-

نوشته اصلی توسط
Arash :D
سلام مجدد ، اقا من با اینکه 10 تا پستم پرشده بازم پست میدم چون برام سوال هایی پیش میاد هی :دی
اقا کی اسم اتحاد ما شد North و چطور یهویی متا بسته شد ، دوستان زودتر پاسخگو باشن لطفا !!! آقای مسعود خان brain با شما هستم :| پس سجاد حق داشت هی میگفت متای زیرمیزی بستی :|
حالا یه سوال پیش میاد :| چرا یهو 40تا اول همه شدن یه اتحاد :| !؟ آیا زدن هم اتحادی جایز است !؟
دوست عزیز و هم اتحادی عزیز :دی آقای مسعود Brain جواب پست ندی میرم رو حذفا :دی
پ.ن 1 : علی ستاره ها خیلی خاطره ت واسم عزیزه (( بی دلیل و بی ربط به پست ))
پ.ن 2 : وقتی سجاد در مورد متا حرف زدی فک نمیکردم خبری باشه ، سجاد تو پیغمبری ، تو از آینده خبر میاری :|
پ.ن 3 : آیا اگر روز صلح تمام شود ، کل کل ها ادامه خواهد داشت !؟ آل استار 30 کی زده هنوز 4 روز مونده :| اقا قبول نیس :| واحه ها دارن واسشون گرزی میسازن که اینا بیان تاپ :|
پ.ن ادبی : یه سلامی هم به این 2تا دوستمون کنیم که 10 و 4 تا دف کردن :دی آفرین که تو آبادی ده ریختی ولی حساب نکردی تموم میشه فردا روز صلح :دی الان میان 0م میکنن اینا منو تا من باشم دیگه سر به سر کسی نذارم :|
با تشکر از همه به خصوص مدیریت که هر چی اسپم میدم پاک نمیکنن :دی راستی عید همه مدیرای باحالم مبارک ، فقط باحالاها

))
ای وای خدا مرگم بده ما کی متا بستیم ؟ اقا اصلا north یعنی چی ؟
آرش والا خودمم هنگ کردم این سجاده خعلی پلیره لامصب :دی پیش بینی می کنه در حد هشت پای جام جهانی :دی
سجاد جون یه خواهش دارم میشه پیش بینی کنی کی میمیری یه جشن بگیرم واست :دی
پ.ن :آرش پاشو بیا مغازه بریم قل :دی
پ.ن : دیشب خوش گذشت ؟ :دی :دی :دی
پ.ن : آرش خان اینقدر به این آنجل تیم فشار اوردی آخرش رفت حذف کرد :دی الان چه فوش هایه توپلی دارن بهت میدن :دی
روحش شاد و یادش گرامی باد :دی
بگذار هرچه از دست میرود برود
من آن را میخواهم
که به التماس آلوده نباشد ؛
حتی زندگی را ...
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن