سجاد اگه جای دیگه هم سایدی باشیم ، اینجا جدا از رفاقتمون ، رقیبیم دیگه مگه نه!؟ والا این تیمی که شما داری کل کل میکنی ، توانایی این رو میبینم درش که با همین 2تا اکانت ، 3تا ساید دیگه رو شخم بزنه ، البته ، منظورم کلی بود ، کاری به متا و سجاد و مسعود ندارم ، واقعا خوب بازی میکنن و منطقی ، این بندگان خدا رو مردونه من یه دونه لینکم ندیدم ازشون ، ولی اگه پوشم میکنن حلالشون باشه ، واسه مدالم که بزنن ، فک نکنم هیچ اکانتی تو سرور حتی نصف ( 1/2 ) اینا سواره داشته باشه ، یه همچین پلیری اگه پوشم کنه ، از نظر من بازی بلده ، حتی اگه من خودم کپ خالی داشته باشم میدم در اختیارش ، چون بلده بازی رو ، بعدم واقعا حقیقتی که من دارم خودم میبینم ، اینه که کسی که بدون چی کار باید کنه تو این سرورا ، هر چی تروپش بیشتر باشه ، ریدش بیشتره ، البته خب مزیت رومن اینه که سرعت غارت بالاتری دارن نسبت به ماها ، من بودم الان یه گیر به اکانت گول باز میدادم که ریدش ضعیف شده ، تا بیام به آل استارز باز گیر بدم ،چون یهو میبینی اینا هم زده بشن میذارن میرن :|
در ضمن سجاد کلا من حرف هیچ کی رو باور نمیکنم ، حتی خودم)) تو هم از این قاعده مستثنی نیستی ، پس در نتیجه باور نمیکنم اون اتک بی اطلاع شما بوده باشه ، فقط منطق انتخاب ده ها رو نفهمیدم ، واقعا انتخاب مسخره ای بود . با اون تروپ هم کار دیگه ای نمیشد کرد ، جور دیگه ای هم نمیشد ازش استفاده کرد ، اگه منظورت واسه تایم کتیبه س ، شما همین امروز یه نان کپ فقط گرزی بزنی ، تایم کتیبه ، 35 6 کی تحویلت میده ، منم نخواه توجیه کنی ، من آدم منطقی نیستم
))) آقا سرور بد نزنی مارو :دی شوخی و کل کل ماننده اینجا :دی
پ.ن 1 : مصطفی خیلی آقایی ، یکتا جان به همراه ممد تیم سوم من بودن که واقعا یکتا خانوم جز مسئول ترین پلیرایی بودن که دیدم کلا ، حتی سرور 2 هم که هم اکانتی نبودن با من بازم به من و اتحاد لطف داشتن ، ایشالا مثه روزا قدیم جمع شیم یه جا ، اون بار با یه زوجی که خیلی خاطره دارم باهاشون :دی
پ.ن 2 : جدا از 52تا کاتا چه استفاده ای میشد کرد سجاد !!! !؟
پ.ن 3 : جدا ده 3 چرا سجاد :دی !؟
پ.ن 4 : حالا جدا از شوخی ، با اونایی که درمون شده یه پلن جدید بزن رو ده 14 بزن مثلا این بار ، کی به کیه :دی اینو با تو نبودم سجاد با لانچر بودم :دی
پ.ن 5 : میشه رو من هم لانچ کنین مدال بگیرم :| مدال گلد سبز لطفا :دی
پ.ن 6 : مصطفی 2کی محافظ من رو بده بیاد :|
با تشکر

!؟ والا این تیمی که شما داری کل کل میکنی ، توانایی این رو میبینم درش که با همین 2تا اکانت ، 3تا ساید دیگه رو شخم بزنه ، البته ، منظورم کلی بود ، کاری به متا و سجاد و مسعود ندارم ، واقعا خوب بازی میکنن و منطقی ، این بندگان خدا رو مردونه من یه دونه لینکم ندیدم ازشون ، ولی اگه پوشم میکنن حلالشون باشه ، واسه مدالم که بزنن ، فک نکنم هیچ اکانتی تو سرور حتی نصف ( 1/2 ) اینا سواره داشته باشه ، یه همچین پلیری اگه پوشم کنه ، از نظر من بازی بلده ، حتی اگه من خودم کپ خالی داشته باشم میدم در اختیارش ، چون بلده بازی رو ، بعدم واقعا حقیقتی که من دارم خودم میبینم ، اینه که کسی که بدون چی کار باید کنه تو این سرورا ، هر چی تروپش بیشتر باشه ، ریدش بیشتره ، البته خب مزیت رومن اینه که سرعت غارت بالاتری دارن نسبت به ماها ، من بودم الان یه گیر به اکانت گول باز میدادم که ریدش ضعیف شده ، تا بیام به آل استارز باز گیر بدم ،چون یهو میبینی اینا هم زده بشن میذارن میرن :|