نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1572

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور l1.x

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

الووووووووووووووووو الووووووووووووووووووووو

گفتم یه سنت شکنی کنیم ، اول بگیم )))
    عمو عطا چی شد :| !؟ عارف !؟ شیب !؟ بام !؟ اتفاقا به نظرم عارف به جای بازیکن خیلی خوب ، پلنر خیلی خوبی هست ، و بر خلاف من با انعطاف اخلاقی که داره ، کمک میکنه ساید خیلی زود جمع شه ، شما اگه یه تیم خوب خودت داشته باشی ، تا یه شورا ، خیلی بهتره مطمئن باش ، کسی عارف رو بیشتر از من دوس نداشته باشه ، کمتر دوس نداره ، در واقع امثال عارف ها ، خودشون یه وزنه روحی واسه یه سایدن

داش افشین چه خبره !؟ جدی حذف کنیم بیایم ne !؟ داداش دیگه این چه حرفیه ، خودت میدونی منم میدونم تاپ رید هفته اول چه خبره ، دوست گلتم که هم بازیش تو سایدم بود ، دیگه میدونیم چند چندیم همگی ، 20 تا اکانت زدن و با 20 تا قفسش و هیروش واحه خالی کردن که کاری نداره الان میای میگی پوینت اتک داداش به نسبت پوشی که از اکانتا دیگه میشه چیزی نمیشه اون ، سرباز خونه عین قارچ میره بالا ، داداش واسه ما که دیگه کف ترا رو دراوردیم که نباید اینا رو بگی پلیرام واسه این سرور بسه ، دیگه کسی رو نمیارم چون ضایع بازیه بیاریم و بقیه از در و دیوار بریزن بیرون ، تصمیم بر این شده 40 هفته اول رو دیگه جدی بازی نکنیم نرن سرور دیگه )))) حالا یه سوال ، کاری به خودت ندارم ، از این تاپ تنی که میگیری ، میشه یه آمار هم اینجا بذاری چند نفرشون تا حالا واندر 100 کردن که انقدر قاطع میگی 100 با شماس !؟
    * نکته : من خودم پلیر میدگمم ، ولی تنقدر چاله چوله راه میندازم تو مپ که دیگه چیزی نمیمونه که بمونیم

پ.ن 1 : آقا بچسبین به ساید خودتون ، تونستین این متواریون هم بیارین ج.ش ، گناه دارن ، اگه میخوان من بازی نکنم شما بیاین ))

پ.ن 2 : عمو عارف بیا آی عموووو عارف )))

پ.ن 3 : باز 4تا اکانت تو یه ساید درومد ، 2 روز دیگه هم حذف میکنن ببین باز چه جوی درست کردن :|

با تشکر

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash :D نمایش پست ها
    الووووووووووووووووو الووووووووووووووووووووو

گفتم یه سنت شکنی کنیم ، اول بگیم )))
    عمو عطا چی شد :| !؟ عارف !؟ شیب !؟ بام !؟ اتفاقا به نظرم عارف به جای بازیکن خیلی خوب ، پلنر خیلی خوبی هست ، و بر خلاف من با انعطاف اخلاقی که داره ، کمک میکنه ساید خیلی زود جمع شه ، شما اگه یه تیم خوب خودت داشته باشی ، تا یه شورا ، خیلی بهتره مطمئن باش ، کسی عارف رو بیشتر از من دوس نداشته باشه ، کمتر دوس نداره ، در واقع امثال عارف ها ، خودشون یه وزنه روحی واسه یه سایدن

داش افشین چه خبره !؟ جدی حذف کنیم بیایم ne !؟ داداش دیگه این چه حرفیه ، خودت میدونی منم میدونم تاپ رید هفته اول چه خبره ، دوست گلتم که هم بازیش تو سایدم بود ، دیگه میدونیم چند چندیم همگی ، 20 تا اکانت زدن و با 20 تا قفسش و هیروش واحه خالی کردن که کاری نداره الان میای میگی پوینت اتک داداش به نسبت پوشی که از اکانتا دیگه میشه چیزی نمیشه اون ، سرباز خونه عین قارچ میره بالا ، داداش واسه ما که دیگه کف ترا رو دراوردیم که نباید اینا رو بگی پلیرام واسه این سرور بسه ، دیگه کسی رو نمیارم چون ضایع بازیه بیاریم و بقیه از در و دیوار بریزن بیرون ، تصمیم بر این شده 40 هفته اول رو دیگه جدی بازی نکنیم نرن سرور دیگه )))) حالا یه سوال ، کاری به خودت ندارم ، از این تاپ تنی که میگیری ، میشه یه آمار هم اینجا بذاری چند نفرشون تا حالا واندر 100 کردن که انقدر قاطع میگی 100 با شماس !؟
    * نکته : من خودم پلیر میدگمم ، ولی تنقدر چاله چوله راه میندازم تو مپ که دیگه چیزی نمیمونه که بمونیم

پ.ن 1 : آقا بچسبین به ساید خودتون ، تونستین این متواریون هم بیارین ج.ش ، گناه دارن ، اگه میخوان من بازی نکنم شما بیاین ))

پ.ن 2 : عمو عارف بیا آی عموووو عارف )))

پ.ن 3 : باز 4تا اکانت تو یه ساید درومد ، 2 روز دیگه هم حذف میکنن ببین باز چه جوی درست کردن :|

با تشکر
    میشه حالا آبرو ریزی نکنی ؟
    ببین همه میدونن این روش رو . حالا یکی نمیکنه .. یکی کم استفاده میکنه و یکی زیاد
    همه میدونن پیشرفت اول بازی خوبه . مخصوصا واسه توتن . مثلا شما خیلی زود به 2 کی گرزی برسی . بعدش تا ته سرور مشکل خواهی داشت ؟
    خوب الان دارن تلاش میکنن . امیدوارم 360 روز دیگه هم در همین حالت و انرژی بمونن :دی
    چرا نیمی از جنوب غرب آشناست ؟!
    پس فردا باز باید متا کرد . ملت میان داستان میگن . نمیشه برین جنوب شرق ده2 بزنین . واسه یه بارم شده با جنوب شرق متا کنیم :دی

اون تا هفته 40 جدی بازی نکردن رو موافقم .
    مثل من بشینین منابع آپ کنین . پس فردا عکس منابع 10 میزارم به همتون فخر میفروشم !

آنتی : http://l1.x.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ESTEKBAR نمایش پست ها
    سلام دوستان، ببینید تو حراجی چه خبره!! برای 64 عدد قفس 30001 سکه نقره (300 سکه طلا)

حراجی.jpg
    دوست عزیز سرور I1 من واسه 1 دونه اثر تا 180کی زدم و طرف 181000 تا داد و گرفت
    ویرایش توسط M3nTaL : 04-07-2016 در ساعت 01:59 AM دلیل: یه چی جاموند

کلمات کلیدی این موضوع