز سریع السیر میرفت ُSW . واندر رو لیدر SW داد بالا ! آخر سرور هم فقط 10 نفر از NE رفت توی اتحاد قهرمان ! و فک کنم 30 تا اکانت بیرون موندن و به شدت ناراضی بودن !
خب فکر کنم معنی پرچم و زیرپرچم رو تا الان فهمیدین !
این واژه پرچم و زیرپرچم خودش صاحب واقعی داره و نمیخواد برای خالی کردن خودتون بی مورد استفده کنین !
استفاده از این واژه پیگرد قانونی داره

چون صاحبش ناراحت میشه

موفق و پیروز و دنباله دار و خوشگل و سلامت باشین
کوچیک همگی
میلاد