نقل قول نوشته اصلی توسط HIPPO نمایش پست ها
با سلام و خسته نباشید یه بحص جذاب پیش اومد هوس کردم منم شرکت کنم توش البته بازیکنای با سابقه تر و خیلی وارد تر هم اینجا هستن که جواب بدن و اگه ایرادی تو جوابای من بود به رسم استادی شاگردشون رو راهنمایی کنن
قبلا تو .ir میشد این کار رو کرد ولی تا جایی که حافضه من یاری میکنه از ts12 دیگه نمیشد این کار رو کرد اونم سر پلنی بود که se گپ اکانت دوسیب البالو رو 0 کرد که لانچرشم هومن اکانت poms بود که با کمک یه اکانت دیگه پلن قشنگی رفتن و تو اون زمان تصمیم گرفتن که طبق قوانین کام بیشتر از 4 تا موج تو یک ثانیه نشه به یک ده زد البته تحت شرایطی به 5 تا موج هم میرسه مورد دوم رو درست میفرمایین میزان کم شدن وفاداری بالانس نیست ولی تحت هیچ شرایطی هم اتحادی رو نمیشه چیف کرد مگر اینکه یکی از اتحاد خارج بشن (البته قبلا باید یک تایمی هم از خروج از اتحاد میگذشت ) اکانتهایی که جانشینی با هم داشتن تا 3 روز یا بیشتر نمیتونستن دهی از هم چیف کنن (اونم بخاطر جلوگیری از مولتی اکانت بود ) سومین مورد هم که همیشه اینجا مشکل بوده و متغیر در حالی که قبلا بعد از 19 هفته کتیبه میومد (اگه تایمشو اشتباه نکرده باشم ) و فاصله بین کتیبه و نقشه هم همیشه ثابت بود مورد چهارم بخاطر تعداد کم پلیر ها تو سرور هستش قبلا ناتاری اضافه نمیشد مگر اینکه کسی اکانت رو ول میکرد و به طور اتوماتیک ناتار میشد و شما مجبور بودی برا خودت فارم بسازی که بتونی گندم نیرو ها رو بدی پس این مورد به نفع همه هستش (جون فارم نمیشن به بازی ادامه میدن )ولی در مورد بات باید بگو باتی که این باتیاب رو رد بکنه خدایی باید بهش گفت دمت گرم چون من گاهی مورد رو اشتباه میزنم پس بزا بنده خدا ریدشو بره در مورد دفاع کتیبه ها هیچ حرفی ندارم چون با وجود اینکه چن بار هم مولتی هانتر ها و هم خود امید برام تو ضیح دادن بازم سر در نیاوردم ولی همیشه قبلش دو تا لنگه دمپایی خرجش کردیم که با لاست کمتر بلند بشه
لطفا دوستان اگه اشتباهی تو مواردی که من گفتم هست راهنمایی کنن
خیر این طور نیست همون ts12 خودم بازی میکردم وپلن های این چنینی متعددی رفته شد.ts8 هم که بعد اون ران شد باز به همین منوال بود و اصلا چنین قانون در دات کام وجود نداره.شما وقتی با ویو بیلدر یا ورک افلاین فایر فاکس و یا با opera یا هر مرورگر دیگه ای که قابلیت لانچ رو به بازیکن میده. لانچ میکنید 4 موج باید طبق قانون همون دات کام نهایتا سیم سکند لانچ بشه. اما نان کپ لیمو نعنا توی ts12(که لانچرش مصطفی کینگ اف ریدر از اکانت M O S T A F A
بود و P.O.M.S به دلیل داشتن تعداد بالای کاتا توی اون تایم سرور توی اون پلن از اکانتش کاتا سوار شد.کما اینکه هومن هم دقیقا از لانچر هایی هست که قادر به انجام این لانچ بود.) و پلن های مشابه بدین شکل لانچ میشند که لانچر سطح میدان تمرین رو پایین میاره و 4موج سیم سکندی که بازی اجازه میده رو لانچ میکنند و بعد با ارتقای سطح میدان تمرین فاصلهی زمانی کمتر شده و روی همون تایم 4 موج دیگه سوار میکنند و کلا نحوه ی لانچ اتک های سیم بیش از 4 موج بدین شکل هست کما اینکه گاها توی IR 5 موج هم میرفت و این درسته.
انجام این کار هم نیاز به مهارت و صبر و حوصله ای وافر داره اما ارزشمند هست که متاسفانه به دلیل وجود قانون حال حاضر در dejkoob چنین لانچر ها و پلن هایی نا کار امد هستند و کلا چیزی از بازی حذف شده که توی روند جنگ های مید گیم و اند گیم تفاوت خاصی رو ایجاد کرده و بازیکن ها ترسی از خوردن کپ و نان کپ هاشون ندارن چون مایه اش یه اینسرت هست! و سبک دیگه ای هم میشه لانچ کرد که از چندین اکانت همر سوار کردیا کاتا که اونم باز دردسر کار رو مضاعف میکنه و نقایص و کمبود های خاص خودشو داره. همچنین این اجبار در لانچ باعث میشه به هر دلیلی اگر تارگت اصلی برای تیم حریف مشخص بشه و دفاع کنند. در صورت سوار کردن همر های مختلف همه ی همر ها دیوار بشه که هیچی دودمان یک ساید توی یک پلن به باد میره! یا اینکه فقط کاتا سوار کرده باشه که باز 4-5تا همر با کاتای ناقص رو دستشون میمونه که میشه اسب بی دندون!

و اما در مورد چیف منظور پست من اصلا در مورد کاهش سطح وفاداری نبود.وفاداری وقتی کامل یا مثلا 20-30% هست درسته قانون عدم چیف متحد و جانشین و هم ای پی کار میکنه ولی وقتی وفاداری زیر عددی مشخص (که باز هم میگم اون عدد رو دقیق نمیدونم ) اما فرضا زیر 10 باشه باید تحت هر شرایطی چیف بشه اما روی وفاداری 0 هم چنین اتفاقی نمیفته!

بحث در مورد سایر موارد هم ترجیها باشه برای پیگیری بعد از این دو مورد که زیاد همه چیز رو با هم متداخل نکنند دوستان.

ممنون بابت راه اندازی تاپیک.