نقل قول نوشته اصلی توسط Arash :D نمایش پست ها
علی عشق منی ، واقعا علی جز 2 3 تا پلیری بوده که دیدم واقعا با بازی حال کرده و رابطه بیرون و تو بازی رو قاطی نکرده ، شاید خیلیا با علی مشکل داشته باشن ، ولی واقعیت اینه که علی با 7تا ستاره ش :دی خود من 2تا سرور به مشکل خوردم باهاش و زدو خورد کردیم با هم با اینکه هم سایدی بودیم ، ولی وقتی میبینم این جوری با من حرف میزنه عشق میکنم ، در واقع خوشحال میشم که دژکوب بازی کردم که یکی مثه علی شد رفیقم .
دوست عزیز Unrated ما :دی شما علی هستی یا میلاد !؟ و آیا رو اکانت khargosh هستی !؟ حالا این همه گیر میدی به بچه های ما ، خب خودت الان کجای تاپی عشقی !؟ حالا اصن اینا دارن پوش میکنن ، با اینکه روز صلحه دارن پوش میکنن ، اقا گرزی میزنن ، جاسوس میزنن ، خب میزنن ، شمام بزن :| سهیل شنیدم کنارته :دی یعنی رو اکانتتون میاد سر میزنه :دی تارگت نکن خودتو :دی بذار تارگتم همین سجاد باشه همین 10 20 کی دف هم هدر ندر واستون :دی

سجاد جون تو نگران نباش کسی که لانچشو کنه گندمشم میده :دی میدونی که منظورمو :دی شاید با شماها رابطه م خیلی خوب باشه و خیلی قدیمی ، ولی برو بچه های ال استار هم بچه های گلین :دی واقعا خوشحالم که اومدم اینجا و باهاشون اشنا شدم :دی

پ.ن : بریم بعدی ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

با تشکر
والا ظاهر قضیه اینه که همه از آشنایی با دیگران خوشحال میشن.
منم یه زمانی خوشحال بودم تا بعد امه هایی که دادن و ...
حالا بگذریم.
بعدی نمیخواد دیگه ..
داداش من آمادم ..
هیچم دف ندارم. بزن که دیگه بریم خدمت سربازی
خواستی لانچ کنی قبلش بگو بزارم روی حذف که باهم دیگه حذف بشیم دیگه ..

راستی سهیل روی اکانت KharGosh ؟؟؟؟
مگه نگفتم بندازینش بیرون ؟ :|

من معذرت میخوام آرش جان . این یک موردو رسیدگی میکنم )))))
ممنون