نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 427

موضوع: بحث وگفتگو پیرامون سرور j1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 2 پست

کوچیکی بزرگی ادما به منش و رفتارشونه نه اینکه خودشون بگن برادرم. در ضمن اقا بزرگ شنیدم وقتی nw زد اکانتتو صمدی برا ایمر رضا داغ کرده چرا اکانته مارو زدید!!!! این حرف بوده یا نه به نظرت!!! عزیزم من با ne کاری نداشتم تا حالا چون یه زمانی متا بودیم. شما متا شکستید. کتیبه به ناحق برد این دوستت!! وردار بیار کتیبتو لینک سبز ببر
    هیچ کس زیبایی ها را به یاد نخواهد آورد، ما تنها برندگان را به خاطر می آوریم.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
    کوچیکی بزرگی ادما به منش و رفتارشونه نه اینکه خودشون بگن برادرم. در ضمن اقا بزرگ شنیدم وقتی nw زد اکانتتو صمدی برا ایمر رضا داغ کرده چرا اکانته مارو زدید!!!! این حرف بوده یا نه به نظرت!!! عزیزم من با ne کاری نداشتم تا حالا چون یه زمانی متا بودیم. شما متا شکستید. کتیبه به ناحق برد این دوستت!! وردار بیار کتیبتو لینک سبز ببر
    ای آقا
    شما فازت چیه؟
    میخوری میگی نا حق خوردم
    دیوار میشی میگی نا حق دیوار شدم
    چیف میشی می گی نا حق چیف شدم...
    این رفتار ها رو پسر عموی من هم داره ... الان مهد کودکه
    پ.ن1:اکانت the pro لینک دیوارت بود با اون دمپایی فکر نمیکردم فروم هم بیای ها دمت گرم
    پ.ن2: راجب لینک هایی که گفتید ماله قدیمه...خب من خودمم گفتم که...ما تو فروم ساکت بودیم چیزی نگفتیم...منتها شما خیلی هنر نمایی میکردید دیگه مجبور شدیم
    پ.ن3: شما لطف کن دیگه اسم صمدی رو بدون آقا نیار ... ok?
    پ.ن 4: آه مظلومه حق خورده شده نگیرتمون یهو

یا علی
    I,m always BLACKHAND

3. تشکر HIPPO, dejkoob.ir, hadi.f تشکر نمود
    پسندیدن HIPPO, dejkoob.ir, hadi.f پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط BLACKHAND نمایش پست ها
    ای آقا
    شما فازت چیه؟
    میخوری میگی نا حق خوردم
    دیوار میشی میگی نا حق دیوار شدم
    چیف میشی می گی نا حق چیف شدم...
    این رفتار ها رو پسر عموی من هم داره ... الان مهد کودکه
    پ.ن1:اکانت the pro لینک دیوارت بود با اون دمپایی فکر نمیکردم فروم هم بیای ها دمت گرم
    پ.ن2: راجب لینک هایی که گفتید ماله قدیمه...خب من خودمم گفتم که...ما تو فروم ساکت بودیم چیزی نگفتیم...منتها شما خیلی هنر نمایی میکردید دیگه مجبور شدیم
    پ.ن3: شما لطف کن دیگه اسم صمدی رو بدون آقا نیار ... ok?
    پ.ن 4: آه مظلومه حق خورده شده نگیرتمون یهو

یا علی
    ببخشید نمیدونستم فروم اومدن کفش یا دمپایی نیاز داشته باشه

بخاطر همون بود اکانت خاموش جانشین شده بود رو اکانتم داشت ده خودمو با ده خودم چیف میکرد. اینهمه کثیف کاری برای یه دمپایی. ایول داره

5. تشکر lucifer, ali 2113 تشکر نمود
    پسندیدن MohseN ShangFei, ali 2113 پسندید
    نپسندیدن All Stars نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

این بحثارو ول کنید تاپ تن چرا عوض شده
    ارمان خفت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

7. تشکر lucifer, dr.divert تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
    این حرفت با حرف قبلی کاملا فرق میکنه تا شب کتیبه ها هیچ کدوم از بچه های ما خبر نداشتن اکانت مال منه یکی اتفاقی پروفایلو چک کرده بود متوجه شده بوود اونم از رو رنک ایمیل فکر میکردن که ایمیلو دادم کسی باهاش اکانت بسازه در حالی که تو داری میگی اکانت دست صادق بوده اگه اکانت دست صادق و بچه های تیمش بود به نظرت ده همر من با همچین وضعیت خنده داری میپرید (البته اون برای شما همر بود از نظر خود من لنگه دمپایی هم نبود)اونم با اون شکل موج چیدن اونا با اطمینان اینکه من رو اکانت نیستم این کارو کرده بودن مساله متا به من ربطی نداره فقط قبل از متا با جنوب شرق من بهشون نتیجه کار رو گفته بودم ولی خوب اون موقع حمیدرضا اسیر زبون چرب و نرم شما شده بود و از رو بی تجربگی تو دامتون افتاد وقتی که ماهیت شما برای بچه ها رو شد بحص متا با جنوب غرب شد که کلا با وجود اینکه من مدام با صادق در ارتباط بودم و هستم ولی باز هیچ دخالتی تو متا نداشتم

9. تشکر BLACKHAND, dejkoob.ir تشکر نمود
    پسندیدن BLACKHAND, dejkoob.ir پسندید