الووووووووووووووووو الووووووووووووووووووووو
گفتم یه سنت شکنی کنیم ، اول بگیم)))
عمو عطا چی شد :| !؟ عارف !؟ شیب !؟ بام !؟ اتفاقا به نظرم عارف به جای بازیکن خیلی خوب ، پلنر خیلی خوبی هست ، و بر خلاف من با انعطاف اخلاقی که داره ، کمک میکنه ساید خیلی زود جمع شه ، شما اگه یه تیم خوب خودت داشته باشی ، تا یه شورا ، خیلی بهترهمطمئن باش ، کسی عارف رو بیشتر از من دوس نداشته باشه ، کمتر دوس نداره ، در واقع امثال عارف ها ، خودشون یه وزنه روحی واسه یه سایدن
داش افشین چه خبره !؟ جدی حذف کنیم بیایم ne !؟ داداش دیگه این چه حرفیه ، خودت میدونی منم میدونم تاپ رید هفته اول چه خبره ، دوست گلتم که هم بازیش تو سایدم بود ، دیگه میدونیم چند چندیم همگی ، 20 تا اکانت زدن و با 20 تا قفسش و هیروش واحه خالی کردن که کاری ندارهالان میای میگی پوینت اتک
داداش به نسبت پوشی که از اکانتا دیگه میشه چیزی نمیشه اون ، سرباز خونه عین قارچ میره بالا ، داداش واسه ما که دیگه کف ترا رو دراوردیم که نباید اینا رو بگی
پلیرام واسه این سرور بسه ، دیگه کسی رو نمیارم چون ضایع بازیه بیاریم و بقیه از در و دیوار بریزن بیرون ، تصمیم بر این شده 40 هفته اول رو دیگه جدی بازی نکنیم نرن سرور دیگه
)))) حالا یه سوال ، کاری به خودت ندارم ، از این تاپ تنی که میگیری ، میشه یه آمار هم اینجا بذاری چند نفرشون تا حالا واندر 100 کردن که انقدر قاطع میگی 100 با شماس !؟
* نکته : من خودم پلیر میدگمم ، ولی تنقدر چاله چوله راه میندازم تو مپ که دیگه چیزی نمیمونه که بمونیم![]()
پ.ن 1 : آقا بچسبین به ساید خودتون ، تونستین این متواریون هم بیارین ج.ش ، گناه دارن ، اگه میخوان من بازی نکنم شما بیاین))
پ.ن 2 : عمو عارف بیا آی عموووو عارف)))
پ.ن 3 : باز 4تا اکانت تو یه ساید درومد ، 2 روز دیگه هم حذف میکنن ببین باز چه جوی درست کردن :|
با تشکر

)))